Monty Opublikowano 6 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2004 Zakładam ten temat, żeby tutaj były załatwiane wszytskie sprawy takie jak wymiany meczy, ogłoszenia o sprzedaży czy checi kupna czegoś, prośby, reklamy itp.. Przy czym fajnie by było, ze jak ktoś prosi o zrobienie czegoś albo chce coś sprzedać, to jak już to załatwi to niech usunie swój post albo doda w nim "Niekatualne" lub coś w tym rodzaju. Moja pierwsza reklama doyczy sprzedaży niezłej i taniej nagrywarki CDRW http://allegro.pl/show_item.php?item=20716994 I chcialbym ponaglic Cartera#15 w sprawie bannera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NY-PiXo Opublikowano 13 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2004 nosz kurcze pilnie potrzebuje jakiejś dobrej strony :wink: a konkretniej potrzebuje jeakieś strony gdzie znajde sterwoniki do modemu motorola(konkretniej SB3100) bardzo pilnie potrzebuje a coś kurde znaleźć niemoge zgóry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_a_R_o Opublikowano 14 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2004 NY-PiXo zajrzyj na ta stronke http://www.modem-drivers.com/companies/694.htm moze tam co znajdziesz.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 16 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2004 Witam, Mam 2 pytanie i 2 prośby 1.Ma ktoś Rookie Games 2004 na kompie? Bo na dc nie ma a inne p2p zablokowane sa u mnie w sieci 2.Ma ktoś już ASG 2004 na kompie? Bo na dc nie ma a inne p2p zablokowane sa u mnie w sieci 1 Prośba. Jeżeli ma ktoś plz napiscie tu 2.Prośba. Jeżeli nie robi Ci to kłopotu udst.mi to na dc PLZ bardzo PiSska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Nie wiem czy juz masz czy nie ASG, ale jakby co to ja mam .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0r0 Opublikowano 21 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 Ja zbytnio duzo ich nie mam ale all star weekend mam wiec zglos sie na gg 1343629 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaLi Opublikowano 21 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 Czesc wam Mam mała prośbe a włąściwie moze i duża :wink: mógłby mi ktoś z was avatara zrobic ?? bo ja niestety nie potrafie jakby wam się chciało to moj nr gg to 5399392 z góry dzięki !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 Potrzebuję Rookie ASG. W zamian ASG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0r0 Opublikowano 21 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2004 Joseph mam rookie asg i moge sie wymienic..Ale w zamian to bym mogl jakis meczyk z tego sezonu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal air 23 Opublikowano 22 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 Nie wiecie skąd można(jeżeli można)ściągać całe mecze nba?Jeśli wiecie dajcie link. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SaLi Opublikowano 22 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 wydaje mi się ze tylko z torrentów tutaj chłopaki czsami wrzucają linki do meczów więc popytaj się ich bo ja niestety nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carter#15 Opublikowano 22 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2004 Top 100 NBA Plays Got Vinsanity And 1 Mixtape vol. 1, vol. 5, EBC Mixtape And 1 Mixtape vol. 2 And 1 Mixtape vol. 3 And 1 Mixtape vol. 4 The Best NBA Dunks Vince Carter Beyond The Glory Michael Jordan To The Max Michael Jordan Fly With Me Michael Jordan Air Time Michael Jordan Above & Beyond Michael Jordan Ultimate Michael Jordan Playground Allen Iverson The Star Allen Iverson "The Answer" On Hallowed Ground Slam Dunk Contest 2000 Above The Rim Shawn Kemp - The Reignman Vince Carter at Rucker Park Slam Dunk Contest 2003 + 3pt Shootout Rookie Game 2003 New York @ Toronto [1 runda - Game 5] Toronto @ Phoenix (VC-51pkt!) Toronto @ New Jersey Philadelphia @ Washington 16.04.2003 USA @ Russia - Dream Team II 1994 USA @ China - Dream Team III 1996 USA @ China - Dream Team III 1996 Sydney 2000 Game 1 USA @ China Sydney 2000 Game 2 USA @ Italy Sydney 2000 Game 3 USA @ Lithuania Sydney 2000 Game 4 USA @ New Zeland Sydney 2000 Game 5 USA @ France Sydney 2000 Game 6 USA @ Russia Sydney 2000 Game 7 USA @ Lithuania Sydney 2000 Game 8 USA @ France All-Star Game 1990 - Magic All Star Game 1993 - Salt Like City All Star Game 1994 - Minneapollis All Star Game 1995 - Phoenix All Star Game 1996 - San Antonio All Star Game 1997 - Cleveland All Star Game 1998 - New York City All Star Game 2000 - Golden State All Star Game 2001 - Washington All-Star Game 2002 - Philadelphia All-Star Game 2003 - Atlanta The Life - Dajuan Wagner The Life - Paul Pierce The Life - Baron Davis The Life - LeBron James AND 1 ESPN TOUR 2003 Nike Freestyle NBA @50 NCAA 2003 Final NBA Showman of Today ESPN Sports century Magic Johnson + mecze z tego sezonu Celtics-Cavs 09/02/2004 Clippers-Knicks 08/02/2004 Nets-Cavs 12/02/2004 Magic-Raptors 05/02/2004 Sixers-Raptors 29/01/2004 Raptors-Pistons 31/01/2004 Raptors-Bucks 24/01/2004 Wizards-Rockets 18/02/2004 Cavs-Spurs 21/02/2004 Raptors-Spurs Cavs-Raptors Pistons-Mavs Sixers-Mavs Rokcets-Knicks Raptors-Sixers Nets-Pistons Suns-Raptors Raptors-Jazz Raptors-Pistons Pacers-Spurs Niedługo uaktualniena :wink: Kontakt : GG#1393705 E-mail: Carter_15@poczta.fm = z załącznikami nawet nie otwieram. EDIT: Zrobilem update w postaci dat przy niektorych meczach z tego sezonu. Reszte postaram sie zrobic dzisiaj (przecierz juz po 0:00 ) tylko pod wieczor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal air 23 Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 Co to jest ten bit torent.Jak z tego ściągać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bunia Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 niestety moja lista taka pokazna jak wasze nie jest, no ale 12 Dunks of X-Mas. 2000 Slam Dunk Contest (James Bond Moby Mix) - sam carter 2000 Slam Dunk Contest ( Mission Imposible Mix) - wszyscy uczestnicy 2003 NBA Kobe Bryant Top 10 Dunks Allen Iverson and Jadakiss - A6 Reebok Commercia - czarnobiala reklama RBK AI - 23,5 mb And 1 mix tape vol. 1 And 1 mix tape vol. 2 And 1 mix tape vol. 3 And 1 mix tape vol. 4 And 1 mix tape vol. 5 And 1 VS. NBA Awesome Michael Jordan, Allen Iverson, Jason Williams (mix higitalsów z nba.com 2min 30 sec) - 21,3 mb Bulls Intro - 3,38mb Kobe - mix z jego akcji starych Kobe Bryant VS. Reggie Miller - bujeczka Lebron James vs Vince Carter Michael Jordan top 10 - 10 najlepszych akcji w wykonaniu MJ w calej karierze - 49,6mb Michael Jordan - Defense - 6 krótkich filmików o tym jak jordan uczy obrony - 24,7mb Michael Jordan - Dunk - Higitals - fajna grafa, filkmik o konkórsach wsadów z udzialem MJ - 51,5 mb Michael Jordan to the max NBA Fights Vince VS. Tracy Jeden mecz z tego sezonu LOS ANGELES LAKERS - UTAH JAZZ i pare jeszcze malutkich badziewi no tojak ktos by chcial sie wymienic to zapraszam na gg 4283382, niestety nie jest tego zbyt wiele wiec moge zaoferowac, spora kolekcje hh w mp3 :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 23 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2004 Joseph mam rookie asg i moge sie wymienic..Ale w zamian to bym mogl jakis meczyk z tego sezonu..No mam trochę z C+ np: zajebisty pojedynek LBJ- T-Mac czy KG- Ice-man, czy taki co Kidd przeciw Indy Triple-double walnął i jeszcze kilka innych. Mam na VHS jak chciałbyś jakis konkretny zespól to napisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal air 23 Opublikowano 26 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2004 Chciałbym to tylko moja prośba aby wszyscy forumowicze i Ci z rockets-e-basket i Ci z e-nba spotkali się kiedyś na czacie w tym samym miejscu i tej samej porze i pogadali.Fajnie by było pogadalibyśmy,bliżej się poznali.To jest tylko moja propozycja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chapi Opublikowano 26 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2004 poszukuje - And One Mix Tape 6 And 1 Skip vs Alimoe All star 93 all star 95 indiana - new york (99rok conference finals game 5) na wymiane mam troche liste zrobie później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wasli Opublikowano 26 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2004 Chciałbym to tylko moja prośba aby wszyscy forumowicze i Ci z rockets-e-basket i Ci z e-nba spotkali się kiedyś na czacie w tym samym miejscu i tej samej porze i pogadali.Fajnie by było pogadalibyśmy,bliżej się poznali.To jest tylko moja propozycja.No i po co?? Bez sensu pomysł... Na rockets.e-b jest są ze trzy osoby, które by weszły... Bo restza to (np. ja, Ty, Fokcik, Carter) są i tu i tu. Więc totalny bezsens... Ale fajnie by było się spotkać z całym e-b czy probasketem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 poszukuje - And One Mix Tape 6 And 1 Skip vs Alimoe All star 93 all star 95 indiana - new york (99rok conference finals game 5) na wymiane mam troche liste zrobie później ASG'93 chyba mam. To ten w Utah? A 95 to mi się rypło i też szukam, a o AND1 to popytam kumpla jak chcesz EDIT AND1 6 bedzie po niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m0r0 Opublikowano 27 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2004 Chciałbym to tylko moja prośba aby wszyscy forumowicze i Ci z rockets-e-basket i Ci z e-nba spotkali się kiedyś na czacie w tym samym miejscu i tej samej porze i pogadali.Fajnie by było pogadalibyśmy,bliżej się poznali.To jest tylko moja propozycja.No i po co?? Bez sensu pomysł... Na rockets.e-b jest są ze trzy osoby, które by weszły... Bo restza to (np. ja, Ty, Fokcik, Carter) są i tu i tu. Więc totalny bezsens... Ale fajnie by było się spotkać z całym e-b czy probasketem...No wasli mnie ominales ja tam pisze i mam nawet duzo postow na koncie ale ja juz sie przyzwyczailem ze mnie sie omija i nie zauwaza A co do josepha moje gg to 1343629 napisz to sie dogadamy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi