Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chcialbym sie dowiedziec jaki tytul ma ta piosenka, ktora puszczaja np. przy meczach NBA (tum tum turu tum tum turu tum tum turu ... i tak coraz szybciej), puszczaja ja tez chyba na meczach NHL. Prosze o podanie tytulu badz jakiegos linka gdzie moglby to sciagnac !! PROSZE O KONTAKT !!! Pozdrawiam ..

Nie chodzi ci przypadkiem o Eye of the Tiger? Nie bardzo pamiętam co puszczają w czasie meczów więc nie jestem pewien czy to ten ale jak by co to TU masz linka.

Witam chcialbym sie dowiedziec jaki tytul ma ta piosenka, ktora puszczaja np. przy meczach NBA (tum tum turu tum tum turu tum tum turu ... i tak coraz szybciej), puszczaja ja tez chyba na meczach NHL. Prosze o podanie tytulu badz jakiegos linka gdzie moglby to sciagnac !! PROSZE O KONTAKT !!! Pozdrawiam ..

Nie chodzi ci przypadkiem o Eye of the Tiger? Nie bardzo pamiętam co puszczają w czasie meczów więc nie jestem pewien czy to ten ale jak by co to TU masz linka.

nie, nie zupelnie nie o to mi chodzi. Chodzi mi o taka krotka melodje ..... na meczach NBA i NHL leci czesto .... trwa moze z 30 sekund !!

Słuchajcie, jeśli ktos wybiera się do Koln na NBA Tour (10-11 październik) to Ajverson jedzie autem i szuka współpasażerów, już dwie osoby samochodem jak się zrzucą na paliwo to wychodzi taniej niż samolot.

Zainteresowani niech piszą do Ajversona na GG 2252594 albo do mnie.

Może i lamerskie pytanie, ale Jak skonfigurowac mikrofon, tak aby działa?

Teraz sobie kupielm słuchwaki z mikrofonem Logitechy, podpinam i nie chodzi, bawilem sie w ustawieniach z godzinę i nic, wczensiej mialem zwykły mikrofon bez sluchawek i chodził normlanie, bezproblemowo, do czasu az sie zjebał :?

możliwe że sie zepsuł port od mikrofonu w kracie dziekowej?

edit:

NIEAKTUALNE

Sprzedaż wycieczek na mecze drużyn NBA: Phoenix Suns i Philadelphia 76-ers z najlepszymi drużynami europejskimi 2006: CSKA Moskwa i Tel Aviv Maccabi. Turniej organizowany jest w Kolonii w dniach 10-12.10.2006.

CENA CAŁEGO PAKIETU (autokar, 2 noclegi, wyżywienie, ubezpieczenie, bilety na 4 mecze) OD 1.420,00 PLN

CENA Z DOJAZDEM WŁASNYM OD 1.160,00 PLN

Informacje: http://www.paradise-travel.com.pl

Zgłoszenia: Biuro Podróży "Paradise" sp. z o.o. w Poznaniu, Poznań ul. Piekary 8A, tel./fax.: 061, 8515088, tel. komórkowy: 0-504050837,

e-mail: w.parysek@paradise-travel.com.pl, a.wawrzyniak@paradise-travel.com.pl

Jeżeli ktoś chce kupic jakieś koszulki Nba to zapraszam na moje aukcje na Allegro..jak na razie nie ma ich wiele bo tylko 2 ale już na dniach będzie ich znacznie więcej... wchodźcie i polecajcie mnie znajomym hehe :D mój nick to: makaveli84

Niżej aukcje do dwóch koszulek..!!

http://www.allegro.pl/item128902608_tra ... ginal.html

http://www.allegro.pl/item128905167_jer ... inal_.html

Peace...!!!

W październiku na C+ maja lecieć mecze z Europe NBA Tour. Szukam kogoś kto mi nagra spotkania z udzialem Sixers na CD. Mam już osobę która zdeklarowała sie to zrobić na VHS, ale jeśli ktoś się znajdzie z kartą tv co je nagra na CD no to już bedzie wypas. Oczywiscie będzie rekompensata za nagranie 8)

czesc witam. Jakoże od jakiegoś czasu nie mam dostępu do internetu chciałem się dowiadywać o koszykówce z czasopisma BASKET. Niestety szukam go po empikach i kioskach, ale nie moge go nigdzie dostać. Czy jeszcze nie wystartowali (mieli przerwe na wakacje) ? Czy już zakonczyli wydawanie tej gazety??

czesc witam. Jakoże od jakiegoś czasu nie mam dostępu do internetu chciałem się dowiadywać o koszykówce z czasopisma BASKET. Niestety szukam go po empikach i kioskach, ale nie moge go nigdzie dostać. Czy jeszcze nie wystartowali (mieli przerwe na wakacje) ? Czy już zakonczyli wydawanie tej gazety??

No cóz te kupuje te czasopismo jednak teraz raczej maja przerwe . Gdzies tak chyba po kilku meczach dopiero napisza jakies relacje itd itp.

Jednak nie jestem pewien , moge sie mylic .

P.S. Mogliby troche spuscic cene co nie wesół ?

A ja mam prosbe dotyczącą zrobienia avka, czy ktoś mógłby mi cos gotowego podrzucić?

Problem polega na tym że mam gołego kompa bez programów graficznych, zero talentu i jeszcze mniej wiedzy.

Chodzi mi o gotowiec załadowany na stronę i z dostarczonym mi linkiem abym w profilu mógł go zapisać z automatu.

ja jak jakies male zdjecie umiwszczam na albumie internetowym to pisze ze zły odnosnik do emblematu

pomocy

tim duncan i d.robinson moi ulubiency, cos w ten desen

moze przem masz cos starego?