Skocz do zawartości

Must see games. I nie tylko. - bez spoilerów

Luki

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, mayor napisał(a):

No właśnie świetna , w Filadelfii się super sprawdziła. Za parę lat tankowania mają- połamańca, kilku przepłaconych emerytów , wkurwionego Tyrese i bandę ogórków, super paczka na pierwszą rundę PO

Trzeba mieć szczęście. Są ekipy też po drugiej stronie twojego wybiórczego przykładu. 

9 godzin temu, ignazz napisał(a):

Trzeba mieć szczęście. Są ekipy też po drugiej stronie twojego wybiórczego przykładu. 

No to ja nie miałem szczęścia ,przez pół roku mieszkałem w City of Philada i tak się złożyło że Syfxers odpierdalali w tym czasie The Process. Tankowanie powinno być raz na zawsze zlikwidowane, to jest tak samo obrzydliwe oszustwo jak spółdzielnia fryzjera z Wronek, a nawet gorzej. A jest proste i skuteczne lekarstwo na ten syf, wystarczy żeby liga dała jednakowe szanse -ilość ping-pongów w loterii dla każdego z 14 teamów jakie odpadają z play off.,        . BTW dzisiejszy mecz Cavs@OKC gorąco odradzam, szkoda czasu i nerwów, o ile poprzednie spotkanie najlepszych teamów w lidze było zajebiste, to następne - syf, kiła, mogiła 

1 godzinę temu, mayor napisał(a):

No to ja nie miałem szczęścia ,przez pół roku mieszkałem w City of Philada i tak się złożyło że Syfxers odpierdalali w tym czasie The Process. Tankowanie powinno być raz na zawsze zlikwidowane, to jest tak samo obrzydliwe oszustwo jak spółdzielnia fryzjera z Wronek, a nawet gorzej. A jest proste i skuteczne lekarstwo na ten syf, wystarczy żeby liga dała jednakowe szanse -ilość ping-pongów w loterii dla każdego z 14 teamów jakie odpadają z play off.,     

nie analizowałem tego, ale na szybko to bardzo dobry pomysł