Skocz do zawartości

Filmy

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

wiadomo, scena pocalunku, bieg po cmentarzu albo przejscie ,,Radoslawa" kanalami (choc to akurat zajebista scena i ciary byly grane) sa specyficzne, nie wiem tylko do konca czy kicz byl zamierzony czy nie. ale poza tym film 8/10 jak dla mnie, mimo ze oczekiwalem czegos innego, takze polecam ci, zebys obejrzal. az sie zdziwilem, ze po takiej c***ni jak sala samobojcow wyszlo cos dobrego od komasy.

No wlasnie ogladalem i jak dla mnie pieniadze wyrzucone w bloto. 8/10 to ma dla mnie bardzo dobry film. A tototo moze bym na 5/10 ocenil jakbym mial dobry dzien. Ani to rozrywkowy film ani zadne arcydzielo. Plytkie i pseudo efektowne i niepotrzebnie napompowane.

8/10 to np. kapitan phillips z filmow ktore w zeszlym roku ogladalem a to imo zupelnie nie ta polka ze o grze aktorskiej nie wspomne

Nie wiem moze juz mi to powstanie tak obrzydzili ze nie moge patrzec na nic z nim zwiazanego.

Ale pamietam wyraznie niektore sceny ktore byly strasznie slabe.

Ogladalem ostatni po raz drugi autor widmo i jeszcze lepszy niz za pierwszym razem. Dopiero teraz docenilem w pelni watek wspolpracy z usa.

Mezczyzna idealny - czeskie kino niczego sobie akurat na wolny wieczor w srodku tygodnia

dzieki, tato ogladalem, dobry film

rappar nie wiem czy jaja sobie robisz czy powaznie piszesz, ale wlasnie za e=mc2 sie zabieralem.

Poważnie, ja ten film bardzo lubię, wspólnie z rodzicami go obejrzeliśmy chyba ze 3 razy.

Testosteron też uwielbiam, chociaż mocno kontrowersyjne są opnie o nim.

Poważnie, ja ten film bardzo lubię, wspólnie z rodzicami go obejrzeliśmy chyba ze 3 razy.

Testosteron też uwielbiam, chociaż mocno kontrowersyjne są opnie o nim.

tez mi sie testosteron podobal, tak jak kariera nikosia. a pytalem czy jaja sobie robisz, bo moja opinie o bogach mozesz przeczytac dwa posty wyzej

e:

drogowka nieudana moim zdaniem

Edytowane przez kulfon

komedia jak komedia, genialną bym ją nie nazwał na pewno, nie mówię że jest to jakaś c***nia, ale dziwny ten Twój top jak na mój gust ;)

możliwe, że patrze przez pryzmat oryginału, tego serialowego bo jest też film z Dymszą z 1956 którego nie widziałem

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

tez mi sie testosteron podobal, tak jak kariera nikosia. a pytalem czy jaja sobie robisz, bo moja opinie o bogach mozesz przeczytac dwa posty wyzej

e:

drogowka nieudana moim zdaniem

Nie czytałem jej i kompletnie się z nią nie zgadzam, Bogowie to dla mnie arcydzieło, top3 filmów jakie widziałem obok fight clubu i 12 gniewnych ludzi i z tego co widzę podziela tę opinię prawie każdy. Nawet kumpel z którym byłem przed wejściem powiedział, że opinie na jego temat pewno przesadzone. Po seansie zmienił zdanie :)