Maciek9020 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 (edytowane) Ja bym jeszcze dodał Gustavo Ayona. Pachulia czy Splitter to przy nim leszcze. BTW, Horford po kontuzji barku, z dobrego wykonawcy FT (80%) stał się gościem na którego można w niektórych meczach stosować hack-a-horford, poniżej 60% zjechał... Edytowane 24 Grudnia 2012 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Gortat ma za duży nos żeby widzieć. ale ogólnie biali wysocy technicznie coraz bardziej idą do przodu w porównaniu do atletycznych murzyńskich freaków, którzy stali się ostatnio supermodni. Dlatego goście pokroju Monroe czy Cousinsa są teraz na wymarciu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Noah to obecnei top 3 najlepiej podających wysokich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Druzyna ssąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Sprawdziłem 2 razy "listę Białej Czekolady" i dalej nie mogę znaleźć Varejao. Chyba nikt nie ogląda Cavs ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Sprawdziłem 2 razy "listę Białej Czekolady" i dalej nie mogę znaleźć Varejao. Chyba nikt nie ogląda Cavs ;] co do Varejao to owszem spoko to wygląda w tym sezonie, ale pamiętam go z poprzednich lat i nie wyróżniał się specjalnie w tym względzie (zresztą APG w tym sezonie zdecydowanie wyższe niż career). To trochę na odwrót niż w innych elementach, bo świetnym obrońcą picków, hustlerem i kosmicznym zbierającym był zawsze, nawet za czasów Varejoke. Tegoroczny progres to wina zajebistego rollowania w dwójkowych akcjach w stronę kosza - zdecydowanie jeden z czołowych ludzi ogarniających co to znaczy pick n roll po obu stronach. Noah to świetny podający, ale ich ogromna liczba to głównie efekt systemu Bulls, gdzie większość asyst Noah 'nabija' wychodząc na high post i obsługując cuttera z baselina po serii zasłon, odwieczne el classico Jazz i Bulls Thibdo. top3 jak dla mnie to Marc Pau Diaw ale all-time KG chyba nie ma sobie równych (Walton?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Jeśli potraktujemy AK 47 jako PF to dla mnie napewno jest top 5 all time. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiałaCzekolada Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 Jeśli potraktujemy AK 47 jako PF to dla mnie napewno jest top 5 all time....łapu capu w samych ostatnich 20latach mieliśmy KG, Webber, Duncan, Kukoc, Barkley, Divac, Sabonis, Miller, Gasol x2, Diaw, Odom, Anthony Mason (!), Malone, nawet strasznie niedoceniany Shaq masz 14-15 ot tak 'o' a to tylko 20 ostatnich lat Zresztą zależy jak spojrzeć, bo Kirilenko to raczej grupa tych co potrafią klepać piłkę, przeprowadzić ją przez całe boisko i grać rolę playmakera w HCO nie tylko jako, powiedzmy point forward. KG Diaw Odom Mason Kukoc Webber Barkley a druga grupa to prawdziwi Big Mani, którzy mniej lub bardziej nonszalancko, ale ogólnie rozrzucają świetne piły z post upów albo operując bliżej kosza - czyli Duncan Divac Sabas Brad Gasole Malone DRob Daugherty Shaq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 AK to fenomenalny podający, i tak powinno się go traktować jako pf, w sumie mało gości, atakujacych, przychodzi mi do głowy którzy potrafią nie tylko tak jak on podać ale też samodzielnie wykreować partnera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2012 CP3 ogłoszony player of the week przy niezbyt nadzwyczajnych statystykach i 4 zwycięstwach z kelnerami(NOH,DET,SAC,PHX) podczas gdy Harden robi +30pkt/6as na 58% z gry i zajebistej efektywności prowadząc Rockets do zwycięstw nad Knicks, Grizzlies i 76ers...WTF?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karwan Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Clippers vs Rockets, proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 http://basketball.realgm.com/wiretap/225181/LeBron_Will_Never_Enter_Dunk_Contest W sumie szkoda, ale wymówka mnie trochę śmieszy, na meczach ładuje z mocą jaką fabryka dała, a tu się wykręca wiekiem i ryzykiem kontuzji... szkoda z jego atletyzmem można było wykręcić coś ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 1. LeBron to przede wszystkim power dunker. 2. Miałby więcej do stracenia niż do zyskania. 3. Wchodzi w najlepszy wiek dla koszykarza, ale chyba latanie na najwyższym poziomie, biorąc pod uwagę przyrost masy od draftu, ma za sobą. PS. Wiadomo, tchórz i ciota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Nie żebym był jakimś szowinistą, ale strasznie irytuje mnie babka komentująca dzisiejszy mecz BKN vs BOS ... Ma żenujące teksty... Mógłby ESPN zatrudnić kogoś poważnego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 25 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 To Doris Burke, nienawidzę jej k****, jest gorsza nawet od Marka Jacksona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StroSHow Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 Deron Williams w takiej formie jest do wymiany na chwile obecną to chyba nawet w top 10 PG w lidze nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 przez cały sezon w LP jest taka słaba jakość? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 25 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2012 No nie jest to już taka jakość jak była 2 lata temu, chyba odkąd jest to całe nba.tv zmieniło się to na minus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Tymczasem Rockets się dość mocno rozpędzili (3 razy z rzędu +120 punktów, 6 wygranych w ostatnich 7 meczach) i jak tak dalej pójdzie trzeba będzie powoli zacząć się zastanawiać nad MVP dla Hardena, choć wiadomo, że ta nagroda działa w specyficzny sposób, a na 60W Rox raczej nie mają co liczyć. W każdym razie 26-5-5 na 60% TS, Rockets wygrywają atakiem (6 w lidze i idzie w górę), a chyba nie ma wątpliwości kto za niego odpowiada w zespole, w którym supporting cast tworzą Omer Asik, Lin, Delfino, Parsons + rozmaite rzygowiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Czy tylko mi się wydaje, że Daily Top 10 robi się c***owe? 3 albo 4 raz w ciągu tygodnia dają na pierwszym miejscu alley-oops Griffina który nawet nie powinien się w takim zestawieniu znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi