Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Siemka! Chciałbym cię zaprosić na moje forum o NBA. Mamy aspiracje stać się najlepszym forum o tej tematyce w Polsce. Bez twojej obecności, nie mamy na to szans. Gwarantujemy miłą atomsfere i profesjonalne, mądre posty. Jeśli zechciałbyś wejść, to wklej do przeglądarki: ABOUTNBA.YOYO.PL ! Serdecznie zapraszam! Zasil nasze szeregi!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Mialem malą przerwe zwiazaną z NBA więc chętnie się pokuszę o zdobycie meczów Sixers jakie od poczatku leciały na C+ (zwłaszcza chodzi mi o przedsezonowe z NBA Tour + ten z Heat i Bulls) + ewentualnie inne ciekawe ktore byly na torrencie bo teraz za dużo ściagania, za malo czasu, a polowa pewnie bedzie mulić. Wiec jak ktoś ma jakies ciekawe (Joseph, nagrałeś mi coś) to niech wali.

Druga sprawa - NBA Live 2007.

• 2 tygodnie później...

Chciałbym zdobyć mecze Raptors - Sixers z play-offów 2001. Pewnie wiecie o co mi chodzi. Gdzie nie gdzie można je znaleźć ale ściąganie będzie trwało miesiącami i nie wiadomo czy w ogóle się skończy.

Dlatego zwracam się z prośbą do kogoś kto posiada któryś z tych meczy i mógłby mi wysłać je pocztą(mogę zapłacić) lub ewentualnie wrzucił na jakiś serwer. Byłbym naprawdę bardzo wdzięczny :wink:

Jeśli chce ktoś kupić taki zestaw koszykarski :

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 25dfb.html

Cena ok. 165 zł

możliwosc umieszczenia wlasnego nazwiska/numerku

Potrzebne jest lacznie 10 osob, aby wyspecjalizowana firma uszyla taki zestaw.

Material najlepszej jakosci

Szczegolowe informacje podaje zainteresowanym

Dla zainteresowanych numer gg: 5466963

lub mail: yeyeyelonek@o2.pl

Panowie prosze o szybką i sprawną pomoc... od paru dni szukam CD Dark Angel - The Ultimate Soundtrack (wersja 2 cd z 34 trackami min. public enemy i defari) nie moge nigdzie tego zobaczyc. Nie da sie kupic w polsce, ani nawet sciagnac z tego co widze... bardzo mi zalezy na nim :wink:

Cześć.

Co tydzień w sobotę (w tym roku o 17.00) od ładnych paru lat gramy w kosza na jednej z sal rzeszowskich liceów. Niestety troszkę - wraz z upływem czasu - wykruszył się nam skład. Na chwilę obecną mamy pewnych sześciu zawodników. Potrzebujemy jednak jeszcze przynajmniej dwóch chętnych do gry. Jeżeli ktoś z Was czytających byłby zainteresowany to proszę o kontakt pod adresem partli@op.pl.

Pozdrawiam

Nie wiedziałem gdzie to dodać (bo nie chciałem dać nowego tematu jak by się nie przyjoł, potem najwyżej jakiś mod wydzieli odpowiedni :wink: )

Zapewne wielu z was (tak jak i ja :wink: ) spędza duuużo czasu przed komputerem, czasem w przerwie umila sobie czas grami we flashu na necie, tak więc pomyślałem że może kogoś zainteresuje ta strona (albo już jest zarejestrowany i może coś pomóc) ponieważ jest to strona na której nie dość że mamy trochę gier za free które mogą nas odprężyć, to jeszcze za granie dostajemy wirtualną kasę którą możemy wymienić na NAGRODY :P od breloczków aż po xboxy czy tv plazmowe. Ogólnie jest to wydaje mi się sprawdzona strona bo czytałem o niej dużo na innych forach i nagrody nawet elegancko przychodzą do polski (np jeden koleś dostał pada do komputera po 2 tygodniach). Jeśli ktoś jest tym zainteresowany podaje adres strony:

http://en.prizee.com/

P.S: Jak by ktoś się rejestrował, na samym dole jest rubryczka discovered Prizee trought another player? Indicate the username będę bardzo wdzięczny jeśli wpisze Buniek (chodzi tam o to że wpisuje się kto Cię zwerbował no i jak ktoś będzie pobierać pierwszą nagrodę to w tedy będę mógł odebrać taką samą lub jej równowartość) czyli 2 nagrody dla gracza i dla tego kto go werbuje ;-)

Komuś może się nie podobać że napisałem to PS ale uważam że to jest bardziej uczciwy sposób niż dać od razu link do rejestracji z mojego nicku.

Życzę miłej zabawy na en.prizee