Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

KUPIE TROSZKI STREETA

Jeśli posiadacie coś z listy ponizej prosze o kontakt pod gg - 5554959 (często siedze na niewidocznym) or e-mail kondzik01.06.89@wp.pl

AND1 Streetball Season 4 – EP.6 (.rm)

Better Basketball ( oprócz ball handling i postplay )

Slam From The Street - Playground All-Stars - 2CD

Slam From The Street - Battle Slams

Streetball Classics Vol.2

SlamBall (oprócz Road To SlamBall)

Harlem Globetrotters - The Team That Changed The World

Tru.2.Da.Game.Return.Of.The.King.Extras.DVDRip.XviD-BBV

Streetball.Confidential.Vol.1.WS.2005.DVDRip.XviD-BBV

Peace

Mam tru 2 da Game 2

Może nie ogłoszenie, może nie wymiana meczy ale mam prośbe/pytanie może ktoś z forumowiczów ma możliwość załatwienia jakiś fajnych bucików do kosza? (oczywiscie nowki). U mnie w mieście nie ma, w Katowicach ceny z księżyca, na allegro nie kupie :o .. Może ktoś ma możliwość załatwienia bucików z jakiegoś nielegalnego importu? :wink:

Michalik a do jakiej cenny mozesz max ??

Co do emulatorów PS2 i XBOX'a... to takowe są dostępne, i nawet odpalają niektóre gierki... ale przy moim P4 3,0 GHz i 2 GB RAM chodziło max 7-8 FPS... więc jeszcze długo nie pogra się na komputerze... :wink:

PS. Za 200-250 zł można kupić używane konsole na allegro, więc jest to cena jednej nowej oryginalnej gry, nie jest to aż taki wydatek jeśli ktoś lubi grać (bo nie ma porównania gco do grania na konsoli a na kompie)... chociaż moje PS2 nie było już ruszane od wakacji (maturka...)... 8)

Czy ktos ma jakiś krotki, tresciwy, w naszym ojczystym języku opis działa Autocada?(program do projetkowania). A moze ktos ma troche czasu, chęci mi wytlumaczyc najprostsze zasady dziala tegoż programu.

Oraz drugra prośba: Otóz czy ktos moze ma taki oto referat na kompie: " Opisz budowę i zasadę działania przyrządów optycznych: lupa, luneta astronomiczna, mikroskop oraz teleskop astronomiczny(krótko: budowa, zasada działania, rysunek). Objetoś 4-8 stron papieru kancylaryjnego.

Czy ktos ma jakiś krotki, tresciwy, w naszym ojczystym języku opis działa Autocada?(program do projetkowania). A moze ktos ma troche czasu, chęci mi wytlumaczyc najprostsze zasady dziala tegoż programu.

Trochę się Cadem bawiłem, bo u nas to podstawowy program do różnych projektów więc jakyś potrzebował pomocy to chętnie Ci jej udzielę.

A z materiałów mam skan z książki Janusza Grafa, więc jeśli obiecasz, że po przeczyaniu "usuniesz kopię ze swojego komputera" będę w stanie Ci jej pożyczyć 8)

Zwykle nie lubię tego typu ogłoszeń parafialnych, ale ten jeden raz mogę się poświęcić ;]

Serdecznie zapraszam na spotkanie, które odbędzie się na chacie http://www.o-nba.com z okazji otwarcia owego serwisu :) Początek balangi o 00:01 (koniecznie 'jeden' po ;]). Wszystkich ciekawskich nowego serwisu, a także maniaków NBA szczerze zachęcam do wpadnięcia :) Mile widziane pierwsze wrażenia, uwagi i komentarze. Możecie je wyrazić na oficjalnym forum serwisu - http://www.forum.o-nba.com Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na chacie! ;]

Zwykle nie lubię tego typu ogłoszeń parafialnych, ale ten jeden raz mogę się poświęcić ;]

Serdecznie zapraszam na spotkanie, które odbędzie się na chacie http://www.o-nba.com z okazji otwarcia owego serwisu :) Początek balangi o 00:01 (koniecznie 'jeden' po ;]). Wszystkich ciekawskich nowego serwisu, a także maniaków NBA szczerze zachęcam do wpadnięcia :) Mile widziane pierwsze wrażenia, uwagi i komentarze. Możecie je wyrazić na oficjalnym forum serwisu - http://www.forum.o-nba.com Pozdrawiam wszystkich i do zobaczenia na chacie! ;]

co mi się rzuciło na Waszej stronie w oczy to to, że ukradliście od nas tabele konferencji.

świetnie, jak na początek.

Ej, moj kolega trenuje siatkowke i chcialby se poprawić wyskok, a kiedys na forum byl nawet temat o róznych programach na popraweinie wyskoku Raye Alleny, czy cos takieg, jednak tego tematu chyba juz nie ma, i czy nie mogł by ktoś pomogl rzucajac jakimś linkiem do tego typu programu, z góry dzieki.

Ej, moj kolega trenuje siatkowke i chcialby se poprawić wyskok, a kiedys na forum byl nawet temat o róznych programach na popraweinie wyskoku Raye Alleny, czy cos takieg, jednak tego tematu chyba juz nie ma, i czy nie mogł by ktoś pomogl rzucajac jakimś linkiem do tego typu programu, z góry dzieki.

No chociażby http://www.streetball.e-basket.pl/ w dziale treningi znajdziesz Air Alert II, Super Dunks 3 i jakiś Jump Trenning. Chyba o to chodziło :)

A ja z góry odradzam tego typu treningi nie prowadzone pod okiem jakiegoś trenera, który ma pojęcie co robi.

Znam to z autopsji, choć ja mam problemy tylko z jednym kolenem (młody byłem wtedy :?) i choć czasem odczuwam ból to m0ogę sobie jeszcze pobiegać, choć z poprawy wyskoku wyszło tyle, że teraz mam słabszego "jumpa" :x. Mój kumpel spieprzył sobie oba kolana i to do tego spotnia, że nie może już nawet myśleć o graniu...radziłbym dwa razy pomyśleć, zanim się zacznie. Powiedz o tym swojemu koledze Antek