falcao Opublikowano 28 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Kamil dales info o more than a game to moze bedziesz mial tez info skad wziac napisy do wersji z nazwa vmt-mtag-xvid, napiprojekt nie pomaga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kkonecki Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=906187117 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 31 Stycznia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 mam do sprzedania oryginalnego swingmana gilberta arenasa aka hibachi aka gunfan z autografem. autograf nie mój tylko arenasa naturalnie. koszulka nowa z metkami. po wiecej detali pisać na pm albo gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 A ja mam pytanie. Chodzi o sportscene. Ratio mi spadło poniżej 0,7 i nie mogę nic ściągnąć. Nie wiem co teraz zrobić, udostępniam jakies 10 meczy ale nic nie leci, a jeśli juz to jest to po pare mb. Sa tam może jakieś punkty które można zamienić na Upload tak jak w innych tego rodzaju stronach? Czy jednym wyjsciem jest czekanie na jakieś Freeleach, szybkie ściąganie i wysyłanie tego (pewnie jakieś góra 300mb wiec też dupa). HELP PLEASE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Przeczytaj FAQ, na pewno jest tam co musisz zrobić, żeby móc znów ściągać... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Z tego co wiem, to jeśli ratio spadło Ci poniżej 0,7 to możesz bez ograniczeń ściągać rzeczy oznaczone freelech, natomiast pozostałe możesz ściągać dopiero po upłynięciu 48 godzin od wrzucenia danego torrenta na stronę. Tak poza tym to mam 3 zaproszenia na sport-scene.net, więc jeśli ktoś jest chętny niech pisze. Aha, gdyby ktoś miał zaproszenie na sporbit.org to byłbym wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosi Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Aha, gdyby ktoś miał zaproszenie na sporbit.org to byłbym wdzięczny. mail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 Ja poproszę o zaproszenie na sport scene bo moje konto chyba już wygasło, nie odsyłają mi hasła. Mam pare meczy które zresztą chętnie wrzucę. findekbasket@yahoo.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 The e-mail address (findekbasket@yahoo.pl) is already in use. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ra_d Opublikowano 4 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2010 niedlugo bede przedluzal umowe z operatorem i musze sie zastanowic nad nowym tel, tylko ze nie fajnych telefonow na rynku. co byscie mi poradzili stosujac sie do kilku kryteriow - ma byc wytrzymaly - ma miec dobra baterie - ma jakos wygladac :twisted: - i w razie mozliwosci nie byc dotykowym szmelcem chyba ze ktos wie ze u niego w salonie ery jest nokia 6650 to niech mi da znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Osobiście polecam Nokie 3110 Classic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Graboś Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Aha, gdyby ktoś miał zaproszenie na sporbit.org to byłbym wdzięczny. mail kobeemałpapoczta.onet.pl Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Szukam tego meczu, bardzo potrzebny ! http://www.basketball-reference.com/box ... 00HOU.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 7 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b6f2b665cc6c8644.html podbijam, bo walentynki tuz tuz 40zl za 30ml, zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Poczęstuje ktoś zaproszeniem na dobrą polską stronę torrentową? PolishSource Kamila odwaliło lipę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 9 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 HeavenSource.org - mając konto na PolishSource lub HeavenTracker wcześniej wchodzisz wybierasz przypomnienie hasła, podajesz mail na którym się rejestrowałeś i możesz z nowego serwisu korzystać, który jest połączeniem powyższych... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 Panowie, a może znacie jakiś serwis torrentowy na którym nie trzeba się logować (typu Mininova), chodzi mi tylko o kilka seriali bo z rapidshare'm, hotfilem i moim przerywającym łączem jak zostaje kilka procent do końca już nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 14 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2010 eztv.it Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 15 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 eztv.itWielkie dzięki, dokładnie o coś takiego mi chodziło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi