DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 2 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2019 Nie wiem czy temat pasuje. Ktoś wie jak teraz można zassać plik video ze strony vod.tvp.pl, dawniej używałem mozilli i dodatku VideoDownloadHelper. Od jakiegoś czasu vdh nie działa ani na mozilli, chrome i operze? Pozostaje jedynie oglądanie "na żywo" w chrome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 4 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2019 Bumblebee Tak właśnie powinien wyglądać reboot Transformers. Jak ktoś się wychował na wojnach Autobotów z Deceptikonami na VHS to film właśnie dla niego. PS c*** wbijam w hejterów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Bumblebee Tak właśnie powinien wyglądać reboot Transformers. Jak ktoś się wychował na wojnach Autobotów z Deceptikonami na VHS to film właśnie dla niego. PS c*** wbijam w hejterów Nie widziałem Transformersów ani jednego filmu prócz 20 minut z Megan Fox z pierwszego ep. Jaralem sie starymi kreskowkami na VHS i komiksami (figurki tez mialem) jesli to jest w starym stylu wspomnianych VHS to ide. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Nie widziałem Transformersów ani jednego filmu prócz 20 minut z Megan Fox z pierwszego ep. Jaralem sie starymi kreskowkami na VHS i komiksami (figurki tez mialem) jesli to jest w starym stylu wspomnianych VHS to ide. Transformery mają klasyczny wygląd, nie tak jak w filmach Baya np. Do tego muzyka drugiej połowy lat 80tych itp. Mi się to podobało dużo bardziej w porównaniu do poprzednich filmów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 8 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2019 Pierwsza część Transformersów przyjemna z fabułą, można po latach do niej wrócić ponownie - takie nawet 7.5/10 Dwójka - słabiutkie 7/10 Trójka - fabuła już zaczęła mieszać, ale ogólnie rozegranie pomysłu z Dark Side of the Moon interesujące. Choć za brak Megan Fox i nową blondi już tylko 6.5/10 Potem już się zaczęło. Walhberg i.... Czwórka - przekombinowana, za długa, luki w fabule, ale zostawienie furtki na kolejnączęść dawało jakąś nadzieję. 4/10 Piątka - dno, fabuła: groch z kapustą, Hopkins fatalny, efekciarska napierdalanka, a i tak nie wiadomo o co chodzi. 2/10 Do 1,2,3 wracam co kilka lat. Do 4 a tym bardziej 5 już nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 21 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2019 Dom, który zbudował Jack hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Ogólny hype na Green Book nie jest w żadnym wypadku przesadzony. Świetny film i bardzo dobry Vigo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Pierwsza część Transformersów przyjemna z fabułą, można po latach do niej wrócić ponownie - takie nawet 7.5/10 Dwójka - słabiutkie 7/10 Trójka - fabuła już zaczęła mieszać, ale ogólnie rozegranie pomysłu z Dark Side of the Moon interesujące. Choć za brak Megan Fox i nową blondi już tylko 6.5/10 Potem już się zaczęło. Walhberg i.... Czwórka - przekombinowana, za długa, luki w fabule, ale zostawienie furtki na kolejnączęść dawało jakąś nadzieję. 4/10 Piątka - dno, fabuła: groch z kapustą, Hopkins fatalny, efekciarska napierdalanka, a i tak nie wiadomo o co chodzi. 2/10 Do 1,2,3 wracam co kilka lat. Do 4 a tym bardziej 5 już nigdy. ogólnie dla mnie Trans1 było filmem który najbardziej EVER zmiażdżył mnie efektami specjalnymi, serio serio. Ta pierwsza scena walki na pustyni - pamiętam do dziś. Także tego, T1 na zawsze w moim sercu. Kolejne części słąbo pamiętam, tzn chyba 2 & 3 jeszcze widziałem ale były męczące a 4 i 5 już nawet nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 3 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 bad times at el royale - warto obejrzeć powinno być 'zayebiście bardzo warto obejrzeć' ale nie chcę ustawiać oczekiwań za wysoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 4 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2019 Capitana Fantastica oglądałem z opóźnieniem. O bosz, co za idiotyczny, skretyniały film. W zestawieniu z Into the Wild fajnie pokazuje co jest fajną lewicowością a co chorobą mózgu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryko Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Green Book ktoś coś może napisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 9 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2019 Green Book... https://wpolityce.pl/kultura/432203-green-book-aktorski-koncert-w-szablonowej-przypowiesci a także: Żona była na tym w kinie, po powrocie rzekła, że musi to ze mną kiedyś obejrzeć jeszcze raz. Gust ma dobry , tak więc chyba warto obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Słuchajcie polećcie jakieś fajne filmy na netflixie, tylko nie z mega klasyków, jakieś nieoczywiste. Przykładowo coś jak Contratiempo który był bardzo dobry. Jakieś perełki, które leżą nieodkryte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 10 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2019 Green Book ktoś coś może napisać? Przecież pisałem że zajebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 widział ktoś te "Wysokie loty" Netflixa warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Wg mnie nie warto. Przegadane bez sensu, jest otoczka koszykarska, jest Kat, Mitchell, ale dla mnie coś tu nie wyszło, jakieś na siłę i banalne. widział ktoś te "Wysokie loty" Netflixa warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 (edytowane) Wg mnie nie warto. Przegadane bez sensu, jest otoczka koszykarska, jest Kat, Mitchell, ale dla mnie coś tu nie wyszło, jakieś na siłę i banalne.yup odpaliłem i tak cholera nie wiem co to jest właściwie btw. tekst KAT o stosunkach w drużynie brzmi komicznie z perspektywy akcji z Butlerem e: jezu jaka to jest kupa, chyba wyłącze przed samym końcem Edytowane 11 Lutego 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knt Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Niech Wam nie przyjdzie do głowy oglądać film POLAR na Netflix, banery w całym mieście, a takie gówno, że oczy można wydrapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Niech Wam nie przyjdzie do głowy oglądać film POLAR na Netflix, banery w całym mieście, a takie gówno, że oczy można wydrapać. Za późno Ale nie zgadzam się do końca. Fakt, scenariuszowo to raczej słabe, nierealne itd., ale Mads świetnie zagrał. Dla niego warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 12 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi