Skocz do zawartości

Filmy

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

Hmm to po co 

4 godziny temu, lorak napisał(a):

no właśnie, i czym ten kolor skóry różni się od tego, że wikingowie mówią współczesnym angielskim albo noszą stroje i fryzury, których tamta skandynawia nigdy nie widziała? wszystko to anachronizmy, więc czemu jedne akceptujesz, a innych nie?

To po co sie wysilac. Murzyn niech gra Eryka Rudobrodego, Azjata jego syna, a Aborygenka jego żonę. Ubrany w mundur ze star treka z 69 roku. No i niech mowia "wikinskim" z 10 wieku. Jakies nagrania sa na pewno....

5 godzin temu, lorak napisał(a):

no właśnie, i czym ten kolor skóry różni się od tego, że wikingowie mówią współczesnym angielskim albo noszą stroje i fryzury, których tamta skandynawia nigdy nie widziała? wszystko to anachronizmy, więc czemu jedne akceptujesz, a innych nie?

A po co pretensje, że Oskar dostaje ktoś biały, a nie ktoś czarny? Jakieś nagrody i tak są, więc w czym problem? 

mam wrażenie że tu na forumq znalazłem rekomendację

buy now shopping conspiracy

ściągnąłem, i bardzo przeciętne, nie obejrzałem do końca nawet

film na poziomie powtarzania co parę minut że X (wstaw nazwę firmy) does everything to maximize its income, z dramatyczną muzyką w tle i video jak ktoś wyrzuca działające produkty do śmieci + do tego jakaś animacja z dupy

• 2 tygodnie później...

Jak podobalo Wam sie "28 dni pozniej", to "28 lat pozniej" straszna kicha. Szkoda czasu na to. Rzadko tak mam, ze tak twierdze. Moj prog wytrzymalosci i tolerancji na glupoty w filmach jest dosc wysoko ustawiony, ale tutaj... im dalej w las tym coeaz gorzej.

Dobrze, ze nie bedzie kontynuacji "28 wiekow pozniej"

Majstersztyk to co zrobili z Predatorem. Z tego zabójczego myśliwego, który dziesiątkował oddział Arniego został tylko buntowniczy nastolatek, ofiara patriarchalnego modelu rodziny,, który nawiązuje przyjaźnie ze zwierzątkami. Brakowało mi tylko głosu Krystyny Czubówny w tle.

3 godziny temu, Szabla napisał(a):

Jak podobalo Wam sie "28 dni pozniej", to "28 lat pozniej" straszna kicha. Szkoda czasu na to. Rzadko tak mam, ze tak twierdze. Moj prog wytrzymalosci i tolerancji na glupoty w filmach jest dosc wysoko ustawiony, ale tutaj... im dalej w las tym coeaz gorzej.

Dobrze, ze nie bedzie kontynuacji "28 wiekow pozniej"

mówisz o całości, czy którejś z części "28 lat"? bo pierwsza to się zgadzam, że wyszła słabo. drugiej jeszcze nie widziałem, ale podobno jest lepsza?

W dniu 6.02.2026 o 19:02, rw30 napisał(a):

mam wrażenie że tu na forumq znalazłem rekomendację

buy now shopping conspiracy

ściągnąłem, i bardzo przeciętne, nie obejrzałem do końca nawet

film na poziomie powtarzania co parę minut że X (wstaw nazwę firmy) does everything to maximize its income, z dramatyczną muzyką w tle i video jak ktoś wyrzuca działające produkty do śmieci + do tego jakaś animacja z dupy

To ja chyba o tym pisałem, w kontekście tego że zrobiły na mnie ogromne wrażenie liczby śmieci i sposób przedstawienia całego procederu. 

Edytowane przez RonnieArtestics