Skocz do zawartości

Must see games. I nie tylko. - bez spoilerów

Luki

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...
Godzinę temu, rw30 napisał(a):

Czy ktoś może podać linka do hbo max do meczu siatkówki polska francja? Tak bezpośrednio do tego meczu żebym mógł obejrzeć a nie nadziać się na wynik

Thx in adv

Oglądaj Siatkówka | Francja - Polska | Mężczyźni na Max

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fplay.max.com%2Fsport%2Folympic%2Fa10ec644-31c8-5ec8-86c1-630a171e16c6%3Futm_medium%3Dsharebutton%26utm_id%3D75F9E0CB-55B8-4025-B739-A755C2BBA285%26fbclid%3DIwZXh0bgNhZW0CMTEAAR3D6MBTglc3Vd83OgNteoMiQK52jcqSSBW7gqjgb6xAfYyYFizpT6WQYHA_aem_lpYqBveQ3jT5TvgI57MGWw&h=AT0q2u3QFw5wrdgNai3AsFR8TrroqmR8qGypWactmAsyuzHKSyEXLZrxXUz849tbFyyJG5rq9vcXDB5sVW6SIwduvffaf7o6EpszTG2rUKrIzpBsJgybz54Fmp373qdbP55KY_zK1y3jwhQ&s=1

nie wiem czy działa, spróbowałem skopiować z udostępniania HBO max 

• 2 miesiące temu...
W dniu 24.10.2024 o 10:25, Wodkens napisał(a):

witam kolegów!

Chciałbym sobie zarzucić po południu Pelikany, co by zobaczyć chudego Ziona w akcji, ale pytanie: grał?

Cześć Wszystkim po długiej przerwie! 😅

@Wodkens, może przyda Ci się sekcja Notable DNPs (DNP = Did Not Play, jak w meczowych raportach) z Crunchtimers. Działa to w ten sposób, że jeśli w meczu nie zagra ktoś z kluczowych graczy, to trafia do tej właśnie sekcji. Np. dla meczu, o który pytałeś:

20241030.png

Gdybyście mieli jakikolwiek feedback dotyczący tej (lub dowolnej innej, istniejącej lub nie ;) ) funkcjonalności, to jestem otwarty.

Edytowane przez mawe

20 godzin temu, mawe napisał(a):

Cześć Wszystkim po długiej przerwie! 😅

@Wodkens, może przyda Ci się sekcja Notable DNPs (DNP = Did Not Play, jak w meczowych raportach) z Crunchtimers. Działa to w ten sposób, że jeśli w meczu nie zagra ktoś z kluczowych graczy, to trafia do tej właśnie sekcji. Np. dla meczu, o który pytałeś:

20241030.png

Gdybyście mieli jakikolwiek feedback dotyczący tej (lub dowolnej innej, istniejącej lub nie ;) ) funkcjonalności, to jestem otwarty.

Powiem tylko, że dla kogoś takiego jak ja, co ogląda mecze Knicks i w wolne dni dodatkowo jakiś inny mecz, to ta aplikacja jest przezajeb.... 😁 Nie cierpię i nie oglądam meczów których wynik znam i dlatego podpowieć bezspojlerowa który mecz był zacięty, a który lepiej sobie odpuścić jest bezcenna 😁

👍👍👏👏👏👍👍

8 godzin temu, Wodkens napisał(a):

rozumiem że na liście spotkania ułożone są od najciekawszego do najmniej ciekawego?

Dokładnie tak.

8 godzin temu, Wodkens napisał(a):

super strona !

Dzięki! Bardzo by mi się przydały Wasze sugestie (co dodać, zmienić, itd.). Jeśli ktoś jest otwarty na podzielenie się swoją opinią, to niech polubi tą wiadomość - odezwę się do Was indywidualnie, żeby tutaj wszystkim nie spamować.