LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 To po co polecasz coś co sam byś nie obejrzał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 trolling level expert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) To po co polecasz coś co sam byś nie obejrzał? Kęki napisał, że ma sporo czasu więc mu coś poleciłem skoro chciał po za tym sam oglądałem ten więc poleciłem ;> Edytowane 6 Lutego 2015 przez Raf85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tombou Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) no to co....mamy dzisiaj w koncu starcie tytanów....ATL-GSW 1:30 ajajaj Edytowane 6 Lutego 2015 przez Tombou Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 no to co....mamy dzisiaj w koncu starcie tytanów....ATL-GSW 1:30 ajajaj ja bym się zbytnio nie podniecał. Jeśli spotkanie na papierze wygląda zajebiście, często oglądamy kupe. Wole się nie jarać, a być pozytywnie zaskoczonym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 (edytowane) Za namową wstawiam świeżo po NOP@OKC miazga PS. Omijajcie "Jazda Jazda" - spoiler się ściele gęsto Edytowane 7 Lutego 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 a ATL GSW? jest sens ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 jest sens. z tej nocy było kilka świetnych meczów. przede wszystkim NOP vs OKC - tak dobre spotkanie, że realGM po nim padło. potem kolejne must see czyli GSW vs ATL oraz MEM vs MIN. a jakby komuś było mało, to jeszcze spokojnie można obejrzeć CLE vs IND, a dla całkowitych maniaków polecam także LAL-ORL oraz być może NYK-BRK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 next question : gsw atl okc pels w jakiej kolejności oglądać? żeby mi komentatorzy przypadkiem w jednym z nich nie zaspojlowali wyniku drugiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 mecz w atlancie skończył się wcześniej, więc ten zarzuć jako pierwszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 ja zaś polecę wspominane przez Loraka Memphis Minnesota oglądałem tylko highlighty, więc nie wiem czy mecz trzymał poziom, ale końcówka na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 NOP vs OKC - tak dobre spotkanie, że realGM po nim padło pewnie się rozkręcili ale po połowie 1 kwarty tragedia, prymitywne akcje + strata za stratą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Jak ktoś chce coś obejrzeć z ostatniej nocy to Portland - Dallas polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen35 Opublikowano 8 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2015 Również polecam Portland - Dallas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 9 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2015 ATL@MEM - must see. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 10 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2015 ja szczerze polecam atlanta - minnesota, mecz fajny ze względu na zajebiste match upy. horford vs dieng carroll vs wiggins Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Warto obejrzeć Chicago-Cleveland? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamb81 Opublikowano 13 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2015 Warto obejrzeć Chicago-Cleveland? nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gamejros Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Ma ktoś link do Dunk contest i konkursu trójek? Tylko bez spojlerów w tytułach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Ma ktoś link do Dunk contest i konkursu trójek? Tylko bez spojlerów w tytułach http://www.nbafullreplay.com/2015/02/all-star-saturday-night.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi