wbT Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 mi bardzo pasuje. saska kepa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Też pasuje. Elwariato możesz dać jakiś dokładniejszy namiar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2012 ok sorka że zapomniałem wcześniej odpowiedzieć, sprawy tak się mają http://www.saska-sport.waw.pl/ przystanek tramwajowy Berezynska i 2 min na poludnie kasy trzeba wziac drobne - w zalznosci ile osob przyjdzie placi sie 10-20 zł jutro na 15, więc nie wiem czy dam radę ale kto chce niech idzie, jakby co to meldować sie u kolegi Bluma i mówcie że odemnie jesteście, no chyba że gracie bardzo marnie to wtedy mówcie że przypadkiem przechodziliście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 (edytowane) Gracie w tą niedzielę o 15? Można by było przyjść? Ewentualnie w przyszłą niedzielę? Edytowane 1 Lutego 2013 przez DamianOItalianO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Dopiero wyczaiłem ten temat, a widzę, że chłopaki gracie na hali na Saskiej - ja też tam grywam dosyć regularnie z kumplami a raczej grywałem, bo teraz niestety gips na nodze i 6 tyg. przerwy od gry ;/ Niemniej jednak jak mi się zrośnie to chętnie bym z Wami pyknął na tej salce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Ignazz, a Ty wiesz że masz dożywotni wstęp na moje treningi ? Środa, godzina 18.00, hala na ul. Redutowej 37 więc masz bliziutko. Zupełnie inne granie niż było w poniedziałki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Nikt inny nie ma tam wstępu? Bo kurde na redutową mam 5 minut piechotą, a chętnie bym cos pograł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Ignazz, a Ty wiesz że masz dożywotni wstęp na moje treningi ? Środa, godzina 18.00, hala na ul. Redutowej 37 więc masz bliziutko. Zupełnie inne granie niż było w poniedziałki. pojawię sie w tę srodę ale wczesniej callnę do Ciebie..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Gracie w tą niedzielę o 15? Można by było przyjść? Ewentualnie w przyszłą niedzielę? sorka że tak odpowiadam z doskoku, jasne wpadaj, choć nie zawsze 15 jest, w sumie to przeważnie 17, sprawdze jak jest w tym tygodniu i doniosę. Dopiero wyczaiłem ten temat, a widzę, że chłopaki gracie na hali na Saskiej - ja też tam grywam dosyć regularnie z kumplami a raczej grywałem, bo teraz niestety gips na nodze i 6 tyg. przerwy od gry ;/ Niemniej jednak jak mi się zrośnie to chętnie bym z Wami pyknął na tej salce. @Boowka może to ci sami ludzie Ignazz, a Ty wiesz że masz dożywotni wstęp na moje treningi ? Środa, godzina 18.00, hala na ul. Redutowej 37 więc masz bliziutko. Zupełnie inne granie niż było w poniedziałki.ło masz @Igi takie cię wyróżnienie spotkało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Moze ustawimy piwo po koszu w srode? Zarowno Big Bo jak i Great El? Co panowie na to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Boowka może to ci sami ludzie Może ;] Ja dopóki byłem zdrowy grałem tam przeważnie w soboty lub niedziele o 17 oraz w środy o 18. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 5 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2013 Nie moge grac w tym tygodniu w basket ale na jutrzejszym treningu sie pojawię. Koniecznie dzwoncie jezeli ktos chce sie pojawic. po numer telefonu zaprasza, na priv, Maciek Tobie wyslalem numer rano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 Moze ustawimy piwo po koszu w srode? Zarowno Big Bo jak i Great El? Co panowie na to? Zajęty mocno jestem i dlatego z dnia na dzień te plany tak muszę ustawiać, więc dzisiaj odpadło ale ogólnie trzeba się ustawić, może na nadchodzący tydzień, Josepha jeszcze zapytam czy by nie wyskoczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 No i po koszu a teraz nozna z Irlandia w pubie. Panowie gra ze srodowa ekipa byla bardzo dobra szczegolnie ze w epoce kryzysu centrow w NBA u nas paru wysokich ma pojecie o grze tylem i zbiorce a jeszcze poprawi jakosc Findo ktory nie gral. Brak klasycznych rozgrywajacych razil w oczy ale jak się zaadaptuje w srodowisko to zaczne opieprzac gwizdorskie podania za plecami. Dziś nie dalismy rade ale za tydzien USTAWIAMY się po koszu na 20.00 na ulicy Zytniej na Woli na piwo wodke i biala kielbase. Atakujcie Findka aby temat ogarnac. Wiadomo im wiecej tym lepiej. A Findorze dziekuje za zaproszenie bo ekipa Okey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 10 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 https://m.facebook.com/groups/115749325271131#!/groups/115749325271131?view=pinned&__user=1747549923 Tu jest założona grupa ludzi którzy chcą oglądać asg w większym gronie. Pomyślałem że e-nba może mieć tam swoją repre Miałem tego nie oglądać, ale w grupie znajomych zawsze warto Ktoś reflektuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 tak się zastanawiam.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 ... i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 ma jeszcze czas do namysłu, ja od siebie wstępnie się piszę, może uda się jeszcze @Karla zgarnąć przedzwonię do niego zapytam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 sie zobaczy.....a co dzziś z piwkiem? na Woli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Jakis nie ogarniety jestem, gracie caly czas w tego kosza? Umknal mi ten temat, a w sumie zardzewialy juz jestem, moze warto sie poruszac. Ignazz pisales o piwku przy okazji ksiazki Shaqa, nie wiem, czy dzis dam rade ale ogolnie z checia na piwko wpadne. Jak cos dam znac, telefon mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi