ignazz Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Dziwi nisko Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stryder Opublikowano 16 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2022 Fakt no i jak zwykle za wysoko Lakers. Dla mnie maks 3.tier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 Co ma Memphis poza Bane, że tak wysoko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 5 minut temu, matek napisał: Co ma Memphis poza Bane, że tak wysoko? Ciężko o bardziej elektryzującego grajka w NBA niż Morant. W każdym meczu może coś odjebac takiego, że szczena opada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 17 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2022 indy wyzej od okc?! halli > sga i giddey?! LOL... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2022 18 godzin temu, Reikai napisał: Ciężko o bardziej elektryzującego grajka w NBA niż Morant. W każdym meczu może coś odjebac takiego, że szczena opada. do tego epicki (no dobra, troche mnie poniosło) zestaw rolesów którzy mają dobry zestaw skilli (range w ataku, twardzi w obronie), zupełnie mnie nie dziwi że są wysoko w tego typu rankingu. Szkoda że nie załatwili jakiegoś sensownego wysokiego zamiast Adamsa, no ale to tylko Memphis, może nie ma co za dużo wymagać. W dniu 16.10.2022 o 09:16, ignazz napisał: Dziwi nisko Heat i Boston i Bucks. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 Lakers vs Warriors raczej nie polecam. Z dzisiejszej nocy lepiej obejrzeć Sixers vs Celtics. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 oba meczyki sa godne uwagi. z tego samego powodu, zreszta. w obu spotkaniach wygraly teamy majace wieksza 'glebie' i prezentujace wyzsza kulture gry; phila miala 16 asyst przeciw celtom!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2022 5 minut temu, kcp78 napisał: oba meczyki sa godne uwagi. z tego samego powodu, zreszta. w obu spotkaniach wygraly teamy majace wieksza 'glebie' i prezentujace wyzsza kulture gry; phila miala 16 asyst przeciw celtom!... Temat jest bez spoilerow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 Boox - Sixers jeśli ktoś jeszcze nie widział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 W dniu 19.04.2021 o 19:37, mawe napisał: na crunchtimers.com Strona niestety nie działa w tym sezonie. A szkoda, bardzo fajne rozwiązanie. Z nocy polecam Den vs GS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sachs Opublikowano 23 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2022 ja korzystam czasami z https://wikihoops.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Mavs @ Pels dobry meczyk jak na październik, z plejofową atmosferą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 heat vs warriors - też playoffowy poziom. mavs vs nets nie widziałem, ale sądząc po wyniku, to warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 3 godziny temu, lorak napisał: mavs vs nets nie widziałem, ale sądząc po wyniku, to warto. A ja widziałem i potwierdzam, warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 29 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2022 Bos vs Cav Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 30 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2022 hornets warriors dobry mecz intensity playoffowe polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Jakbyś kto to Hawks-Pelicans i Magic-Kings. z tym ,że ten pierwszy na wyższym poziomie ksozykarskim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 7 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2022 LAkers-Cavs ogladali pewnie wszyscy wieczorem więc dziś polecam Jazz -Clippers. Niesamowita walka. Zwroty akcji. Fenomenalny PG i równie świetny Sexton. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 10 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2022 Pels @ Bulls całkiem fajny meczyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi