RappaR Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 16 minut temu, P_M napisał(a): Naga Broń z Neesonem i Pamelą. 6/10 niezłe wykorzystanie konwencji. O ile chyba nigdy nie widziałem całego filmu z Lesle Nielsenem o tyle jakieś urywki zawsze wydawały mi się nieśmieszne, a tu nawet śmiechlem raz czy dwa:) Polecam serial Police Squad, zdecydowanie lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 5 minut temu Udostępnij Opublikowano 5 minut temu 1 godzinę temu, P_M napisał(a): Naga Broń z Neesonem i Pamelą. 6/10 niezłe wykorzystanie konwencji. O ile chyba nigdy nie widziałem całego filmu z Lesle Nielsenem o tyle jakieś urywki zawsze wydawały mi się nieśmieszne, a tu nawet śmiechlem raz czy dwa:) Trochę dziwne dać tak wysoką ocenę komedii na której tylko dwa razy się zaśmiałeś. Mi ten film w ogóle nie podszedł a główna para nawet nie umywa się do pierwowzorów. Dużo wyżej z takich powrotów po latach oceniam chociażby ,,American Pie Reunion''. Jednak mam nadzieję, że nie będzie kolejnej części, bo 50-letniego Stiflera bym raczej nie zniósł. Ciekawe jak wyjdzie reboot X-Files i nowa wersja American Psycho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi