rw30 Opublikowano 8 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2019 czy ktos wie skad mozna sciagnac Argentyna Polska? na pier720 ciagle nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 1 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Torrenty z filmami Albo forum w typie pebx.pl Chce guardiansow 1 a nie ma ani na netflixie ano na hbogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 W dniu 1.11.2019 o 21:27, josephnba napisał: Torrenty z filmami Albo forum w typie pebx.pl Chce guardiansow 1 a nie ma ani na netflixie ano na hbogo yts.lt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 4 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 4 godziny temu, Kraso napisał: yts.lt Dzięki tego nie znałem, przyda się kiedyś może. Teraz skorzystałem z rutrackera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Cześć, mam problem może ktoś jest w stanie poradzic. Dostalem dvd z dokumentami 30 for 30 z blokada regionu na USA i Kanadę. W Ps4 mi nie działa, w laptopie nie mam odtwarzacza płyt myślałem żeby sobie kupić zewnętrzny ale podobno to i tak nie załatwi kwestii blokady regionalnej. Chciałbym docelowo kupić sobie trochę dokumentów sportowych na DVD i blu ray ale solidny dostęp do tych rzeczy jest jedynie na Amazonie z blokada regionu taka jak mam na tym swoim dvd. Ma ktoś jakiś patent co z tym zrobić żeby sobie to oglądać bez problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 3 godziny temu, Stryder napisał: Cześć, mam problem może ktoś jest w stanie poradzic. Dostalem dvd z dokumentami 30 for 30 z blokada regionu na USA i Kanadę. W Ps4 mi nie działa, w laptopie nie mam odtwarzacza płyt myślałem żeby sobie kupić zewnętrzny ale podobno to i tak nie załatwi kwestii blokady regionalnej. Chciałbym docelowo kupić sobie trochę dokumentów sportowych na DVD i blu ray ale solidny dostęp do tych rzeczy jest jedynie na Amazonie z blokada regionu taka jak mam na tym swoim dvd. Ma ktoś jakiś patent co z tym zrobić żeby sobie to oglądać bez problemu? 1. poszukaj stronek o elektronice dot. Twojego stacjonarnego DVD, raczej nieoficjalnych - może są jakieś myki (w ustawieniach gdzieś ukryte) bądź nieoficjalny firmware (którego będziesz musiał zainstalować / sflashować) który pozwoli na deaktywację blokady regionalnej 2. PS4 - nie mam pojęcia, nigdy w życiu nie miałem żadnej konsoli ale strzelę że tez są takie możliwości jak dla napędów DVD 3. W zależności jakie byś kupił to zewnętrzne DVD - na pewno, przynajmniej dla niektórych, będzie możliwość zdjęcia blokady, tylko wiadomo, zorientuj się przed zakupem. Ja wieki temu odtwarzałem DVD z USA na DVD w kompie, jakimś softem tę blokadę deaktywowałem.... wydaje mi się że to był taki uniwersalny program jakiś, nie specyficzny dla tego akurat modelu DVD, ale nie pamiętam już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Kiedyś zdejmowałem blokadę i aby sobie przypomnieć jak to wrzuciłem googla. Zmroził mnie fakt ze pierwsza strona wpisów to były z 2004 roku z różnych forum. no i weszło ze można DVD ripperem zrzucić na dysk twardy odkodowane. wiem ze niektórzy dla kolekcji z USA czy Japonii kupowali po prostu odtwarzacz ale to w przypadku większej ilosci płyt. Dziś te technologie odchodzą wiec nie ma nowych wpisów jak to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 W dniu 15.04.2020 o 08:33, Stryder napisał: Cześć, mam problem może ktoś jest w stanie poradzic. Dostalem dvd z dokumentami 30 for 30 z blokada regionu na USA i Kanadę. W Ps4 mi nie działa, w laptopie nie mam odtwarzacza płyt myślałem żeby sobie kupić zewnętrzny ale podobno to i tak nie załatwi kwestii blokady regionalnej. Chciałbym docelowo kupić sobie trochę dokumentów sportowych na DVD i blu ray ale solidny dostęp do tych rzeczy jest jedynie na Amazonie z blokada regionu taka jak mam na tym swoim dvd. Ma ktoś jakiś patent co z tym zrobić żeby sobie to oglądać bez problemu? A chcesz tylko obejrzeć czy mieć w kolekcji? Bo jeśli tylko obejrzeć to na przykład na ESPN Player jest sporo dokumentów z serii 30 for 30 i nie tylko. 12 euro za miesiąc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 (edytowane) 18 godzin temu, Kosi napisał: A chcesz tylko obejrzeć czy mieć w kolekcji? Bo jeśli tylko obejrzeć to na przykład na ESPN Player jest sporo dokumentów z serii 30 for 30 i nie tylko. 12 euro za miesiąc. Espn Player jest dostępny normalnie w Polsce czy muszę zmieniać vpn na amerykańskie IP? W sensie chodzi mi czy na Europejskiej apce jest mniej więcej to samo czy muszę zalogować się jako Amerykanin żeby mieć dostęp do szerokich treści? Edytowane 17 Kwietnia 2020 przez Stryder Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 5 godzin temu, Stryder napisał: Espn Player jest dostępny normalnie w Polsce czy muszę zmieniać vpn na amerykańskie IP? W sensie chodzi mi czy na Europejskiej apce jest mniej więcej to samo czy muszę zalogować się jako Amerykanin żeby mieć dostęp do szerokich treści? ESPN Player jest dedykowany na rynek poza USA, bo w USA mają ESPN+ Nic nie trzeba kombinować. Jak interesują Cię konkretne filmy to napisz na priv to mogę sprawdzić czy mają w bazie czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 ten temat chyba do odpięcia co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajak Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Witam. Znajdzie się ktoś zainteresowany kto chce przytulić 25 numerów MVP magazyn z lat 2010-2012. Leżą od 10 lat w piwnicy i kurz zbierają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi