DallasChampions99 Opublikowano 30 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2012 (edytowane) Witam postanowiłem założyć temat o kartach ja osobiście posiadam z 500 sztuk upper decków. Karty to tzw współczesne złoto karty wartośćiowe to np jersey autograph Macie też karty ? Edytowane 30 Listopada 2012 przez DallasChampions99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Posiadam około 1200 kart z rożnych serii z lat 1989-2012, w tym kilkanaście game used, autograph,. Zbieram głównie karty Suns, mam ok. 170 kart Phoenix. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 nie chce mi sie liczyc - mam jakie 5-10 tysiecy, jakies 60% to lata 90, po ok 20% lata 80 i 2000+ najwiecej pewnie suns i lakers - tych ostatnich ze szczegolnym uwzglednieniem divca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 mythos - ładna kolekcyjka. Zbierasz Suns, jakiegoś konkretnego zawodnika? Barkleya może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 tez posiadam, glowie lata 90, serie od 92 do 96 pełne. Nie wiem ile tego jest, spora ilosc rowniez z Fleera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 zbieralem kiedys wszystko sunsow, barkleya najwiecej wpadalo z oczywistych wzgledow :-) najbardziej szukalem chambersa, ale jego bylo trudniej znalezc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 W latach 90tych dostać matchboxa .....ach mam takiego z shawnem kempem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DallasChampions99 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ktoś chętny odsprzedać jakieś jersey/autograph? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 1 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Polecam ten sklepik: http://hoops.pl/ jest tu trochę game used/autograph do kupienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DallasChampions99 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Polecam ten sklepik: http://hoops.pl/ jest tu trochę game used/autograph do kupienia. thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil1234 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Jesli ktos poszukuje jakis kart to niech da znac na email Kamilkartynba@gmail.com posiadam duza kolekcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Polecam ten sklepik: http://hoops.pl/ jest tu trochę game used/autograph do kupienia. nie wiedziałem ze gracze spurs sa niepiśmienni zero kart z podpisami z San Antonio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 tutaj jeszcze link do forum o kartach: http://www.kartynba.fora.pl/ tam sporo userów sprzedaje, Spurs można znaleźć mnóstwo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 nie chce mi sie liczyc - mam jakie 5-10 tysiecy, jakies 60% to lata 90, po ok 20% lata 80 i 2000+ najwiecej pewnie suns i lakers - tych ostatnich ze szczegolnym uwzglednieniem divca to jednym słowem szacun powinieneś jakieś zdjęcie zrobić i tu zapodać fajnie byłoby zobaczyć taki imponujący zbiór. Ja trochę z innej beczki ale w sumie na temat pytanie, czy ktoś z was zbiera znaczki nba, dla jasności dodam ze chodzi mi o normalne znaczki pocztowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 to jednym słowem szacun powinieneś jakieś zdjęcie zrobić i tu zapodać fajnie byłoby zobaczyć taki imponujący zbiór. Ja trochę z innej beczki ale w sumie na temat pytanie, czy ktoś z was zbiera znaczki nba, dla jasności dodam ze chodzi mi o normalne znaczki pocztowe. ja zbieram ale skarbowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
relgycandy Opublikowano 25 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 tym kilkanaście game used, autograph,. Zbieram głównie karty Suns, mam ok. 170 kart Phoenix. ____________________________________ wow gold|diablo 3 gold|wow gold kaufen|GW2 Gold Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 Istnieje jakas stronka, gdzie mozna popatrzec ile mniej wiecej dana karta jest warta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 7 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 www.beckett.com - niestety płatna... Beckett wypuszcza też co roku takie katalogi/cenniki - wiem, że ludzie się często zrzucają, żeby to kupić. Może gdzieś jakieś skany można znaleźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2013 Ja mam ok 100 kart Jazzowych kilka game used, no i trochę znaczków Jazzowych, plus jakby co to szukajcie na ebayu tam jest wielu sprawdzonych sprzedawców głównie z usa, można dostać praktycznie wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi