Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Mam prosbe, czy ktos ma namiary na nhl 2004 , w ostatecznosci 2005. Liczylbym najbardziej na jakiegos torrenta. nadeszlo lato, wakacje, czas nudow w domu a moje "ukochane" nhl2004 po prostu sie zlasowalo ze starosci, teraz racze sie tylko demowka, ale chce pelna wersje. Z gory dziekuje :)

- Mecze Sixers z Koln

Ja mam z CSKA i Barceloną, ale nie pamiętam jakiej jakości itd.

Sorry za wybrzydzanie, ale wolałbym z Suns i CSKA 8)

mam soprano i south park, Monty ty jesteś dalej w irlandii? odezwij mi się na gg to może ci to niedługo podrzuce :)

Napisałem... Kolejna osoba z forum na Zielonej Wyspie, już ustalamy termin zlotu w Dublinie!

Kiedys na TVU byl kanal CSTV, potem zniknol nie obchodzilo mnie to zbytnio bo wtedy co ogladac. A teraz sezony we wszystkim co mnie interesuje skonczyly sie. A tam lecialy zawsze jakies mecze NCAA, wiec mam pytanie czy wie ktos jak teraz mozna odbierac ten kanal i gdzie?

• 2 tygodnie później...

Do moderatorow: Co sie stalo z tematem: Alkohol - za czy przciw/ uzaleznienia czy cos w tym rodzaju. Pamietam, ze tak owy istnial i juz go nie ma. Zreszta bylo wiecej tematow, nie blokowanych i juz ich tutaj nie ma. Ktokolwiek?

Tematy automatycznie po jakimś czasie (bez napisania nowego postu, nie wiem dokładnie ile dni czy miesiecy..) znikają. Dzieje się tak jeżeli są bez ankiety. Jak przy zakładaniu tematu wstawisz ankiete do tematu, ten samoczynnie nie zniknie.

Mich@lik: Tematy automatycznie po jakimś czasie (bez napisania nowego postu, nie wiem dokładnie ile dni czy miesiecy..) znikają. Dzieje się tak jeżeli są bez ankiety. Jak przy zakładaniu tematu wstawisz ankiete do tematu, ten samoczynnie nie zniknie.

I nie ma zadnej mozliwosci odzyskania takiego "zagubionego" tematu? To prawie jak na sixers.e-nba z tym ze tam komentarze znikaja i niemalze reularnie, z czego tez nie mozna byc zadowolonym...

Mich@lik: Tematy automatycznie po jakimś czasie (bez napisania nowego postu, nie wiem dokładnie ile dni czy miesiecy..) znikają. Dzieje się tak jeżeli są bez ankiety. Jak przy zakładaniu tematu wstawisz ankiete do tematu, ten samoczynnie nie zniknie.

I nie ma zadnej mozliwosci odzyskania takiego "zagubionego" tematu? To prawie jak na sixers.e-nba z tym ze tam komentarze znikaja i niemalze reularnie, z czego tez nie mozna byc zadowolonym...

"Prawie" robi różnicę ;) Komentarze pod newsami znikają na wszystkich stronach E-NBA i na innych też.

Monty "Prawie" robi różnicę Komentarze pod newsami znikają na wszystkich stronach E-NBA i na innych też.

Hmm, a ja myslalem, ze to tylko tak u nas sie dzieje... Ja juz nie pamietam czy mi to tlumaczyles czy nie, ale zapytam jeszcze raz: dlaczego?

www.knicks.za.pl >> serwis o NYK

Nie wszystkie działy są dostępne (będą prawdopodobnie jutro/w niedziele). Sugestie, zastrzezenia mile widziane...

jeśli coś moge doradzić to nie korzystajcie z CuteNewsa, bo wystepuje w nim tak zawany syndrom "znikających komentarzy" a czy pare linijek wcześniej pisał Monty.. :x