Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

Narazie mam do zaoferowania street'a[około 50GB] <-NBA później

Kontakt: najlepiej gg - 5554959

Nie chiało mi się robić listy, więc wpadłem na coś takiego:

1) Ściągnij ten plik - http://rapidshare.de/files/20468672/Kon ... l.bz2.html

2) Następnie jeśli masz zainstalowane dc++ wklej ten plik w folder FileLists i po odpaleniu dc++ kliknij w ikone "otwórz liste plików..." tam będzie ten plik, należy go włączyć po czym pojawi sie moja lista .

OR

3)Jeśli nie masz zainstalowanego dc++ to rozpakuj ten plik i... i go zwyczajnie włącz (niestety tym sposobem wszystko jest mniej czytelne)

Szukam chętnych do pobicia tego rekordu albo chociaż tego poprzedniego :shock:

http://probasket.pl/index.php?act=news& ... 6727&sid=3

14-letni Marin Ferenčević, syn Branko Ferenčevića – żyjącej legendy chorwackiego klubu KK Virovitica, dokonał nie lada wyczynu w meczu kadetów Viroviticy przeciwko ABN Graminea. Mecz zakończył się wynikiem 187:70, a Marin zaliczył aż 178 punktów (17/18 za1, 67/72 za2 9/14za3) zebrał 22 piłki i odebrał rywalom 16 piłek. Zaledwie miesiąc temu 14 latek zdobył w meczu 101 oczek i jest uznawany za najbardziej obiecującego chorwackiego koszykarza młodego pokolenia.

Niezly ego :roll: , no ale gałe ma trzeba przyznac. Przechwyty tez robia wrazenie. Zapomnieli dodac asyst 0 :lol: . Kto wie moze grono miedzynarodowcow NBA za pare lat sie poszerzy o tego kolesia. Czyzby nastepca Toniego? :wink:

Ja tu z takim ogłoszeniem, a mianowicie mielismy tu dosć ciekawą sytuację. Na zegarach bowiem widniała godzina 06.06.o6 i ze mamy dzis 06 (czerwiec) 06 (2006) to dosc wyjątkowa sytuacja. Ostatni raz miała miejsce bodaj w 1906 roku. Heh a ja jakos nieświadom tego obudziłem sie o tej szóstej, zero sześć. I nic specjalnego się nie stało, bo tez nie mogło :D Następna taka śmieszna sytuacja za 100 lat. A za rok, miesiac jeden dzień, godzine i minute do przodu (7 lipca) będzie 07.07.o7; 2007 8)

Poszukuje linku do filmu Wybraniec śmierci najlepiej torrent pilnie

POZDRO

Torrent

http://tnp.net.pl/download.php/a5a367e37961ea82b7e855bd7facc06a6da5ae0b/Naznaczony%20%B6mierci%B1%20-%20Marked%20for%20Death%20(1990)%20%5BDVDRip%5D%20%5BNapisy%20PL%5D%20**ALIEN**.torrent

E-mule

ed2k://|file|Marked.For.Death(osloskop.net).avi|734660608|B1D2D290AAD18EF222B3C79EC7D8C7C6|/

• 3 tygodnie później...

Poszukuje strszych produkcji LL COOL J. Takich płytek jak np. "All World","Mr.Smith","Bigger and Deffer" czy "Mama Said Knock You Out".

Na torrentach są pojedyncze ale nie warto nawet zaczynać po kapie jak krew z nosa :wink: Tak więc poprosił bym o wrzucenie na FTP jakby ktoś mógł. Z góry dziękuje :wink:

• 2 tygodnie później...

Elo, mam do Was pytanie:

GDZIE KUPIE NA ŚLĄSKU W OKOLICACH GLIWICE-KATOWICE buty Nike Shox VC IV?? Jeżeli w sklepie nike to prosilbym adres albo cos podobnego :wink: potrzebowałbym jak najszybciej informacji gdzie je moge kupic, najlepiej czarne ale białe tez spox :D Z gory THX

POZDRO