ignazz Opublikowano 7 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 (edytowane) Polecam suns @ hawks Po pierwszej kwarcie tak sobie pomyślałem ze te czasy współczesne są koszykarsko pod względem zespołowości chyba lepsze niż te złote lata 90. Chłopaki czy to z Arizony czy Georgii by rozstrzelaly kazda ekipę defensywna tymi trójkami i szybkimi akcjami z każdego miejsca na parkiecie. Ten mit D by raczej padł. Horacego Granta lub Rodmana byłoby szkoda oglądać jakby taki Collins lub Bridges sobie porzucał nad nimi po czym z ławki ruszył taki Gallo. A na pokrakow z Bulls wyszedł pokraczny Kamiński Edytowane 7 Maja 2021 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 Które mecze do końca rs będą jeszcze istotne i warto rzucić na nie okiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nba2midnight Opublikowano 15 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2021 5 minut temu, Zimny napisał: Które mecze do końca rs będą jeszcze istotne i warto rzucić na nie okiem? Grizzlies-Warriors powiedziałbym jeszcze Nuggets-Blazers, ale watpliwosci mam czy Brylki sie stawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 (edytowane) 21 godzin temu, Zimny napisał: Które mecze do końca rs będą jeszcze istotne i warto rzucić na nie okiem? Dzisiaj zarezerwuj sobie wieczór. Od 19 Wizards-Hornets i jak kolega wyżej już napisał Warriors-Grizzlies o 21:30. Oba spotkania o 8 seed w konferencjach. Edytowane 16 Maja 2021 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 czy ktoś może mi podesłac na PMa link do stronki (na pier720 albo ruTracker albo innym serwisie) zawirającej link do torrenta G7 ATL - 76ers? https://720pier.ru/viewforum.php?f=87 - tam na pewno będzie gdzieś na liście meczy ew. samego torrenta na karol.kanicki@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 ***********UPDATE już załatwione, dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 25 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2021 32 minuty temu, rw30 napisał: ***********UPDATE już załatwione, dziękuję za pomoc Nie ma za co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 21 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2021 NYK - BOS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Knicks Bulls poukladany basket, solidny mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Książe Giannis Opublikowano 29 Października 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2021 Jak wyżej NYK vs CHI. Ja polecam jeszcze MEM vs GSW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodkens Opublikowano 4 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Co z dzisiaj chłopaki? Zaplanowałem wieczór z NBA, 2 meczyki pragnę łyknąć, ale nie wiem na które się zdecydować, co polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 4 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Godzinę temu, Wodkens napisał: Co z dzisiaj chłopaki? Zaplanowałem wieczór z NBA, 2 meczyki pragnę łyknąć, ale nie wiem na które się zdecydować, co polecacie? chi-phi wygląda dobrze w statach oraz highlightach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Książe Giannis Opublikowano 4 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2021 Z tego co widziałem to polecam CHI vs PHI i DEN vs MEM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 7 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2021 Jazz vs Heat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 Warriors Nets warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 17 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2021 do przerwy wyrownany. potem juz nie. ale wrazenia koszykarskie zacne. kultura gry, ilosc podan, obrona druzynowa na najwyzszym poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 Lakers Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Sixers Wolves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 3 minuty temu, Kubbas napisał: Sixers Wolves Potwierdzam. Niezłe show. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 28 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2021 Hornets Rockets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi