Ugoda Opublikowano 30 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2012 Szukam jakiejś taniej siłowni, takiej typowo prostej, bez jakichś bajerów, bo ja bym tam nie przychodził podziwiać wnętrze czy rozmawiać z filozofami przy filiżance herbaty, tylko wchodził na godzine, robił co trzeba i wychodził. Cenny tak do 100, a im mniej tym lepiej, bo wydawać 150-250 na pierdoły mi nie po drodze, a jakby jeszcze zniżkę studencką dawali to już w ogole bajka. Zna ktoś takie miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feanor Opublikowano 31 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2012 Nie lepiej Ci szukać w okolicy swojej? Cała Warszawa to jest bezsensu bo stracisz dużo czasu na same dojazdy, czasu który mógłbyś poświecić treningom. Poza tym z tego co wiem są siłownie skierowane dla studentów popatrz w okolicy akademików/uczelni, przynajmniej tak jest w Krakowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karczuś Opublikowano 3 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2012 http://aplauz.pl/klubfitness/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugoda Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 cholercia, ktoś właśnie mi o Aplauzie wspominał, a na Bemowie jest jeden, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi