kulfon Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 no serio, podobał mi się bardzo mimo słabszych, trochę groteskowych momentów. a co z nim nie tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 No wlasnir przerysowany tak strasznie ze ogladac sie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 wiadomo, scena pocalunku, bieg po cmentarzu albo przejscie ,,Radoslawa" kanalami (choc to akurat zajebista scena i ciary byly grane) sa specyficzne, nie wiem tylko do konca czy kicz byl zamierzony czy nie. ale poza tym film 8/10 jak dla mnie, mimo ze oczekiwalem czegos innego, takze polecam ci, zebys obejrzal. az sie zdziwilem, ze po takiej c***ni jak sala samobojcow wyszlo cos dobrego od komasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 No wlasnie ogladalem i jak dla mnie pieniadze wyrzucone w bloto. 8/10 to ma dla mnie bardzo dobry film. A tototo moze bym na 5/10 ocenil jakbym mial dobry dzien. Ani to rozrywkowy film ani zadne arcydzielo. Plytkie i pseudo efektowne i niepotrzebnie napompowane. 8/10 to np. kapitan phillips z filmow ktore w zeszlym roku ogladalem a to imo zupelnie nie ta polka ze o grze aktorskiej nie wspomne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 to dziwne, bo z tego co pamietam na mnie zrobil duze wrazenie i fajnie gral na emocjach, az sie poplakalem ze wzruszenia w pewnym momencie zartuje, nie jestem pedalem ale rzeczywiscie pod tym wzgledem mi sie podobal. laska co za mna siedziala plakala bite dwie godziny na seansie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Nie wiem moze juz mi to powstanie tak obrzydzili ze nie moge patrzec na nic z nim zwiazanego. Ale pamietam wyraznie niektore sceny ktore byly strasznie slabe. Ogladalem ostatni po raz drugi autor widmo i jeszcze lepszy niz za pierwszym razem. Dopiero teraz docenilem w pelni watek wspolpracy z usa. Mezczyzna idealny - czeskie kino niczego sobie akurat na wolny wieczor w srodku tygodnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Jeziorak - czyli jak Polacy zajebali pomysł z Fargo oraz The Killing i udają, że nic się nie stało Interstellar - sratatatatatatatatatatatatata. Ale doceniłem Grawitację dzięki temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 a wlasnie, tego jezioraka to chyba ely polecal, dzieki za przypomnienie. dajcie prosze cos dobrego z Polski, tylko tak od lat dziewiecdzesiatych, nawet klasyki, bo jestem do tylu z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Tam i z powrotem, Ostatni dzwonek, Tato, takie pierwsze z brzegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 a wlasnie, tego jezioraka to chyba ely polecal, dzieki za przypomnienie. dajcie prosze cos dobrego z Polski, tylko tak od lat dziewiecdzesiatych, nawet klasyki, bo jestem do tylu z tym Kariera Nikosa Dyzmy, E=MC2 i Bogowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Kariera Nikosa Dyzmy, E=MC2 i Bogowie. ładny trolling to najlepsze polskie filmy jakie widziałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 dzieki, tato ogladalem, dobry film rappar nie wiem czy jaja sobie robisz czy powaznie piszesz, ale wlasnie za e=mc2 sie zabieralem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 zacznij od Tam i z powrotem, Gajos i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 dzieki, tato ogladalem, dobry film rappar nie wiem czy jaja sobie robisz czy powaznie piszesz, ale wlasnie za e=mc2 sie zabieralem. Poważnie, ja ten film bardzo lubię, wspólnie z rodzicami go obejrzeliśmy chyba ze 3 razy. Testosteron też uwielbiam, chociaż mocno kontrowersyjne są opnie o nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 e=mc2 ujdzie, ale Kariera Nikosia? zdecydowanie bardziej polecałbym serial z Wilhelmim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Wesele, Dom Zły, Drogówka, Róża: ogólnie pan Smarzowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) Poważnie, ja ten film bardzo lubię, wspólnie z rodzicami go obejrzeliśmy chyba ze 3 razy. Testosteron też uwielbiam, chociaż mocno kontrowersyjne są opnie o nim. tez mi sie testosteron podobal, tak jak kariera nikosia. a pytalem czy jaja sobie robisz, bo moja opinie o bogach mozesz przeczytac dwa posty wyzej e: drogowka nieudana moim zdaniem Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 e=mc2 ujdzie, ale Kariera Nikosia? zdecydowanie bardziej polecałbym serial z Wilhelmim Co z karierą? Nawet wczoraj to oglądałem z kumplami. Toż to genialny film, który wszyscy uwielbiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) komedia jak komedia, genialną bym ją nie nazwał na pewno, nie mówię że jest to jakaś c***nia, ale dziwny ten Twój top jak na mój gust możliwe, że patrze przez pryzmat oryginału, tego serialowego bo jest też film z Dymszą z 1956 którego nie widziałem Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 tez mi sie testosteron podobal, tak jak kariera nikosia. a pytalem czy jaja sobie robisz, bo moja opinie o bogach mozesz przeczytac dwa posty wyzej e: drogowka nieudana moim zdaniem Nie czytałem jej i kompletnie się z nią nie zgadzam, Bogowie to dla mnie arcydzieło, top3 filmów jakie widziałem obok fight clubu i 12 gniewnych ludzi i z tego co widzę podziela tę opinię prawie każdy. Nawet kumpel z którym byłem przed wejściem powiedział, że opinie na jego temat pewno przesadzone. Po seansie zmienił zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi