Reikai Opublikowano 12 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2022 Warriors Cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawe Opublikowano 13 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2022 W dniu 22.10.2022 o 09:40, NieMy napisał: Strona niestety nie działa w tym sezonie. A szkoda, bardzo fajne rozwiązanie. Cześć! W najbliższych tygodniach mogą występować jeszcze pewne turbulencje, ale generalnie crunchtimers.com wraca do gry! Przy okazji - będę wdzięczny za wszelkie sugestie, co warto dodać / zmienić żeby strona wnosiła więcej wartości do życia kibica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cwikson Opublikowano 17 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2022 W dniu 13.11.2022 o 20:20, mawe napisał: Cześć! W najbliższych tygodniach mogą występować jeszcze pewne turbulencje, ale generalnie crunchtimers.com wraca do gry! Przy okazji - będę wdzięczny za wszelkie sugestie, co warto dodać / zmienić żeby strona wnosiła więcej wartości do życia kibica. A na jakiej podstawie są oceniane mecze (kto, gdzie, jak) ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 Co tam dzis w nocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2022 (edytowane) Phx jazz bos pels Edytowane 19 Listopada 2022 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawe Opublikowano 20 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2022 W dniu 17.11.2022 o 12:32, cwikson napisał: A na jakiej podstawie są oceniane mecze (kto, gdzie, jak) ?? Mecze ocenia, na podstawie bardzo wielu kryteriów, stworzony przeze mnie algorytm. Rozumiem skąd Twoje pytanie i dziękuję za Twoje zainteresowanie, natomiast szczegółów odnośnie kryteriów publikować nie chcę, między innymi dlatego, że stanowiłoby to pewnego rodzaju spoiler. Doprecyzuję więc może moje pytanie do Was: Czy macie pomysł na dodatkowe informacje, które by usługę uatrakcyjniły? Np. jakiś czas temu dodałem do każdego meczu listę kluczowych zawodników (ESPN top 100), którzy danego dnia nie zagrali (np. z powodu kontuzji). Czy sortowanie spotkań po atrakcyjności nie jest, samo w sobie, jakąś formą spoilera? Może lepiej by było np. dzielić mecze na rekomendowane i nie? Czy interesują Was kiepskie mecze (np. totalne blowout'y) z wybitnymi występami indywidualnymi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 rockets suns Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 3 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Lakers-Bucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 9 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Nuggets @ Blazers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Lakers @ Sixers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 12 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 Bulls @ Hawks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Lakers Celtics. Pokaz jak zrobić wszystko by przegrać wygrany mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 26 minut temu, ptak napisał: Pokaz jak zrobić wszystko by przegrać wygrany mecz Dziwnie interpretujesz słowa "bez spoilerów"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 2 minuty temu, NieMy napisał: Dziwnie interpretujesz słowa "bez spoilerów"... A napisałem kto co i jak? Tam naprawdę działo się tyle i to z obu stron, że warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 7 godzin temu, ptak napisał: A napisałem kto co i jak? Tam naprawdę działo się tyle i to z obu stron, że warto. Ale jednak jak ktoś odpali przykładowy mecz z takim opisem jak twój i w pewnym momencie 4Q się okaże, że jedna z drużyn robi solidną przewagę w końcówce to w sumie już wtedy ten ktoś wie, że i tak tego nie nie dowiozą i ostatecznie przegrają. Dlatego najlepiej nie wrzucać żadnych opisów, kto ma obejrzeć to obejrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Co tam z dziś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 17 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 8 minut temu, Reikai napisał: Co tam z dziś? Obejrzałem Cavs-Pacers i Lakers-Nuggets. Obydwa według mnie spoko. Patrząc po boxie, Raptors-Nets też mógł być niezły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vero1897 Opublikowano 26 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 Z Christmas Games Suns - Nuggets najbardziej fun to watch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kucharius1 Opublikowano 28 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2022 Polecam wszystkim Mavs- NYK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Mecz trwa, ale Bulls Bucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi