Skocz do zawartości

Ogloszenia, wymiana meczy, pomoc...

Monty

Rekomendowane odpowiedzi

CZAS NADROBIĆ ZALEGŁOŚCI !!!!

Od cholery miałem pracy to i meczy nie ogladałem.

jeśli ktoś chciałby odsprzedać ( oczywiście z prawnego punktu widzenia chodzi mi o cenę nośnika,, reszta sie rozumie ale przepisy ....)

mi tegoroczne mecze NBA, przede wszystkim te z cyfry plus nagrane na dvd a i inne opcje możliwe - to mam kasę gotową. jako miłosnik kosza a ciężko pracujacy koleś nie jest dla mnie problemem jakaś gotówka w rozsadnym wymiarze.

nie jest to żaden dowcip ( mizerny by był)

Jestem zwolennikiem dobrej jakości ( więc nie uważam divixów za cos super ale z braku laku!)

Konferencja zachodnia w tym przede wszystkim SAS. Poproszę o oferty

timdunk@wp.pl

Wie ktoś na jakim programie oprócz Canal Plus Sport i DSF lecą mecze NBA?? Moga byc arabskie programy byle zeby były!!

CCTV-5, ESPN

ppstream.com - tam znajdziesz program.

Przy placeniu 12 zlotych miesiecznie (trzeba posiadac paypal) mozna ogladac przez neta, NBTV, ABC, ESPN, ESPN2 i kilka jeszcze innych programow.... strona nazywa sie streamtv i jakby ktos chcial to moj kumpel jakos zalatwia tam konta ;-) sam 2 miesiace korzystalem ale teraz sesja i inne pierdoly to nie mialem czasu nawet zeby zaplacic za to...

Przy placeniu 12 zlotych miesiecznie (trzeba posiadac paypal) mozna ogladac przez neta, NBTV, ABC, ESPN, ESPN2 i kilka jeszcze innych programow.... strona nazywa sie streamtv i jakby ktos chcial to moj kumpel jakos zalatwia tam konta ;-) sam 2 miesiace korzystalem ale teraz sesja i inne pierdoly to nie mialem czasu nawet zeby zaplacic za to...

Jakie trzeba mieć łącze, zeby to chodziło conajmniej przyzwoicie? i jaka jakość, chociaż nie spodziewam się fajerwerków ;)

Wiec chcialbym wam zaproponowac manager ktory znajduje sie na moim forum. A wiec mamy dwa pomysly na managera

1. Hmmmm. A wiec. uzytkownicy wybierja sobie dowolny zespol z NBA Live 2006. Nastepnie po uzyskaniu wszystkich uczestnikow zabawy (najczesciej jest to 16 uczestnikow) otwieram okno transferowe na ktorym przez tydzien mozna dokonywac transferow ==> miedzy klubami czy wolnych zawodnikow. Po zamknieciu okienka rusza liga. A wiec co weekend jest rozgrywana jedna kolejka poprzez symulacje (czyli admini wlanczaja NBA i daja aby komp gral sam ze soba), mecz nagrywa sie frapsem i na koniec robi sie screeny wyniku aby byl dowod...

2.Na początku zaczynamy z obecnym składem zespołu który wcześniej wybraliśmy i na dwa dni przed kolejką wybieramy pierwszą piątke, po meczu zliczamy punkty zdobyte (tylko) przez pierwszą piątke i wystawiamy wynik, jest to o tyle dobre, że nigdy nie wiemy jak dany zawodnik zagra w przeciwieństwie do gry. Jeśli chodzi o kontuzje to gdy w rzeczywistości zawodnik złapie kontuzje to tak samo dzieje się w grze.

Transfery trakutjemy tak jakby ich nie było czyli gdy w rzeczywistosci zaowdnik z innej drużyny przejdzie do naszej to to poprostu lekcewazymy, jedyną opcją transferu jest zakup gracza w naszej lidze czyli Fantasy, tak samo traktujemy zmiany trenerskie.

Na przykladzie... ktos wybral New Jersey i jego druzyna w "prawdziwym" meczu wygrala 99:86 z czego Kidd uzyskal 21 pkt, Carter 20, Jefferson ilesc tam punktow i tak dalej... ale jak jakis coach w moim managerze kupil zawodnika zalozmy Bryanta i ten w "prawdziwym" meczu Lakers z Dallas zdobyl 81 pkt a w moim managerze sprowadzil go do Nets to dodaje sie jego punkty do zdobyczy Nets...

Ktory pomysl jest wg was lepszy??

Forum znajduje sie na stronce http://www.virtualmanager.end.pl (http://www.pes5manager.fora.pl ==> szybciej chodzi z tego adresu)

Jest jeszcze sporo miejsca wolnego (na gorze jest manager PESA troche ponizej jest manager NBA)

Obiecuje zmienic szate graficzna (na poczatku byl to tylko manager pilkarski) oraz mozliwe ze dodam zamiast 16 zespolow 24...

Dwa managery (pilkarski i koszykarski na jednym forum:)

Moj nr GG to 1643112 (zawsze niewidoczny)

KUPIE TROSZKI STREETA

Jeśli posiadacie coś z listy ponizej prosze o kontakt pod gg - 5554959 (często siedze na niewidocznym) or e-mail kondzik01.06.89@wp.pl

AND1 Streetball Season 4 – EP.6 (.rm)

Better Basketball ( oprócz ball handling i postplay )

Slam From The Street - Playground All-Stars - 2CD

Slam From The Street - Battle Slams

Streetball Classics Vol.2

SlamBall (oprócz Road To SlamBall)

Harlem Globetrotters - The Team That Changed The World

Tru.2.Da.Game.Return.Of.The.King.Extras.DVDRip.XviD-BBV

Streetball.Confidential.Vol.1.WS.2005.DVDRip.XviD-BBV

Peace

Może nie ogłoszenie, może nie wymiana meczy ale mam prośbe/pytanie może ktoś z forumowiczów ma możliwość załatwienia jakiś fajnych bucików do kosza? (oczywiscie nowki). U mnie w mieście nie ma, w Katowicach ceny z księżyca, na allegro nie kupie :o .. Może ktoś ma możliwość załatwienia bucików z jakiegoś nielegalnego importu? :wink:

szkoda że nie pytałeś pół roku temu bo w makro były t-maki trójki (oczywiście oryginały) za 90 złotych. nikt nie kupował bo były tylko niebieskie i czerwone (ja też nie kupiłem :) ), jak będzie coś to dam znać, ale sezon się zaczyna więc nie licz na mnie :)