mayor Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 9 godzin temu, ignazz napisał(a): Trzeba mieć szczęście. Są ekipy też po drugiej stronie twojego wybiórczego przykładu. No to ja nie miałem szczęścia ,przez pół roku mieszkałem w City of Philada i tak się złożyło że Syfxers odpierdalali w tym czasie The Process. Tankowanie powinno być raz na zawsze zlikwidowane, to jest tak samo obrzydliwe oszustwo jak spółdzielnia fryzjera z Wronek, a nawet gorzej. A jest proste i skuteczne lekarstwo na ten syf, wystarczy żeby liga dała jednakowe szanse -ilość ping-pongów w loterii dla każdego z 14 teamów jakie odpadają z play off., . BTW dzisiejszy mecz Cavs@OKC gorąco odradzam, szkoda czasu i nerwów, o ile poprzednie spotkanie najlepszych teamów w lidze było zajebiste, to następne - syf, kiła, mogiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 17 Stycznia Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 1 godzinę temu, mayor napisał(a): No to ja nie miałem szczęścia ,przez pół roku mieszkałem w City of Philada i tak się złożyło że Syfxers odpierdalali w tym czasie The Process. Tankowanie powinno być raz na zawsze zlikwidowane, to jest tak samo obrzydliwe oszustwo jak spółdzielnia fryzjera z Wronek, a nawet gorzej. A jest proste i skuteczne lekarstwo na ten syf, wystarczy żeby liga dała jednakowe szanse -ilość ping-pongów w loterii dla każdego z 14 teamów jakie odpadają z play off., nie analizowałem tego, ale na szybko to bardzo dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 23 Stycznia Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia T-Wolves&Mavs i Cavs@Rockets. Obydwa arcyciekawe mecze z zaskakującym zakończeniem. Może nawet bym odwrócił kolejność na korzyść meczu w Houston, gdyż jednak Mavs są osłabieni brakiem sześciu graczy z rotacji. W każdym razie warto zobaczyć, zamiast narzekać na słaby poziom NBA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Polecam GSW-OKC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 4 Lutego Udostępnij Opublikowano 4 Lutego Jak ktoś ma dosyć Luka-dramy, to może sobie obejrzeć NYK-HOU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 23 godziny temu, cwikson napisał(a): Jak ktoś ma dosyć Luka-dramy, to może sobie obejrzeć NYK-HOU No dobry mecz, ja bym jeszcze powiedział, że następny mecz Rockets na BKNie sporo lepszy , w MSG bez Senguna w Barclays genialny Sengun i chyba pierwsze w karierze 20/20 Double-Double Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Hornets Spurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Knicks Hax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego Godzinę temu, Eliasz napisał(a): Knicks Hax W zasadzie obydwa mecze w NYC godne obejrzenia, tak samo ten z MSG jak i w Barclays Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 13 Lutego Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 8 godzin temu, Eliasz napisał(a): Knicks Hax warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eliasz Opublikowano 17 Lutego Udostępnij Opublikowano 17 Lutego W dniu 13.02.2025 o 06:53, cwikson napisał(a): warto część hali wyszła na minutę do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 28 Lutego Udostępnij Opublikowano 28 Lutego GSW @ ORL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 1 Marca Udostępnij Opublikowano 1 Marca Jeżeli ktoś jest (tak jak ja) zniesmaczony Tym żałosnym przedstawieniem w Białym Domu. Polecam do obejrzenia dwa mecze NYK&Memphis i mecz na szczycie konferencji w @TDGarden. Kawał świetnej koszykówki, dramatyczne zwroty akcji , można się doskonale odstresować po tym jebanym gównie z 1600 Penn Ave Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 3 Marca Udostępnij Opublikowano 3 Marca MIA- NYK z dzisiejszej nocy warte do obejrzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fornson Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca LAC@PHX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Marca Udostępnij Opublikowano 7 Marca NYK @ LAL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 8 Marca Udostępnij Opublikowano 8 Marca Denver Suns Ogólnie meczyki już zaczynają mieć playoff atmosferę, trochę fizyczniejsza gra lepszy defense mniej palowania za 3 Dobrze się ogląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Polecam GSW z DET. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca POR - NYK bardzo dobry mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Denver - South Bay Lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi