rw30 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) PTB @ Cavs, warto, mimo że Cavs bez LBJ Edytowane 30 Stycznia 2015 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Trail Blazers - Hawks. Gorąco polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Toronto @ Brooklyn . Jarret Jack at his best, seriously.. NO I PRZEDE WSZYSTKIM warto obejrzeć dla DeRozana, co on wyczynia w 4q i OT! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Toronto @ Brooklyn . Jarret Jack at his best, seriously.. NO I PRZEDE WSZYSTKIM warto obejrzeć dla DeRozana, co on wyczynia w 4q i OT! "bez spoilerów" ,czaisz co to znaczy ? btw warto by dodać znacznik 'spoiler' tu na forum, a może już taki mamy? przejebana funcjonalność, jasny gwint!!! edit: o, mamy czyli proponuję jakiekolwiek uwagi nt meczu [inne niż 'warto obejrzeć, fajna gierka' ] umieszczać w tym znaczniku, ok dziewczyny? Edytowane 1 Lutego 2015 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Weź wrzuć na luz, ok? Mecz był dwa dni temu i raczej każdy zna jego wynik, poza tym nie napisałem kto wygrał tylko zachęciłem do ogladąnia pisząc że była dogrywka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Weź wrzuć na luz, ok? Mecz był dwa dni temu i raczej każdy zna jego wynik, poza tym nie napisałem kto wygrał tylko zachęciłem do ogladąnia pisząc że była dogrywka... ja jestem luźniutki, misiek co nie zmienia faktu że w nazwie tego tematu masz 'bez spoilerów' a właśnie zaspoilowałeś komuś kto ogląda ten mecz żeby był spokojny, jak będzie 0.5 do końca regulation i +3 dla kogoś, że ten prayer-three siądzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 (edytowane) Cavs-Wolves.Serio. Edytowane 1 Lutego 2015 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 1 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2015 Jak już jedziemy po bandzie to Atlanta - 76ers też spoko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2015 Cavs-Wolves nudny jak diabli. Tylko fani Wigginsa mogą nie zasnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikrofalowka Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Wiem że tu piszemy o must-see games, ale muszę "ostrzec" wszystkich którzy mają zamiar obejrzeć Raptors-Bucks. Mecz na bardzo niskim poziomie. Jedyny fragment warty uwagi to wsad Rossa bodajże w 3Q. Resztę można bez wyrzutów sumienia całkowicie odpuścić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2015 Z dzisiejszej nocki to gorąco polecam Brooklyn - LAC i Suns - Grizzlies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 Co oglądać z dzisiejszej nocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Advaldo Opublikowano 4 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2015 UTA - POR zdecydowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tasma Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 GSW-DAL ostra strzelanina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leeewy Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Mocny spoiler, radzę nie wchodzić! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 hawks vs warriors dzisiaj w nocy polecam o nawet na c+ z Wojtkiem mozna obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KęKi Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Dziś masa wolnego czasu,więc co polecacie z wczorajszej nocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Dziś masa wolnego czasu,więc co polecacie z wczorajszej nocy? Clippers-Cavs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Clippers-Cavs Nie rób sobie jaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf85 Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Musiałem coś wybrać, choć tak naprawdę nie obejrzałbym nic z ostatniej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi