P_M Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Byłem na Bohemian Generalnie troszkę pominęli, trochę zaokrąglili ale bawiłem się świetnie. Połowa sali - łącznie z męską częścią miała łzy w oczach, kiedy zapalili ponownie światła. Jak ktoś lubi Freddyego to zdecydowanie warto! Akurat na Bohemian byliśmy z żoną w Imaxie i mam mieszane odczucia, z jednej strony film niezły, choć trochę przydługawy i miejscami miał pare niepotrzebnych dłużyzn. Rewelacyjni dobrani Brian May i John Deacon, zwłaszcza Gwilym Lee fenomalnie uchwycił lekko flegmatyczną postawę Briana, miałem wrażenie, że po prostu oglądam prawdziwego Maya wyciętego z jakichś dokumentów IMHO dla mnie problemem był jednak Rami Malek, mimo że wykonał swoją robotę fenomenalnie, zwłaszcza pod względem ruchów scenicznych, jednak poza sceną był za bardzo chłopięcy, zniewieściały. Freddie jednak był bardziej męski w swoim sposobie bycia i poruszania. Zwłaszcza scena w przebieralni, zbyt mocno podkreśliła kobieconą stronę Maleka + trochę brakowało mu warunków fizycznych do odegrania tej roli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Akurat na Bohemian byliśmy z żoną w Imaxie i mam mieszane odczucia, z jednej strony film niezły, choć trochę przydługawy i miejscami miał pare niepotrzebnych dłużyzn. Rewelacyjni dobrani Brian May i John Deacon, zwłaszcza Gwilym Lee fenomalnie uchwycił lekko flegmatyczną postawę Briana, miałem wrażenie, że po prostu oglądam prawdziwego Maya wyciętego z jakichś dokumentów IMHO dla mnie problemem był jednak Rami Malek, mimo że wykonał swoją robotę fenomenalnie, zwłaszcza pod względem ruchów scenicznych, jednak poza sceną był za bardzo chłopięcy, zniewieściały. Freddie jednak był bardziej męski w swoim sposobie bycia i poruszania. Zwłaszcza scena w przebieralni, zbyt mocno podkreśliła kobieconą stronę Maleka + trochę brakowało mu warunków fizycznych do odegrania tej roli. Zgadza się - May ZNAKOMITY, gość w ogole mega podobny. Malek dał radę, chociaż jego uroda/warunki trochę inne. Można się niby czepiać jak zawsze - szczególnie pierwsza część była przydługawa jakby, ale całość to naprawdę fajna laurka i dla Mercurego i dla całego Queen. Skazany na Bluesa dla odmiany pokazał Ryśka jako zarzyganego ćpuna żebrającego o działkę. Jak widać można podobną historę na różne sosoby opowiedzieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 widziałem Contratiempo bardzo polecam ale nci wiecej nie powiem by za dużo nie zdradzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Ma ktoś Może jakaś stronkę zagraniczna, odpowiednik naszego żałując, gdzie można oglądać filmy z angielskimi napisami? Zebym mógł z dziewczyna pooglądać ? Film po angielsku z samym dźwiękiem czasem sprawia nam trudności, jej przedewszystkim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Mam oczywiście netflixa ale nie wszystko tam jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Ma ktoś Może jakaś stronkę zagraniczna, odpowiednik naszego żałując, gdzie można oglądać filmy z angielskimi napisami? Zebym mógł z dziewczyna pooglądać ? Film po angielsku z samym dźwiękiem czasem sprawia nam trudności, jej przedewszystkim. nie możesz po prostu ściągnąć z zatoki piratów i dociągnąć napiprojektem albo VLC na mobile devices ma tą funkcję, angielskich napisów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Ma ktoś Może jakaś stronkę zagraniczna, odpowiednik naszego żałując, gdzie można oglądać filmy z angielskimi napisami? Zebym mógł z dziewczyna pooglądać ? Film po angielsku z samym dźwiękiem czasem sprawia nam trudności, jej przedewszystkim. Legalnie to na YT można po prostu kupować. Jak chcesz odpowiednik zalukaj, to pozostawię Ci domysły dlaczego takowych nie ma za granicą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 nie możesz po prostu ściągnąć z zatoki piratów i dociągnąć napiprojektem albo VLC na mobile devices ma tą funkcję, angielskich napisów? Ściągam zazwyczaj filmy ale wiesz, leniwy jestem to pytam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2018 Ściągam zazwyczaj filmy ale wiesz, leniwy jestem to pytam. To po prostu użyj Kodi albo coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 Nocne Istoty. Horror więc wiadomo, że każdy będzie miał inne zdanie ale mi się podobał bo ciągle trzymał w napięciu no i swoją rolę spełnia bo straszy, po prostu. Nie wiedziałem, że Argentyńczycy takie dobre efekty potrafią robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Mortal engines - obok Predatora najbardziej gówniany film na którym kiedykolwiek byłem w kinie. To co w tym filmie najfajniejsze, zawarte jest w trailerze, więc szkoda czasu Bumblebee - spoko, coś jak Han Solo, czyli trochę jakby poboczna historia bez natrętnego patosu 'głównej' serii. Ani to kino dobre ani ambitne, ale można obejrzeć. Nawet napierdalanie się transformersów sensownie ograniczyli i nie trwa tak boleśnie długo jak zwykło trwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Eter - na zwiastunach zapowiadał się fajnie (w sumie jak każdy film) ale niestety do samego końca czekałem na coś i się nie doczekałem. Wypad do kina raczej odradzam na to. Fuga - ciekawa historia, tym lepiej ze prawdziwa. Sam film całkiem spoko choć można było to zrobić pewnie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 (edytowane) Spider Man Universe - petarda! nie tylko jako animacja, ale to najlepszy film o Pajączku. Jestem hejterem marvelowych filmow z serii Avenegers i generalnie mam uczulenie na blockbustery ale no rozwalio mnie dzis pozytywnie. Jak puscili Notoriusa BIG i typ szedł ulicami Nyc z zajawka na graffiti to odrazu mnie kupił ten film. Edytowane 28 Grudnia 2018 przez Wujek Wójcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 28 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2018 Kursk też całkiem spoko choć raczej antyrosyjski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) Plagi Breslau - kapitalny scenariusz. niezłe aktortswo ( choć głównie kobiety tak grają dobrze bo Grabowski dziadostwo) ale czemu to kręcił Vega. Pierwsze 5 minut wyglądają jakby je kręcił jakiś debil bo wychodzi z tego komedia a nie kryminał. Kilka ważnych momentów filmu tez fatalnie zrobiono. To jest fatalny reżyser i niestety miało to negatywny wpływ Film o dużym potencjalne ale niestety skopany reżysersko Edytowane 29 Grudnia 2018 przez ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 (edytowane) Pierwsze 5 minut wyglądają jakby je kręcił jakiś debil bo wychodzi z tego komedia a nie kryminał. Kilka ważnych momentów filmu tez fatalnie zrobiono. To jest fatalny reżyser i niestety miało to negatywny wpływ dlaczego fatalny reżyser? z tego co czytałem to podobno reżyser, który reżyseruje najpopularniejsze polskie filmy w ostatnich latach Edytowane 29 Grudnia 2018 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 dlaczego fatalny reżyser? z tego co czytałem to podobno reżyser, który reżyseruje najpopularniejsze polskie filmy w ostatnich latach To niestety świadczy o poczuciu humoru Polaka.Do dziś mam ciarki żenady na myśl o tekstach z Botoksu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 dlaczego fatalny reżyser? z tego co czytałem to podobno reżyser, który reżyseruje najpopularniejsze polskie filmy w ostatnich latach Mylisz dwa rózne systemy walutowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Spiderman faktycznie bardzo fajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Mylisz dwa rózne systemy walutowe zależy jak w krześle usiądziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi