bananowy_joe Opublikowano 26 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2018 Heat @ Pacers fajny mecz, troche playoffowej atmosfery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadowy86 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Celtics-Raptors. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Pacers @ Clippers, Must see, kosz za kosz cały mecz prawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 bux@den Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszf Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 lepiej obejrzec wizz-hou czy oks-gsw ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jervwis Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Minnesota @ Denver Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Phila vs Cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 nie wiem jak cały mecz bo oglądałem tylko 2 połowe ale po tym co widziałem to NOP @ GSW warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Przed chwilą skończyłem oglądać. Podobnie uważam, że mecz GSW - Pels warto zobaczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Ze nikt jeszcze tego nie napisal - Nuggets @ Timberwolves, dla mnie mecz sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2018 Warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Thunder Jazz polecam - świetny mecz zwłaszcza w drugiej połowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2018 Thunder Jazz polecam - świetny mecz zwłaszcza w drugiej połowie Dzięki. Właśnie miałem o to pytać, bo szukałem leku na raka, jakiego mi zafundowało Cleveland. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Tak tak tak rian Wojnarowski @wojespn 5h NBA will release its national TV schedule for the first week of the regular season, Christmas and MLK Day on Wednesday at 2 PM. Podobno okc @ Houston Ptb @jazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) Poleci ktoś jakiś mecz z pre? Coby było fun to watch, oczy nie bolały od sparingowych zagrań w trybuny, widoczne zaangażowanie w grę i wynik na styku. Tylko nie piszcie, że odpal Pan se NBA za miesiąc Edytowane 5 Października 2018 przez Chomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 odpal Pan se NBA za miesiac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 odpal Pan se NBA za miesiac Fuck, wiedziałem żeby nie podpowiadać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 To zależy - jeśli lubisz oglądać niuanse trenerskie to proponuje oglądać góra pierwsze kwarty bo po przerwie starterow już nie ma Większość dobrych klubów ćwiczy zagrywki które chcą wprowadzić do arsenału co samo w sobie jest ciekawe Poleciłbym pierwszą połowę Jazz-Raptors i pierwszy mecz Dallas. REsztę widziałem tylko w skrótach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 Dorzuciłbym od siebie Heat - Spurs. Tylko czwarta kwarta do odpuszczenia, bo grały już rezerwy rezerw. Ogólnie zgadzam się z tezą, że najlepsze to są pierwsze kwarty, bo rotacje są sensowne, sporo zawodników chce się pokazać, a taktycznie też to często dobrze wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chomik Opublikowano 5 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2018 (edytowane) Dzięki za wpisy. Wiadomo, że pre rządzi się swoimi prawami, trenerzy ćwiczą zagrywki i wystawiają egzotyczne piątki, których nigdy nie zobaczy się w trakcie sezonu. Obejrzałbym jednak coś co przynajmniej w małym stopniu przypomina "prawdziwy" mecz a nie niedzielny piknik. Zabawne, po krótkim obczajeniu boxscorów miałem Heat-Spurs na liście. O Mavs też pomyślałem, żeby Doncica i Smitha zobaczyć jak razem funkcjonują, bo ta para imo może sporo namieszać w przyszłości. Edytowane 5 Października 2018 przez Chomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi