jamalcegłacrawford Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Co obejrzeć? Clippers-Utah czy Houston-OKC? Upewniam się, bo oba mecze są potencjalnie obarczone ryzykiem wylądowania na onkologii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Clippers-Utah nie polecam --- no może samą 4 kwartę warto obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Panowie 2-3 mecze dziennie z przyciskiem +10 s to chyba mozna 2,5 godziny poświęcić? dzis wstałem rano i machnąłem wszystkie 3 mecze spurs na początek i nie wiem po co mi Elliott przyspoilerował Rakiety-OKC wszystkie 3 mecze się dosyć przyjemnie oglądało więc nie odrzucalbym ich zaraz koniec sezonu i będziemy mieli posuchę.... owszem było mi łatwiej bo dzis grała tylko ZACHODNIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 MEM-Spurs fajne skąd ściągacie mecze? dajcie linka, (tylko bez torrentów pls) bo mi zamkneli kanał na yt z meczami w całości (chyba że jakiś macie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamalcegłacrawford Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 MEM-Spurs fajne skąd ściągacie mecze? dajcie linka, (tylko bez torrentów pls) bo mi zamkneli kanał na yt z meczami w całości (chyba że jakiś macie) Ja nie ściągam, tylko oglądam na nbahd.net. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 spurs vs rockets to nie zaczęli jeszcze? wchodze na 720 pier a tam nic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 1 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 spurs vs rockets to nie zaczęli jeszcze? wchodze na 720 pier a tam nic? dzisiaj w nocy graja game1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beatz Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Który meczyk polecacie bardziej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Który meczyk polecacie bardziej? podbijam. nie mam czasu na 2, a coś trzeba obejrzeć ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzich Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 podbijam. nie mam czasu na 2, a coś trzeba obejrzeć ;] Odpuść oba. Szczerze radzę nie oglądać choćby jednego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Oba mecze w condensed są Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rijo Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Skąd bierzesz wersje condensed? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Chyba na rutrackerze są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 Ligpas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2017 nie róbcie takich spojlerów powinno tutaj dawać siętylko drużyny i mecz bez żadnych komentarzy po komentarzu że nie warto to już wiaodmo, że jak ktoś odskoczy na parę pkt to będzie blowout, zero emocji że może jeszcze wrócą czy cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burner Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Oglądam teraz was-bos.Fajny mecz,czuć playoffs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2017 Jeżeli ktoś na wybrać 2 z 1 polecam wschód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burner Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 (edytowane) Oglądam Celtics-Wizards.Atmosfera playoffs wyraźna,chłopaki się trochę wczuli.Mecz raczej do obejrzenia w wersji condensed. Edytowane 5 Maja 2017 przez burner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Advaldo Opublikowano 5 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2017 Dzisiaj z dwóch spotkań lepiej wybrać zachód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 10 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Houston@SA warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi