jazzmen Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Zawodnicy: FBL#2 cieglo jazzman Dziembus Miglinieks Orwell bulls2006 bulek pitti_8 ptb League ID: 53305League URL: http://basketball.fantasysports.yahoo.com/nba/53305 Hasło wysyłam PM, jakby ktoś miał problem z czymś pisać do mnie maila: lk@graphickitchen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 9 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Pierwszy termin draftu ustawiłem na poniedziałek, 15.10, na godzine 20.00. Pasuję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziembus Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 W końcu coś się ruszyło:) Co do terminu to nie pasuje mi termin 10-18 październik bo nie będę miał dostępu do neta oraz Niedziela 21.10 o godzinie 22:00 bo mam draft w fbl4 West, co do innego terminu pasuje mi każdy dzień oprócz tego co wyżej napisałem, wszystko po 18 jak najbardziej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Ja 15.10 odpadam - mam draft fp na sznurówce. Wszystko poza tym pasuje byle nie na sam koniec października bo na porodówce ciężko będzie się skupić na drafcie Prośba też o lekko późniejszą godzinę - 21:00 lub 21:30? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miglinieks Opublikowano 9 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2012 Mi 15.10 nie pasuje, za to w kazdy dzien tygodnia w godzinach wieczornych jak najbardziej moge draftowac, najbardziej pasowalo by mi cos po 22.10 - wtedy obojetnie juz jaki dzien i kazda godzina wieczorna moze byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 ja rowniez sie dostosuje, byle by nie weekend w godzinach wieczornych. Ogolnie kazdy dzien "roboczy" mile widziane ok. 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 11 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Jak macie jakiś kontakt do ludzi, którzy się jeszcze nie zapisali do ligi to proszę poinformujcie ich bo w 5 nie będziemy grać przecież. A i wyślijcie mi nazwy swoich drużyn, żeby było prościej odszukać niezapisane osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 14 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Mam dość czekania na spóźnialskich, mamy 6 zespołów, do 3 ligi zapisało się 5, dlatego łączymy ligi i gramy w 11, spóźnialscy mogą sobie założyć swoją ligę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Możesz mi wysłać jeszcze raz bo coś nie moge się zapisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitti_8 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 ale bieda w tym roku. Wstyd panowie! Zawsze ligi byly przepchane! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymcio Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 u nas w 3 lidze jest 6 osob Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 15 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Jest już 9 drużyn więc, da się już fajnie grać. Do ligi można się dopisywać do czwartku, do godziny 23:59, potem zamykam ligę. Ustalmy termin draftu. Mon Oct 22 10:15pm CEST Pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 22.10 jest draft w Dywizji X roto, więc odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 dobiłem (miałem być pierwotnie w fb#3). ja to Twarda Ferajna. co do terminu to pasuje mi każdy dzień z tym że: - 20.10, czyli najbliższa sobota odpada u mnie - wtorki od 20 - piątki od 22 - reszta dni od 18 mogę już być dostępny na chwilę obecną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Links Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Lepiej żeby był w tygodniu, ew niedziela, no i pod wieczór oczywiście. Poniedziałek może być, ale widzę że niektórzy mają inny draft.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 15 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 Mi soboty też odpadają, poza tym ta środa. Pozostałe dni byłyby ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cieglo Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Mi pasuje w zasadzie wszystko, byle po 20:30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 o godzinie 22 pasuje mi w zasadzie w każdy dzień, w ten czwartek i piątek od 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazzmen Opublikowano 16 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 To wtorek 23.10, o 21:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulls2006 Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 we wtorek to najwcześniej o 22:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi