Kamil Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 lamarcus: Masz maila jakiegoś polskiego? Jak tak to załóż na gmail. Polskie antyspamowe boty lubią wypieprzać takie linki rejestracyjne do torrentowych site'ów... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawelthfc Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 Sprzedam: http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :MESELX:IT http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :MESELX:IT http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :MESELX:IT http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... :MESELX:IT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamarcus Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 lamarcus: Masz maila jakiegoś polskiego? Jak tak to załóż na gmail. Polskie antyspamowe boty lubią wypieprzać takie linki rejestracyjne do torrentowych site'ów... ;-) dzieki za podpowiedż to mój mail: selazny@gemail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 lamarcus: Masz maila jakiegoś polskiego? Jak tak to załóż na gmail. Polskie antyspamowe boty lubią wypieprzać takie linki rejestracyjne do torrentowych site'ów... ;-) dzieki za podpowiedż to mój mail: selazny@gemail.com a nie gmail ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamarcus Opublikowano 29 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2009 lamarcus: Masz maila jakiegoś polskiego? Jak tak to załóż na gmail. Polskie antyspamowe boty lubią wypieprzać takie linki rejestracyjne do torrentowych site'ów... ;-) dzieki za podpowiedż to mój mail: selazny@gemail.com a nie gmail ? sorrki masz racje gmail Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 ktoś podzieli się zaproszeniem na sport-scene.net? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 ktoś podzieli się zaproszeniem na sport-scene.net? Wyślij mi maila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamarcus Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Ludziska uraczcie zaproszeniem na sport-scene net mój mail to selazny@gmail.com z góry wielkie dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamarcus Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 ktoś podzieli się zaproszeniem na sport-scene.net? Wyślij mi maila. Kraso moge liczyć na zaproszenie od Ciebie na sport-scene.net ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 ktoś podzieli się zaproszeniem na sport-scene.net? Wyślij mi maila. Kraso moge liczyć na zaproszenie od Ciebie na sport-scene.net ? Skoro Fartman Ci wysłał i nie doszło to jak ja wyślę będzie tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Ludziska uraczcie zaproszeniem na sport-scene net mój mail to selazny@gmail.com z góry wielkie dzieki Wyslalem ci jeszcze jednego A confirmation email has been sent to the address you specified (selazny@gmail.com). They need to read and respond to this email before they can use their account. If they don't do this, the new account will be deleted automatically after a few days. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamarcus Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Ludziska uraczcie zaproszeniem na sport-scene net mój mail to selazny@gmail.com z góry wielkie dzieki Wyslalem ci jeszcze jednego A confirmation email has been sent to the address you specified (selazny@gmail.com). They need to read and respond to this email before they can use their account. If they don't do this, the new account will be deleted automatically after a few days. Dzieki wielkie mam już to zaproszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 30 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2009 Nike Blazer Low + Nike Blazer Hi + Bluza Exact Science :arrow: http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5739075 Zapraszam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamarcus Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 POMOCY!!! poradżcie co mam zrobić jak ściągam pliki z sport-scene to na BitComecie wyskakuje mi "Błąd rozszyfrowania pliku torrent.Pobierz ponownie plik torrent."A w UTorrent "Nie może wczytać.....Invalid torrent file" Co robie nie tak,amoże inny P2P? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Z tego co pamiętam masz pewnie rangę Bench Warmer... Możesz ściągać wyłącznie wstawki oznaczone "FreeLeech" i "BonusLeech"... Jak wyseedujesz kilka gigabajtów (bodajże 5GB lub 7GB) to dotaniesz rangę Player i będziesz mógł wszystko bez ograniczeń ściągać... A tak w ogóle przeczytaj regulamin i FAQ, pewnie wszystko tam jest... Pierwsze co się robi na stronie torrentowej to zagląda do tych dwóch podstron co by poznać zasady jakie obowiązują na danym trackerze... ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommason Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Na sport-scene racze uzywac do sciagania µTorrenta. Inaczej mozliwy ban. Nie zapomniales przypadkiem najpierw podziekowac za torrenta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamarcus Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Range mam PLAYER a za torrenta podziękowałem regulamin jest po ang.a u mnie kiepsko za moich czasów modny był rosyjski dalej mam problem ze ściąganiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fartman Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Range mam PLAYER a za torrenta podziękowałem regulamin jest po ang.a u mnie kiepsko za moich czasów modny był rosyjski dalej mam problem ze ściąganiem Trial Membership. Can only download Free-/Bonusleech torrents. Cannot upload torrents. Has waiting times on new torrents. Will expire after 6 weeks. more Osoba majaca status "bench warmer" moze tylko i wylacznie sciagac torrenty typu free / bonus leach. Nie moze sciagac torrentow odrazu po ich wstawieniu "waiting time" Gets promoted to Player on a certain amount uploaded - Dopiero po danej ilosci uploadowanych torrentow dostanie promocje do "Player" Is deleted for inactivity in a certain amount of time - Jesli jestes nieaktywny przez jakis czas, twoje konto zostanie usuniete Jednak z tego co mi sie wydaje, i jesli sie zarejestrowales z mojego zaproszenia to powienienes byc odrazu na randze "Player"... Daj link do swojego konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lamarcus Opublikowano 31 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2009 Range mam PLAYER a za torrenta podziękowałem regulamin jest po ang.a u mnie kiepsko za moich czasów modny był rosyjski dalej mam problem ze ściąganiem Trial Membership. Can only download Free-/Bonusleech torrents. Cannot upload torrents. Has waiting times on new torrents. Will expire after 6 weeks. more Osoba majaca status "bench warmer" moze tylko i wylacznie sciagac torrenty typu free / bonus leach. Nie moze sciagac torrentow odrazu po ich wstawieniu "waiting time" Gets promoted to Player on a certain amount uploaded - Dopiero po danej ilosci uploadowanych torrentow dostanie promocje do "Player" Is deleted for inactivity in a certain amount of time - Jesli jestes nieaktywny przez jakis czas, twoje konto zostanie usuniete http://www.sport-scene.net/ok.php?type=confirmed Jednak z tego co mi sie wydaje, i jesli sie zarejestrowales z mojego zaproszenia to powienienes byc odrazu na randze "Player"... Daj link do swojego konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 2 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Wie ktos może skad można ściągnąć torrenty do starszych meczów NBA ? głównie chodzi mi o finały 1992 Bulls - Blazers, 1993 Bulls - Suns, półfinały 1993 Suns - Sonics. Wszystkie które znlazłem nie mają seedów wiec nie da się praktycznie ściągnąc Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi