MarcusCamby Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Nuggets - Celtics warto jutro sobie odświeżyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 coś z ostatnich dni poza wolves lakers ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) Bucks vs Warriors - nie bardzo. Edytowane 9 Listopada 2018 przez Raven2156 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Lakers vs Kings - nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Boston Jazz warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Polecam Bucks z Nuggets. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Polecam Bucks z Nuggets. również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Blazers - Celtics polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniellah Opublikowano 14 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2018 GSW @ LAC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Raptors-Celtics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Co tam z dzisiaj must see? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Co tam z dzisiaj must see? Phila z Charlotte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Phila z Charlotte kurde że też nie wszedłem wcześniej tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawe Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 (edytowane) Witajcie! Chciałbym podzielić się z Wami informacją na temat stworzonej przeze mnie strony, która powinna Was zainteresować.Służy ona do sprawdzania bez spoilerów, które mecze warto obejrzeć.Trafiłem na Wasz wątek na forum niedawno, szukając informacji na temat League Pass'a i stwierdziłem, że idealnie pasuje do tego nad czym od dłuższego czasu pracuję i że to właśnie tutaj powinienem ogłosić światową premierę (haha) crunchtimers.com ! Działa to w ten sposób, że wchodzicie na stronę, wybieracie interesujące Was: dyscyplinę (na dzisiaj serwis obsługuje NBA, w planach są kolejne ligi / dyscypliny) przedział czasu (mecze z wczoraj, z ostatniego tygodnia, miesiąca lub niestandardowy przedział) i... już! Crunchtimers wyświetli Wam listę najlepszych spotkań o wybranych parametrach! Im mecz wyżej na liście wyników, tym bardziej warto go obejrzeć. Przy każdym wyniku znajdziecie też: bezpośredni link do meczu w NBA League Pass (ikonka LP) logo NBA TV / ESPN / ABC / TNT - jeśli mecz był transmitowany w ogólnokrajowej, amerykańskiej TV Przykładowe wyniki (za okres 16-17 listopada 2018): Serwis jest w pełni darmowy, nie wymaga nawet rejestracji (chyba, że zażyczycie sobie otrzymywać rekomendacje w formie mailowych powiadomień). Bardzo serdecznie zachęcam Was wszystkich do przetestowania crunchtimers i do podzielenia się ze mną wszelkimi uwagami, w szczególności jeśli: znajdziecie błędy techniczne (np. coś nie działa, źle wyświetla się na danym urządzeniu, itp., itd.) macie merytoryczne uwagi co do oceny spotkań, tzn. uważacie, że dany mecz został niesłusznie dobrze/źle oceniony uważacie, że cokolwiek na stronie jest niejasne, wymaga lepszego opisania / przedstawienia macie propozycje dodatkowych funkcjonalności możecie podpowiedzieć jak/gdzie serwis wypromować Pozwoliłem sobie napisać na PW do osób udzielających się w tym wątku, jednocześnie obiecuję, że więcej Was w ten sposób męczył nie będę, chyba, że ktoś sam się ze mną skontaktuje:). Liczę też na życzliwość moderatorów forum. W razie pytań, jestem do Waszej dyspozycji!Pozdrawiam z Warszawy,Maciej Edytowane 23 Listopada 2018 przez mawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Co lub kto decyduje o tej hierarchii meczow pod wzgledem tego czy warto je obejrzec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Właśnie kryteria byłyby fajne. Jeśli to działa jak webisports, gdzie najwyższy wynik ma zawsze mecz z najbardziej zaciętym wynikiem to trochę średnio, bo to nie zawsze najlepszy mecz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mawe Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Ranking jest ustalany przez algorytm. Dokładnej formuły ze zrozumiałych względów nie podam (to by dopiero był spoiler ), mogę natomiast powiedzieć, że kryteriów jest wiele. Mimo to, algorytm nie jest jeszcze na pewno idealny (serwis dopiero wystartował), będzie z czasem ewaluował, by oceniać mecze coraz lepiej. Jestem również otwarty na wszelkie sugestie z zewnątrz.Będę bardzo wdzięczny jeśli ocenicie empirycznie, czy Wasze odczucia co do poszczególnych spotkań pokrywają się z tym, co "mówi" crunchtimers. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 Chętnie wypróbuje i spoko pomysł choć kiedyś widziałem podobna apke z USA Nie zrażaj się tylko jakby ktoś coś szybko skrytykował bo bardzo doceniamy inicjatywę tylko mamy problem z chwaleniem ale co drugi ma czarny pas w krytyce. Sprawdzę i dam znac. Chętnie pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2018 Ranking jest ustalany przez algorytm. Dokładnej formuły ze zrozumiałych względów nie podam (to by dopiero był spoiler ), mogę natomiast powiedzieć, że kryteriów jest wiele. Czy zbyt dużym spoilerem byłoby wymienienie czynników które bierzesz pod uwagę bez podawania ich wag? chociaż kilku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi