Skocz do zawartości

Filmy

Kubbas

Rekomendowane odpowiedzi

11 godzin temu, agresywnychomik napisał(a):

Zdecydowanie warte moich 2h.

Obejrzałem, dobry film, szczególnie pierwsza historia, ale jakichś wielkich och i achów nie rozumiem. 

Ja z kolei obejrzałem Casablancę i prawdziwe arcydzieło. Jeden z najlepszych filmów jakie kiedykolwiek widziałem. Wszystko na najwyższym poziomie - dialogi, ujęcia, gra aktorska, fabuła, postacie. Kapitan Renault to chyba moja nowa, ulubiona postać filmowa. Zdecydowanie polecam każdemu

37 minut temu, RappaR napisał(a):

Obejrzałem, dobry film, szczególnie pierwsza historia, ale jakichś wielkich och i achów nie rozumiem. 

Ja z kolei obejrzałem Casablancę i prawdziwe arcydzieło. Jeden z najlepszych filmów jakie kiedykolwiek widziałem. Wszystko na najwyższym poziomie - dialogi, ujęcia, gra aktorska, fabuła, postacie. Kapitan Renault to chyba moja nowa, ulubiona postać filmowa. Zdecydowanie polecam każdemu

You are welcome.

Prequel potrzebny na wczoraj xD.

2 godziny temu, RappaR napisał(a):

Obejrzałem, dobry film, szczególnie pierwsza historia, ale jakichś wielkich och i achów nie rozumiem

Yup pierwsza historia świetna, a potem już poziom niżej. Chyba nawet też na forum tu parę lat temu oceniałem.

• 2 tygodnie później...

Oglądam kolejną część. MI: Fallout. Jest trochę lepiej. Może to kwestia Supermena z wąsem a może już się przyzwyczaiłem do tych głupot. Ale znowu 40 minutowa końcowa akcja jest tak nużąca, że wolę sobie popisać na forum.

5 godzin temu, the_secret napisał(a):

Koniecznie sprawdź poziom teścia bo pewnie masz <300

Forum uczy i bawi. Nigdy się nawet nie zainteresowałem ile powinienem mieć, może dlatego, że mnie ten temat nie martwi 🤣

5 godzin temu, RappaR napisał(a):

Ale nie z tego powodu może mu się ten film nie podobać

Po prostu zasnąłem. Na szczęście w kolejnej części wyjaśniło się co przespałem. Ostatnie Bondy nawet mi się podobały. Pamiętałem, najwyraźniej błędnie, że MI jest poważniejsze od Bonda ale to pewnie dlatego, że porównywałem MI 1 do Bondów z Brosnanem.

8 minut temu, jack napisał(a):

Nie wiedziałem, że wyborcom prawicy ich poziom testosteronu spędza im sen z powiek. W sumie można się było domyśleć. Beka 

Mnie tam to mało obchodzi i bym o tym nie myślał, gdyby sami się tym nie chwalili.

Generalnie ja zazwyczaj mało jestem zainteresowany innymi żywotami i wiem tyle, ile sami ludzie mi obwieszczają 

Okruchy Dnia - Pozycja z 1993 roku, świetne aktorstwo Hopkinsa i Thompson, ale historia poprowadzona jednak w sposób nużący i niestety nic powyżej 6/10 nie mogę dać tej produkcji. Szkoda, że gdzieś ta jednowymiarowość i "płaskość" w jaki bohaterowie i ich dramaty zostały przedstawione sprawia, że po seansie był po prostu lekki niedosyt i zawód.

Z tak wolno płynących filmów z Anthony Hopkinsem zdecydowanie bardziej mogę polecić Charing Cross 84.