agresywnychomik Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Godzinę temu, DLT_Braddock napisał(a): A Black Hawk Down dalej trzymał. Coroczne odświeżanie BoB również. Magia Niesamowite, piszesz sobie subiektywną opinię o filmach i nawet w tym temacie zlatują się znowu te same osobniki. Niesamota zawiść. Eee tam zawiść od razu, zwyczajnie się zastawiałem czy jak biegniesz to masz takie antenki wyprowadzone z tej foliowej czapeczki, które wychylone do przodu pozwalają umieścić telefon/tablet w polu widzenia xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 13 minut temu, the_secret napisał(a): Eee tam, w porównaniu do innych wysoko i średnio budzetow akcyjniaków jaki robi Netflix(Gray Man, Red Notice) to RIP jest kilka półek wyżej. Chyba Netflix za bardzo przyzwyczaił do beznadziejności skoro RIP wydaje się teraz czymś wow. Słabiutki scenariusz i łopatologiczne wręcz wyjaśnienie widzowi na czym polegał trik głównych bohaterów. Nie kojarzę chyba ani jednego dobrego filmu ze stajni Netflixa. Serialowo to bardzo wysoko oceniam tylko Narcos i Last Dance. 29 minut temu, Szabla napisał(a): Kompania Braci tez dobra ale, zeby co roku odswiezac? Nie dla mnie z taka czetotliwoscia. Niedawno odswiezylem też sobie Generation Kill. Fajna ciekawostka odnośnie jednego z bohaterów Band od Brothers, nie pamiętam którego już odcinka, 2 albo 3. Ten co spadł z nieba i gapił się w niebo a na końcu postrzelony przez snajpera , gdzie niby kilka lat po wojnie zmarł. Otóż facet wylizał się naprawdę, po wojnie dalej służył w US Army, walczył w Korei i zmarł dopiero w latach 60-tych 15 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Eee tam zawiść od razu, zwyczajnie się zastawiałem czy jak biegniesz to masz takie antenki wyprowadzone z tej foliowej czapeczki, które wychylone do przodu pozwalają umieścić telefon/tablet w polu widzenia xD Dzięki tym antenkom przeżyłem,jak to określił Fluber, wojnę, bez stania w kilometrowych kolejkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi