zalias Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 (edytowane) Tego samego dnia mecz sezonu jak dla mnie Spurs - Raps Mega meczyk a moge wiedziec co jest takiego MEGA w spotkaniu, w ktorym po 15 minutach wiadomo bylo jak sie skonczy? i jak to jest mecz sezonu, to chyba ogladales 3 spotkania w tym roku w tym sezonie Edytowane 5 Stycznia 2019 przez zalias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 5 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2019 a moge wiedziec co jest takiego MEGA w spotkaniu, w ktorym po 15 minutach wiadomo bylo jak sie skonczy? i jak to jest mecz sezonu, to chyba ogladales 3 spotkania w tym roku w tym sezonie Widocznie oglądałem 3 spotkania w tym roku albo sezonie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 Kings - Warriors Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 miami - denver czy okc - sota? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Jeden i drugi można obejrzeć, ja bym wybrał okc-sota, ale jestem nieobiektywny bo nie mogę patrzeć na Murraya Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 denver spokojnie można się ograniczyć do drugiej połowy tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawe Opublikowano 9 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) jeśli to nie problem to jak dla mnie możesz wrzucać całe rankingi z większą częstotliwością, to mimo wszystko często ciekawe, oczywiście nie zapomnij podpiąć link do serwisu, bo na wersji mobilnej nie widać sygnaturek np. Edytowane 10 Stycznia 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawe Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 (edytowane) Oczywiście mogę (poniżej dzisiejsze wyniki), zwłaszcza, że nieustannie interesują mnie Wasze komentarze, nie wiem tylko, czy inni nie uznają tego za SPAM (dawajcie znać). Przypominam też zainteresowanym, że w serwisie można ustawić sobie powiadomienia e-mail i dostawać ranking prosto do skrzynki. Link do serwisu: www.crunchtimers.com Edytowane 10 Stycznia 2019 przez mawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 okc vs sas !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawe Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Potwierdzam dodając jednocześnie, że dla leniwych Crunchtimerowców funkcjonuje też adres crunchtime.rs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crisoo Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Timberwolves - Mavericks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawe Opublikowano 12 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 Niestety, double-header ESPN nie zachwycił... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirkoski Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Warriors Mavs Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 (edytowane) Nuggtes - PTB całkiem spoko Magic - Rockets w sumie też Edytowane 14 Stycznia 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawe Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Dzisiaj podrzucam Wam podgląd powiadomienia mailowego (z wynikami z 13 stycznia) Crunchtimers: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 14 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2019 Dobra, wszedlem na stronę i tak na szybko trzy rzeczy: 1)widze ze to spa, ale jednak jakies powroty do poprzednich kroków by sie przydaly, bo srednio sie korzysta gdy caly proces wyszukiwania spotkan musisz rozpoczynac caly czas od poczatku 2) zbyt szybki fade out wiadomosci po prawej w ostatnim kroku. wiem ze jest tam przycisk hide message, ale jednak jak cos ci szybko znika z ekranu to to przyciaga twoja uwage, a nie lista meczow ktora zostala wyszukana 3) literowki (np. highlithed czy jakos tak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawe Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 Cześć, @karl. Serdeczne dzięki za feedback! Literówki poprawione, dodałem też łagodniejsze przejście przy wiadomości o spoilerach - faktycznie wygląda to lepiej. Co do cofania, wymaga to już grubszego przemyślenia, ale będę miał to na uwadze, zwłaszcza jeśli więcej osób zgłosi to jako problem. Jeżeli zauważysz coś jeszcze, to będę wdzięczny za sygnał! Tymczasem ubiegłej nocy w NBA: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 15 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2019 tak, cofanie jest słabe. 'Back' w przegladarce cofa w ogole na strone wyswietlana przed crunchtimers, powinno byc takie cofanie 'step-by-step'. Poza tym dalbym mozliwosc przegladania day-by-day jesli wybierzemy opcje 'yesterday', to, zeby po wyswietleniu listy meczy byl przycisk w stylu previous day (i following day jesli jestesmy w jakims 'historycznym' dniu) ogolnie dzisiaj pierwszy raz wszedlem, i sam pomysl swietny, propsuje za te ratingi nie tylko na dany dzien ale tez na 7 dni (czy customy, ktorych w sumie jeszcze nie uzywalem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2019 @mawe: jeszcze jedna opcja ktora bym proponowal - wrzucic na stronke terminarz rozgrywek NBA. Moze byc plik PDF czy chocby link do terminarzu umieszczonego gdzies indziej czy cokolwiek. Tak, zebym bez obawy o zobaczenie wynikow mogl sobie zobaczyc jakie mecze beda grane dzisiaj / jutro / wkrotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi