vasquez Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Monta Ellis : "Jestem tak samo dobry jak Dwyane Wade. Jedyne co on ma, a czego nie mam ja, to więcej wygranych meczów i dwa tytuły mistrzowskie" pierwsze skutki legalizacji marihuany w Ameryce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Michael Wallace @WallaceNBA_ESPN More I see him, more I'm convinced DeRozan is quietly 2nd-best SG in the East. He just doesn't get much attn in Toronto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Michael Wallace @WallaceNBA_ESPN More I see him, more I'm convinced DeRozan is quietly 2nd-best SG in the East. He just doesn't get much attn in Toronto Można to było od razu do łapu-capu wrzucić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Przebił jak dla mnie wypowiedź Ellisa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Chłop sie zagalopował choć na wschodzie z SG straszna miernota. Wiadomo że Wade ale później nie jest już tak kolorowo jak jeszcze kilka sezonów temu. Ellis - co raz słabszy i z najgorszym %, Johnson, JR... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Chłop sie zagalopował choć na wschodzie z SG straszna miernota. Wiadomo że Wade ale później nie jest już tak kolorowo jak jeszcze kilka sezonów temu. Ellis - co raz słabszy i z najgorszym %, Johnson, JR... George, Turner, Jet, Afflalo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wesoly_jamnik Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Witam, obejrzałem przed chwilą mecz IND-MEM. Memphis grają fantastyczny basket. Razi mnie jedynie Rudy Gay. Całkowicie psuje ofensywe, podejmuje nieprzemyślane decyzje i gra za dużo izolacji. Myślicie, że są jakiekolwiek szanse na trade z jego udziałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba-hoops Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Też tak myślę, oglądam Miśki bardzo uważnie i wychodzi mi, że są o trade Rudego od bycia real contender. Tylko właśnie kto by go mógł przygarnąć i ewentualnie za co ? Pewnie jakieś small market ogranizacje typu Bobki, Raptors, czy inne Bucks. Przydałby się im ktoś w typie Currego, który potrafi kreować sobie i teammates, w lepszym wydaniu niż robi to Gay. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ostra strzelanina w Houston. Motejunas on the floor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wesoly_jamnik Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Też tak myślę, oglądam Miśki bardzo uważnie i wychodzi mi, że są o trade Rudego od bycia real contender. Tylko właśnie kto by go mógł przygarnąć i ewentualnie za co ? Pewnie jakieś small market ogranizacje typu Bobki, Raptors, czy inne Bucks. Przydałby się im ktoś w typie Currego, który potrafi kreować sobie i teammates, w lepszym wydaniu niż robi to Gay. Conley wykonuje dobrą robotę. Inwestowanie w Curryego jest dość ryzykownym krokiem. Wg synergy Memphis są 25 w lidze, jeżeli chodzi o spot up i 30 w off screen. Więc szukałbym jakiegos sfa z bardzo dobrym rzutem za Gaya. Zresztą MEM jakiś czas temu zatrudnili Hollingera, więc może za jakiś czas usłyszymy jakieś plotki transferowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 wiadomo nie od dzisiaj, że Rudego trzeba trejdować ale nie bardzo jest za co. Osobiście widziałbym Iguadole, który by był idealny ale szanse mizerne. Co roku się łudzę, że go oddadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wesoly_jamnik Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Rudy Gay Ortg 99 Drtg 99 Rapm: Off: 0.0 Def: 1.2 TS% 49.4 USG 26.01 Masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 tak przy okazji tego że Melo dzisiaj walnął 45 pkt to się zacząłem zastanawiać czy ktoś w tym sezonie rzucił już więcej? Harden chyba rzucił raz 45, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasevic Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 http://bkref.com/tiny/dOq9a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziemek Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 pytanie mam, co się dzieje z takimi graczami jak Joe Alexander, Jordan Farmar, Tyrus Thomas, Terrence Williams, Andrew Bogut? GDZIE ONI SĄ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Tyrus i Bogut kontuzjowani. Terrence Williams w Detroit, nie gra. Farmar i Alexander poza NBA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Terrence Williams w Detroit, nie gra.On od 2 miesięcy jest w Chinach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 On od 2 miesięcy jest w Chinach. Nie wiedziałem nawet. Dziwne, że dalej na yahoo jest w rosterze Detroit. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 o Farmarze na Eurosporcie niedawno nawet program był i nieźle tu sobie poczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wesoly_jamnik Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Shane Battier (Mia) 107,190 Shane ma 40k głosów więcej niż Brook Lopez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi