jazzmen Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Zawodnicy: FB#3 szymcio Zodd Masud Ledley Wachu_31 Viruz hes Kraso Links League ID: 53316 League URL: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/53316 Hasło wysyłam na PM, w razie problemów pisać na maila: lk@graphickitchen.pl Wybierzcie sobie jak najszybciej komisarza i mi dajcie znać. Jakby byli jacyś inni chętni to można się dopisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 sobota, 20:00 (tak jest teraz ustawione) Wszystkim pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 sobota, 20:00 (tak jest teraz ustawione) Wszystkim pasuje?obecnie to jest ustawiona 20 ale w niedzielę mi ten termin pasuje. sobota też zresztą. choróbsko mnie rozłożyło więc nigdzie się w najbliższy weekend nie wybieram ps. mój team już w fb#3 jest - Fantastyczna Ferajna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy66 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Dało by rade jeszcze się zapisać czy już nie zabardzo ? Zawsze chciałem fantasy zagrać i oczywiście za późno się orientuje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 mysle ze tak, na razie jest zapisanych 6 osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 (edytowane) Wydaje mi się, że jednak 2 i 3 liga nie wypalą, u nas jest zapisanych 6 drużyn u was 5, więc proszę wszystkich którzy do tej pory zapisali się do 3 ligi, aby przenieśli się do drugiej i gramy w 11 osób. Wysyłam wam hasło do 2 ligi, proszę się szybko ogarnąć bo trzeba się na draft umówić. DANE DO LIGI WRZUCIŁEM NA TABLICE FB#3 I JAKO NOTATKE COMISHA! proszę o szybkie zapisy! Edytowane 14 Października 2012 przez jazzmen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viruz Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 a jaka jest kolejność wyboru w drafcie ??bo chciałbym wiedzieć jak to będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Mam dość czekania na spóźnialskich, mamy 6 zespołów, do 3 ligi zapisało się 5, dlatego łączymy ligi i gramy w 11, spóźnialscy mogą sobie założyć swoją ligę. Niestety muszę się wycofać z tych słów, bo wszyscy z 2 ligi zdarzyli się zapisać do ustalonego deadlinu. Dlatego 2 liga zostaje 9 osobowa. Przepraszam wszystkich za zamieszanie, ale to nie jest moja wina, że niektórzy najpierw się zgłaszają, że będą grać a potem przez 14 dni się w ogóle nie odzywaja! Potrzebujecie komisarza! Inaczej możecie zapomnieć o grze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 (edytowane) Jazzmen, ja mogę zatem być komisarzem. W tej chwili mamy w lidze następujące zespoły: Szymcie - Szymcio - 1 pick Fantastyczna Ferajna - Zodd - 2 pick Tottenham Cavaliers - Ledley - 4 pick Dudek TEAM - Viruz - 6 pick Brooklyn Nets MM - Jazzmen - 9 pick (?) Zdunia squad 2 hasu team Reszte druzyn nie bylem w stanie przypisać pozostałym graczom. Są jeszcze dwa wolne miesjca, jeżeli ktoś ma ochotę to dopiszemy (wybór 9. i 10. w drafcie). Jak nie, to gramy w 8. W tej chwili termin draftu to jutro o północy. Ponieważ mamy mało czasu a gracze nie kwapią się z wypisaniem proponowanych terminów, ustalmy wstępnie że draft odbędzie się 24.10.2012 (środa) o 22:00 - Jazzmen proszę o zmianę żeby draft tam nie uciekł. Jeżeli niekt nie wyrazi sprzeciwu do końca tygodnia, powyższy termin będzie już niezmienialny. [TABLE=class: gametable] [TR=class: odd] [/TR] [TR=class: odd] [/TR] [TR=class: odd] [/TR] [TR=class: odd] [/TR] [TR=class: odd] [/TR] [TR=class: odd] [/TR] [TR=class: selected odd] [/TR] [TR=class: odd] [TD=class: team][/TD] [/TR] [/TABLE] Edytowane 19 Października 2012 przez szymcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 19 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 MM jest moje, musiałem dodać jakąś drużynę, żeby móc założyć ligę, więc nowy komisarz - Szymcio może mnie skasować, ewentualnie jeżeli będziecie mieć tak mało drużyn to mogę zagrać z wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Brooklyn Nets to ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 ok, to o co chodzi? Bo ja już nie wiem do której ligi sie zapisałem. Jak cos mój zespół zwie sie: Burikson Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 19 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2012 Ponieważ mamy mało czasu a gracze nie kwapią się z wypisaniem proponowanych terminów, ustalmy wstępnie że draft odbędzie się 24.10.2012 (środa) o 22:00obecnie draft jest ustalony na sobotę 27.10 o 19:30. mi w sumie na chwilę obecną ujdzie taki termin gdybyście jednak chcieli zmieniać to miejcie na uwadze, że pasuje mi od najbliższej niedzieli 21.10 dopiero jakikolwiek termin. ponadto codziennie 19+ mi pasuje z wyjątkiem wtorków - od 20, oraz piątków - od 22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Szymcie - Szymcio - 1 pick Fantastyczna Ferajna - Zodd - 2 pick Tottenham Cavaliers - Ledley - 4 pick Dudek TEAM - Viruz - 6 pick Brooklyn Nets - Kraso - 8 pick MM - Jazzmen - 9 pick (?) Zdunia squad 2 -??? hasu team - ??? Zielona Furia - ??? Links: dolacz do ligi, link przyslam przez pw. to Jazzman ustawil date draftu na niedziele, 19:30. Nie wiem ktory termin Wam bardziej pasuje, ale przypuszczam ze pozniejszy. W takim razie: 27.10.2012 (niedziela) godz. 19:30 Wszelkie sugestie mile widziane. Jezeli gracze druzyn ktorych wlascicieli nie zidentyfikowalem nie zglosza sie tutaj, przeniose ich w drafcie na sam koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Wyślij jeszcze raz bo nic nie dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 poszlo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Ok jestem. Nie wiem tylko jak usunąc swoją druzyne z fbl#2, w której wciąż widnieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tocheck Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Witam, można się jeszcze dopisać? Widzę że macie mało drużyn a ja chętnie zagram i to cały sezon do końca. To jak? Proszę o odp. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Szymcie - Szymcio - 1 pick Fantastyczna Ferajna - Zodd - 2 pick Tottenham Cavaliers - Ledley - 4 pick Dudek TEAM - Viruz - 6 pick Brooklyn Nets - Kraso - 8 pick Florida Gators - links 9 pick MM - Jazzmen - 10 pick Zdunia squad 2 -??? hasu team - ??? Zielona Furia - ??? Tocheck: jest nas juz zapisanych 10 osob, pozostaje jeszcze ustalic do kogo naleza trzy ostatnie w powyzszej tabeli druzyny, zeby ustalic kolejnosc draftu. wiec defacto mamy komplet, ale jezeli reszta graczy nie wyrazi sprzeciwu, wysle Ci zaproszenie. zagladaj wiec tutaj czasem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elessar1990 Opublikowano 20 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2012 Hej,Zielona Furia jest moja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi