Roger Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Dziękuje za bardzo przyjemny schedule na rozgrzewkę dla nowego składu. vs Wolves @ Heat vs Bulls @ Celtics vs Cavs @ Celtics @ Jazz @ Warriors 0-8? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 takie pytanie z lenistwa: da sie jakos prostym domowym sposobem przerzucic taktyki poustawiane przez gm'ow ze stronki do gry, zeby sobie moc bardziej realistycznie symulowac? czy trzeba z reki wklepywac? pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Trzeba wklepywac, ale taktykę można zapisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 Ale od jakiegoś czasu nachodza mnie co jakiś czas myśli żeby zrobić automat do tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 udostępnić save'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 12 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 A masz pełną wersję gry? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 a Ty nie? ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Czy ktoś ma problemy z logowaniem na stronę simbasketu? Geddo wydaje mi się że wszystko ok, to był problem po stronie serwera. Ją Sie zalogowalem bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 no ja teraz tez moge, ale jeszcze wczoraj wieczorem wyskakiwalo to co Tobie przesylalem. jakby ktos mial problemy z ustawieniem nowej taktyki to prosze pisac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 To było po stronie serwera, niezwiazane z nasza działalnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Taktyka do poprawienia: Rockets - trzeba ustawic jeszcze jednego na IL Hornets - musisz miec w skladzie min 12 graczy (obecnie masz tylko 11, wiec znajdz kogos na FA), dodatkowo na IL ustawiasz graczy ktorzy sa poza wymagana 12 Taktyka do ustawienia: Celtics, Nets, Sixers, Pistons, Bucks, Maverics, Jazz, Spurs, Grizzlies, Clippers, Sonics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 ja tam dalej nie moge sie zalogować. Próbowałem resetować dns na 3 różnych łączach i nic pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Na stronie html poznikali zawodnicy i znów mam 5 w składzie :], za to na stronie simki z logowaniem skład jest dobrze ustawiony i są wszyscy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 U mnie jak u rogera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Gimmie napisz mi na pm jaki masz komunikat przy logowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 zawodnicy ktorzy znikneli na stronce to moj blad:/ dzis po pracy go naprawie, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 dzis wieczorem tez start sezonu. sorry, ale wczoraj nie mialem czasu i sily wystartowac. dzis na 100% startujemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Dzień 1 (na pierwszym miejscu goscie) Rockets 106 - Mavericks 90 play-by-play Grizzlies 84 - Cavaliers 112 play-by-play Pacers 109 - Jazz 86 play-by-play Nuggets 101 - Hornets 114 play-by-play Warriors 114 - Suns 105 play-by-play Raptors 105 - Bucks 98 play-by-play Bulls 105 - Nets 114 play-by-play Sonics 109 - Magic 107 play-by-play Pistons 81 - Hawks 90 play-by-play Celtics 96 - Clippers 133 play-by-play Timberwolves 103 - Wizards 112 play-by-play Heat 131 - Spurs 96 play-by-play Trailblazers 128 - Lakers 116 play-by-play Kings 115 - 76ers 104 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Ivan Chiriaev (Nuggets) – 7 dni (Sprained Wrist) Shaun Livingston (Nets) – 7 dni (Bruised Hip) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maslon Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Shaun Livingston (Nets) – 7 dni (Bruised Hip) Skąd wiedziałeś, że chciałem Darrena w s5 potestować? Nie sprawdzałem innych rookies, ale to co na campach zrobił Roy Tarpley to mistrzostwo świata, już teraz jest dużo lepszy od Laimbeera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 wszystko już gra Xam pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi