KarSp Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Stawiam piwo temu kto mi tu wymieni do jutra do 10 5 kompetencji Senatu w 17 wieku (nc:|) ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Czy tylko mi sportbit nie działa od dwóch dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 innym też nie działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Zaprosi ktoś na sport-scene? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Podaj maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zikko92 Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Siema, mógłbym tez dostac zapa na sport-scene? zikko92@gmail.com Z góry dzięki. Pozdro EDIT: Juz nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 19 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2010 Jak już jesteśmy w temacie stron torrentowych, to ma ktoś może taką, z której w szybkim tempie można ściągnąć jakieś bardziej znany starsze filmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zikko92 Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Ma ktoś zaproszenia na SportBit? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 22 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Ma ktoś zaproszenia na SportBit? Dołączam się do pytania... Miałem konto... ale przez ponad miesiąc nie miałem jak z niego korzystać i pomimo że miałem rating 1.2 to skasowali mi konto :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczuś Opublikowano 2 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2010 Przymierzam się do kupna golarki elektrycznej, ale przyznam szczerze że jestem kompletnie zielony w tym temacie. Ktoś z forumowiczów używa i może mi polecić jakiś wynalazek? Chciałbym na to przeznaczyć +/- 200zł (da się w ogóle coś w miarę porządnego kupić za taką sumę?). Typ zarostu - bardzo rzadki i bardzo twardy. Znalazłem coś takiego - http://www.skapiec.pl/site/cat/342/comp/307996 Spoko cena, całkiem dobre opinie. Korzystał ktoś / korzysta z golarek Brauna? Może coś na ich temat powiedzieć? Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 Sprzedam uzywane Jordany XX2 PE (stan b.dobry) 45.5 + skarpety Jordan. http://allegro.pl/item938063900_buty_jo ... ordan.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 skarpety też używane? : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 4 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 NIe no nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2010 Przyjmę/Kupię wszystko do Pegasusa (kartridze, pady, pistolety, zasilacze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 7 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 Potrzebna jest mi prezentacja power pointa na temat NBA. Posiada ktoś? (albo link). Wszystko jedno czy ogolnie nba, czy o jakimś konkretnym klubie/zawodniku lub sezonie. Jesli ktos ma wiecej niż jedną to prosiłbym o wszystkie :wink: Może na jakiejś stronce gdzie są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakafako Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Witam serdecznie Jestem na 3 roku studiów i piszę prace na temat "Etapy uzdolnionego sportowca w drodze na szczyt" szukam informacji dotyczących uzdolnionego zawodnika od wieku 10 lat poprzez high school college do NBA. Interesuje mnie system szkolenia w jakim wieku zawodnik dostaje managera na jakich zasadach są przyznawana numery w drafcie. Czy posiadają państwo takowe materiały? pozdrawiam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 13 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 Witam serdecznie Jestem na 3 roku studiów i piszę prace na temat "Etapy uzdolnionego sportowca w drodze na szczyt" szukam informacji dotyczących uzdolnionego zawodnika od wieku 10 lat poprzez high school college do NBA. Interesuje mnie system szkolenia w jakim wieku zawodnik dostaje managera na jakich zasadach są przyznawana numery w drafcie. Czy posiadają państwo takowe materiały? pozdrawiam ) Witam, A musi być koniecznie zawodnik NBA? Jeśli tak to szukaj informacji o Lebronie, nie wiem od kiedy zauważono, że ma talent i objęto go opieką, ale zapewne było to stosunkowo wcześnie. Jeśli nie musi być zawodnik NBA to bierz Tigera Woodsa. W jego przypadku od 2 czy 3 roku życia ojciec filmował jego treningi, a później turnieje. Bardzo wcześnie był przygotowywany do roli zawodowca. Drogę na szczyt miał piękną, upadek również. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Potrzebna jest mi prezentacja power pointa na temat NBA. Posiada ktoś? (albo link). Wszystko jedno czy ogolnie nba, czy o jakimś konkretnym klubie/zawodniku lub sezonie. Jesli ktos ma wiecej niż jedną to prosiłbym o wszystkie :wink: Może na jakiejś stronce gdzie są? Ponawiam pytanie, bo może ktoś nie zauważył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Potrzebna jest mi prezentacja power pointa na temat NBA. Posiada ktoś? (albo link). Wszystko jedno czy ogolnie nba, czy o jakimś konkretnym klubie/zawodniku lub sezonie. Jesli ktos ma wiecej niż jedną to prosiłbym o wszystkie :wink: Może na jakiejś stronce gdzie są? Ponawiam pytanie, bo może ktoś nie zauważył.Links, a nie możesz sam takiej stworzyć? kilka obrazków, jakiś tekst i gotowe. Google nie pokazało nic ciekawego, przynajmniej na pierwszych kilku stronach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 15 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Moge, ale to pewnie zajmie mi ze 2 godziny a nie mam czasu w tym tyg, wiec myslalem ze pojde na łatwizne i ktoś mi podrzuci gotowca :wink: No nic bede musiał sam zasiąść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi