Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

na mix makersach jest wersja 1.3 gb jak Cie to interesuje, problem w tym ze trzeba miec 100 ptk, wogole niewiem dlaczego daje komus te 100 ptk i nie dostaje linkow? :? Jak masz na tyle to sproboj :wink:

Dzięki, ale nie mogę znaleźć tego na mixmakers, a po drugie i tak chyba nie mam tych 100 punktów, więc raczej nic z tego.

Nikt naprawdę nie wie o co chodzi z tym sportbitem :?:

I fajnie by było jakby ktoś mi podrzucił jakis link z meczu 65 Kobe.

Z góry dzieki. :)

Wczoraj na eurosporcie w programie Buzz był Tony Parker. Mowil miedzy innymi o swojej plycie. Pokazywali sceny z krecenia teledysku. Lubie Francuski rap, a ten z tego co mozna uslyszec jest calkiem spoko. Gdyby ktos mial ten album, link lub chociaz tytul tej plyty - bo ja nie moge znalezc, wszystko co wyrzuca google jest po francusku - bylbym bardzo wdzieczny.

Na spurs.e-nba.pl tez nie ma :twisted:

Edit:

Wlasnie wyszukalem taka perelke:

Przed wami prawdziwy, gangsta raper francuskiej sceny muzycznej, czarny Vanilla Ice

http://www.youtube.com/watch?v=3-12GdBEY9A

Myslalem ze padne ze smiechu, proponowalbym jednak zeby zajal sie tym co potrafi robic najlepiej czyli grac w kosza.

:wink:

Dzięki Micha@lik, jednak to jest wzbogacona o kawałek "Priorytety" wersja, którą ściągnąłem stąd, a tam chyba było granych trochę więcej ciekawych rzeczy, które by mnie interesowały.

ja się natknąłem na coś takiego:

Nie wiem co jest w środku, ale może Cię zainteresuje :)

Niestety okazało się, że to jest to samo, co dał Mich@lik, tylko w innym formacie. Ale i tak wielkie dzięki za chęć pomocy. ;)

wiem ze troche taka dziwna prozba ale potrzebuje tego bo klijentka od historii mnie poprosila, robi jakis dzien europejczyka i potrzebuje tej piosenki ktora jest na końcu programu "Europa da się lubić" i idzie to tak (mniewiecej) "Europo witaj nam, z nami siądź..."

Może ktoś zna tytuł albo ma tą piosenke

wiem ze troche taka dziwna prozba ale potrzebuje tego bo klijentka od historii mnie poprosila, robi jakis dzien europejczyka i potrzebuje tej piosenki ktora jest na końcu programu "Europa da się lubić" i idzie to tak (mniewiecej) "Europo witaj nam, z nami siądź..."

Może ktoś zna tytuł albo ma tą piosenke

Piosenki ine mam ale z tego co sie orientuje to są dwa potencjalne tytuły

"Europa da się lubić"

"Europo Witaj nam"(większe prawdopodobieństwo)

Wykonawca to Krzysztof Krawczyk.

Słowa Jacka Cygana.

• 2 tygodnie później...

a ja znów sie ogłosze.. a co 8)

Jeżeli jest ktoś zainteresowany wymianą spotkań ligi nba / filmów o zawodników itp., zapraszam na gg/tlen'a - potrzebne dane pod postem.

Nie mam tego za wiele, ale każdy chyba znajdzie coś dla siebie.. miłego dnia... :D

• 2 tygodnie później...

niech no mi ktoś mądry poda nazwe jakiegoś programu w którym daje się np swoje zdjęcie i można kąbinowac z włosami brodą itp... tylko coś takiego fajnego dobrze zrobionego już, nie że na jaja dam sobie kapelusz z różowym kwiatkiem tylko konkretny... z góry dzięki mojemu wybawcy

Witam serdecznie.

Chciałbym wam przedstawić świetny, ciągle rozwijający się menadżer koszykówki online:

http://www.bazzer.org

Menadżer jest stosunkowo swieży, gra w nim tylko 47 Polaków, więc trzeba te grono powiększyć. Ogólnie jest 3000 użytkowników z ponad 20 państw. Rozmawiałem z adminem i bardzo serdecznie zaprasza Polaków do gry. Gra jest z Izraela, amin to człowiek z pasją, który ciągle pracuje nad ulepszaniem gry. Gra jest w kilku językach niestety nie w polskim, ale już wkrótce będzie w naszym języku. Gra jest podobna do charazay.org i basketsim.com tylko według mnie zdecydowanie bardziej przyjazna i trochę lepiej rozbudowana.

Teraz coś o menadżerze:

-mecze ligowe 2 w tygodniu

-można grać mecze towarzyskie

-mecze pucharu kraju

-mecze między narodowe (grają je najlepsi, po 2 drużyny z każdego kraju)

-rozbudowany rynek transferowy

-wiele możliwości budowania budżetu

-każda akcja meczu napisana w raporcie meczowym

-ciekawy system treningu

-możliwość budowy ogromnych hali

-ciągle rosnąca lub malejąca grupa kibicow

Opcji jest tyle, że nie jestem w stanie wszystkiego wymienić. Zarejestrujcie się i przekonajcie sami, że gra jest warta waszego czasu.

Jest nas 47! Może być nas znacznie więcej.

Od razu proszę się zarejestrować na polskim forum bazzera:

http://www.polbazz.fora.pl

Do zobaczenia w grze i na forum!