Wodkens Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Co z dzisiaj lepiej zobaczyć - Rockets - Nuggets czy Blazers - Lakers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 Teraz, Wodkens napisał: Co z dzisiaj lepiej zobaczyć - Rockets - Nuggets czy Blazers - Lakers? Blazers-lakers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 5 minut temu, Wodkens napisał: Rockets - Nuggets Nie polecam chyba ,że lubisz Comedy Club. Zdecydowanie BLazers-Lakers i Jazz-Thunder. A na 3 miejscu mecz w Brooklynie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodkens Opublikowano 29 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2020 dziękuję Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 31 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Hawks @ Nets - sympatyczna strzelanina. W piątek to samo będzie grane w ATL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Chyba najlepszy temat. Kojarzycie inna stronę niż crunchtimers z takimi rankingami? Crunchtimers jest fajne, ale no w tygodniu oglądając mecze o tej 6/7 przed pracą zwykle nic tam jeszcze nie ma, bo chyba dopiero o godzinie X po zakończeniu wszystkich spotkań wjeżdża ranking Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 2 godziny temu, Lucas napisał: Chyba najlepszy temat. Kojarzycie inna stronę niż crunchtimers z takimi rankingami? Crunchtimers jest fajne, ale no w tygodniu oglądając mecze o tej 6/7 przed pracą zwykle nic tam jeszcze nie ma, bo chyba dopiero o godzinie X po zakończeniu wszystkich spotkań wjeżdża ranking eee raczej za dużo oczekujesz ---- szansa na robienie jakiejkolwiek godziwej kasy z tego typu stronek jest pewnie niewielka (bo i potencjalnych wejść niewiele), nie liczyłbym. Oglądaj po pracy tak jak ja : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 3 minuty temu, rw30 napisał: eee raczej za dużo oczekujesz ---- szansa na robienie jakiejkolwiek godziwej kasy z tego typu stronek jest pewnie niewielka (bo i potencjalnych wejść niewiele), nie liczyłbym. Oglądaj po pracy tak jak ja : ) http://www.webisports.com/nba znalazłem jako alternatywę Po pracy w moim przypadku odpada, znałbym wyniki, bo nie mam jak uciec od spoilerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Polecam Wizards-Nets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 co warto z ostatnich dni, poza Rockets @ PAcers & Clippers @ Warriors? nie interesujo mnie zespoły bez szans na PO, nawet jeśli mecz był z 5 dogrywkami i 3 buzzer beaterami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny Opublikowano 9 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 (edytowane) W dniu 4.01.2021 o 07:38, Lucas napisał: Chyba najlepszy temat. Kojarzycie inna stronę niż crunchtimers z takimi rankingami? Crunchtimers jest fajne, ale no w tygodniu oglądając mecze o tej 6/7 przed pracą zwykle nic tam jeszcze nie ma, bo chyba dopiero o godzinie X po zakończeniu wszystkich spotkań wjeżdża ranking Wikihoops Btw. też zwykle oglądam po pracy. Wszystkie fp o koszykówce odlajkowane, filmiki na yt tylko w trybie incognito, wszyscy znajomi poinformowani żeby nic nie wypalić. Na forum też nie wchodzę, jakiekolwiek forum. Lata dyscypliny, nie ma lekko. Edytowane 9 Stycznia 2021 przez Zimny Pociągnąłem wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2021 Blazers - raptors i pacers kings . Oba bardzo dobre choć ten drugi lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karpik Opublikowano 18 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 Pels @ Kings całkiem spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Grizzlies - Suns warto zobaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodkens Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Panowie ponownie mam pytanie, bo nie wiem na co się dzisiaj zdecydować. Na pewno obejrzę Bucks-Nets, a drugi meczyk mam dylemat między Mavs-Raptors, a Warriors-Lakers, który z tej dwójki ciekawszy? Z góry dziękuję za podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 19 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2021 Warriors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 21 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2021 Cavs - Nets - nie widziałem w tym roku lepszego meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2021 W dniu 21.01.2021 o 08:56, ely3 napisał: Cavs - Nets - nie widziałem w tym roku lepszego meczu Jeżu ale to był zajebisty mecz. Rozprawkę bym o nim chętnie napisał. Wczoraj dopiero obejrzałem, ale jak ktoś nie oglądał to naprawdę niech nadrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 nuggets suns, warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 23 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 W sumie to drugi raz polece coś ze Wschodu. Tym razem Boston-Filadelfia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi