Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Całą serie (5 meczy) Chicago Bulls - Los Angeles Lakers z 1991 roku, w języku angielskim, jakość nawet niezla każdy mecz 2 / 3 cd, lub finał 2001 Lakers - 76ers. Interesują mnie inne całe serie finałowe najbardziej 92;93;98 w dobrej jakości, inne też mile widziane :wink: ale od 92 w górę.

Polecam http://www.sportbit.org - tam znajdziesz na pewno serie Lakers-Sixers

A więc chce złożyć wszystkim paniom najserdeczniejsze życzenia z okazji dnia kobiet, wielu zwycięstw idoli(szczególine Kraszce i Keyla ), samych sukcesów w szkole/pracy/na parkietach , spełnienia marzeń i przede wszystkim żeby was więcej tutaj udzielających się na forum było.

Przyłączam się do życzeń :wink:

Chłopaki potrzebuję NBA LIVE 2005 lub 2006, gdyby ktoś miał linki/ma i może wrzucić grę na rapishare czy MU ew. wrzucić na mój ftp byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

2006 mam pod ręką bo ciagle w nią gram, 2005 też powinienem mieć więc nie ma problemu. Napisz mi na PM które NBA wolisz a ja się postaram wrzucić jak najszybciej. Myślę, że nawet zaraz bym się wyrobił :)

Wczoraj na eurosporcie w programie Buzz był Tony Parker. Mowil miedzy innymi o swojej plycie. Pokazywali sceny z krecenia teledysku. Lubie Francuski rap, a ten z tego co mozna uslyszec jest calkiem spoko. Gdyby ktos mial ten album, link lub chociaz tytul tej plyty - bo ja nie moge znalezc, wszystko co wyrzuca google jest po francusku - bylbym bardzo wdzieczny.

Na spurs.e-nba.pl tez nie ma :twisted:

Oj Monty jakbyś żył w Legnicy to by ci się odechciało chodzenia do kina :x Jakbyś już chciał pójść to 20 km do Lubina lub 60 do Wrocka. Ale ostatnio nie ma czasu i nie ma się kasy, by się wybierać na filmy. Tak więc jedynie komputer pozostaje :D

No właśnie tam nie ma napisów... i coś czuję, że są na razie w trakcie produkcji :wink:

Okazało się, że mam inny jeszcze problem :x Otóż film jest w formie zarchiwizowanych plików (z resztą, żeby nie zanudzać tych co mają wersję 300.2007.TS.XVID-PreVail bo ją właśnie mam) i nie mogę otworzyć ani jednego z archiw. Nie wiem w czym jest problem?? Czyżby uszkodzone były te archiwa (tylko nie to :evil: )

Karlu weź znajdź najmniejszy z tych plików, ktorys powinien mieć kilkanaście kb chyba. Ewentualnie znajdź ktorys z inną nazwą, który jest jakby początkowym. Jak jego dwukrotnie klikniesz to on powinien uruchomnić rozpakowywanie wszystkich archiwum i ich łączenie. Nie wybieraj nic z menu tylko dwukrotnie klikaj.

A co do kina to znam Twój ból, bo ja chetnie bym chodzil do kina i co tydzień ale jest w miejscowości 25km ode mnie i to by akurat problemu nie robiło gdyby nie fakt, że pierwsze seanse zaczynaja sie zazwyczaj wtedy w weekend, kiedy odjeżdza ostatni autobus powrotny. No a w ciagu tygodnia robota, więc dopóki nie będzie na tyle ciepło, zeby rowerem jeździć lub dopóki nie zmeinią sie godziny, to lipa. Ale jakiejś kinówki jeśli taka masz, to nie oglądaj...

No właśnie znalazłem ten najmniejszy plik i rzeczywiście ma on kilkanaście KB (plik sfv). Tylko że, dwa razy kliknąć nie mogę, bo system nie wie czym go otworzyć. Trochę poszukałem w necie, czym to zrobić i włączyłem TCM, ale jemu coś też nie pasi. Prawdopobnie któreś z archiwum jest uszkodzone i rypie wszystko, bo właśnie taki komunikat mi wyskakuje. A może ktoś już ma tą wersję 300.2007.TS.XVID-PreVail i czy może powiedzieć czy są z nią jakieś problemy.

PS. Tłumaczenie już jest...

Mam problem, chciałem sie zarejestrowac na sportbit.org, ale za każdym razem kiedy chce to zrobić, to pojawia się jakiś napis: "you are not qualified to be a member this site" czy coś w tym stylu. O co chodzi ?

Tak poza tym to szukam torrenta do meczu Lakers- Portland, a na davce nie ma, więc chciałem sprawdzić na sportbit. Ma ktoś może jakiś link :?: