p_g_mail Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Moze to dosc dziwne pytanie, ale czy w W-wie lub okolicach sa jakies otwarte hale czy cos ;-) gdzie mozna sobie porzucac do koszykowki w zime? Ewentualnie platne, ale w jakis rozsadnych cenach(slyszalem, ze podobno mozna najac kazda szkolna, ale to sa duze koszty dla jednej osoby)... Wiem oczywiscie, ze sa kluby etc. ale w moim wypadku to nie ten poziom :-(, a szukam po prostu miejsca by "sobie porzucac" w okresie gdy wyjscie na dwor bedzie wymagalo kozucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Daj spokój, 200 zł dla jednej osoby to nie tak dużo ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 22 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2012 Daj spokój, 200 zł dla jednej osoby to nie tak dużo ;]ta, niema to jak pomocny forumowicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2012 Panowie a może wrócimy do poniedziałkowego grania w kosza? Findy i El widzę ze się kręcą w okolicach tego tematu, może Bo Magic i Arti także gdzieś są? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 1 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2012 (edytowane) Też interesuję się tematem z tego samego względu co p g mail. Chętnie pograłbym trochę, ale nie mam gdzie i z kim. W moim przypadku liczy się tylko Warszawa. Szukałem i "otwartych" hal nie znalazłem. Jak ktoś gdzieś gra i brakuje mu graczy to chętnie się dołączę. Uprzedzam że też nie jestem graczem wysokich lotów, umiejętności mam średnie i stylem gry wpisuję się w kanon graczy "małych i uciążliwych" (taka uboga wersja Allena Iversona) Edytowane 1 Listopada 2012 przez Nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p_g_mail Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Hmm Nie to zebym wczesniej nie czytal tego juz dosc starego watku, aczkolwiek wydawalo sie, ze pozostaje tylko przejsc na zawodostwo ;-), choc ja czuje sie bardziej jak stricte uboga wersja ubogiej wersji o ktorej pisal Nas ;-) Za to chyba jednak wlodarze wyszli do przodownikow pracy koszykarskiej ;-) i podobno sa otwarte jakies sale - http://reporter.pl/a/?id=1323-Otwarte-sale-gimnastyczne-na-Bemowie (!) Tu chyba oryginal inf http://www.bemowo.waw.pl/sport_i_rekreacja/aktualnosci/_quot_otwarte_sale_quot_,5166/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 ktoś ma ochotę dzisiaj wieczorem pograć w kosza? Godz 21, Bemowo, więcej szczegółów na 728-459-431 lub PW. Zrzutka około 15zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 we wtorki mogę i chetnie dołączę ale dziś Afromental więc przegrywa kosz bo mam bilety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 25 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Kojarzy ktoś stronę internetową,na którym są ogłoszenia dotyczące gry w basket w Warszawie?Niedługo się przeprowadzam do stolicy i chętnie bym gdzieś pograł . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Ziomki, napiszę krótko. Jak ktoś chce wpaść to jest taka opcja, w środy o 18.00 i chociaż nie jesteśmy bóg wie jakimi kozakami to nie chciałbym, żeby przychodziły osoby, które mają problem z kozłowaniem i koszykówkę rozumieją tylko z fotela. W końcu poważne trenowanie tam się odbywa, nie Ignazz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 na mnie gościa w wieku Duncana gracie za szybko po prostu ale prawda! poziom bardzo przyjemny.... a kadra dobra jesteś dziś Finduś? bo ostatnio nie chadzałeś Scyzoryku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Nie w takim kontekście pytałem Ignaś ! Nie miałbyś żadnych kompleksów na tych treningach gdyby Ci się udało pare kg zrzucić zamiast pisać poezję czy grać w homm3 ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 zrzuciłem 9kg więc się aż tak nie martw na naszym graniu w kosza w Toruniu już przeszedłem na krycie najszybszego PG przeciwnika stare dzieje to co widziałeś ale rzut na hali w Wawie nie leży nadal na UMK w piątek sprzedałem 8 trójek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 18 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2014 Odświeżam temat Findek czy ten basket aktualny?Jeżeli nie,to czy są chętni na wynajmowanie chociaż raz w tygodniu sali gdzieś w Warszawie a w późniejszym czasie zgłoszenie się do jakiejś ligi amatorskiej typu WNBA na zajawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Daj spokój, 200 zł dla jednej osoby to nie tak dużo ;] Wy macie po 200 zł na godzine hale? O k****. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ballas Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 200zł trochę dużo ale czego sie czasami nie robi dla basketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 przez 15 lat od czasów licealnych na UMK płacilismy stawke 4 zeta za 90 minut gry od osoby ... obecnie po wymuszonej zmianie sali wychodzi ok. 9 zeta przy rozliczeniu 12 osobowym za 90 minut więc 200 zeta za godzinkę to mimo poprawki na Warszawę sporo ale to zalezy od dyscypliny osób... 14 regularnej rotacji robi jeszcze akceptowalna stawkę ale jak w ferie przyjdzie 7 osób to Houston mamy problem... chciałbym znaleźć ekipę na poniedziałki bo srody findowskie srednio mi leżą a i w przyrodzie nic nie ginie z zrzuconych 9 kg juz 4 mi matka natura oddała... no ale jak się wozi człowiek po Istambułach i kebabownie odwiedza z ciekawosci to co ma się dziwić... regularny to ja jestem w piciu piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Jakby ktoś miał ochotę My gramy we wtorki o 21 na Bemowie. Ulica Kocjana. Zrzutka po 20zł/osoba za 90minut. Dzisiaj mamy mniej osób, wiec jakby ktoś miał ochotę niech pisze na PW lub 728-459-431. Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 dziś news za późno... jak za tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianOItalianO Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 @IGNAZZ Jeśli masz ochotę to zapraszam za tydzień, Gramy co wtorek. Przed salą jesteśmy już około 20:40 Ostatnio było Nas 8, graliśmy na jeden kosz. Zwykle jest około 10 i wówczas gramy na dwa. Jak jest nas więcej, co się sporadycznie zdarza, wówczas zmiany, Sędziujemy sobie sami. Jak ktoś został sfaulowany to krzyczy, Osobistych nie rzucamy, Piłka z boku, Jak ktoś jest chętny to zapraszam na PW, podam dokładny adres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi