blackmagic Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 1 godzinę temu, the_secret napisał(a): deptać to on sobie może po piachu jak tam diune kręcą. Nawet nie jest blisko Nolana, takie Prisoners to wydymuszka a druga część Sicario która była robiona bez niego jest lepsza od jego jedynki. Diuna 2 jest max 5/10 ale tu nie cała wina jest jego Przecież diuna 2 jest razy lepsza od 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego pierwsza diuna była taka se, druga jest słabiutka - film zrobiony bez pomysłu, chaotyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 7 Lutego Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 11 godzin temu, blackmagic napisał(a): Dla mnie nolan nakręcił 3 świetne filmy - incepcja, interstellar i prestiż. Nie rozumiem zachwytów na Batmanem nolana - dla mnie dużo bardziej klimatyczny jest ten reevsa 3 świetne filmy to już bardzo dużo. A do tego Oppenheimer i Dunkierka. Batmany to potwierdzam, też nie moja bajka. Diuna dla mnie o niebo lepsza niż Batman. Do tego Nowy początek, Blade Runner, Sicario, Labirynt choć wszystkie słabsze niż Incepcja czy Interstelar to jednak wysoka półka. Ale pomijając koleją Diunę, gdybym miał obstawić czyj następny film będzie lepszy to raczej postawiłbym na Villeneuve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 9 Lutego Udostępnij Opublikowano 9 Lutego Oglądał ktoś The Order.Ciche bractwo? Zwiastun obiecujący Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego Bananas (1971) na duzym plusie *przypadkiem na tubi via zajawke SB LIX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todo Opublikowano 10 Lutego Udostępnij Opublikowano 10 Lutego (edytowane) Aktualnie kończę na Netflixie Wikingów i spoko odczucia Edytowane 14 Lutego przez todo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Lutego Udostępnij Opublikowano 12 Lutego The Killer - jak na film gun fu akimbo od Johna Woo, zadziwiająco wysoki poziom jakości. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Invictus sceny bardzo fajne przeplatają się ze słabymi, ale ogólnie dobrze się oglądało, dodatkowo akurat w samolocie powrotnym stamtąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 52 minuty temu, rw30 napisał(a): Invictus sceny bardzo fajne przeplatają się ze słabymi, ale ogólnie dobrze się oglądało, dodatkowo akurat w samolocie powrotnym stamtąd Jak wrażenia z RPA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego Przeżył, to najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 16 Lutego Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2 godziny temu, RappaR napisał(a): Jak wrażenia z RPA? bardzo pozytywnie, napiszę więcej w tym temacie podróżniczym na dniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Obejrzałem Wybrańca na Maxie Ciekawe jak dobrze analizuje ostatnie wydarzenia wokół zakończenia wojny na Ukrainie. Jeremy Strong fantastyczna rola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Znachora z 1981 obejrzałem, bardzo przyjemny film, ale niestety(jak się się dowiedziałem tradycyjnie) rozwleczony wątek, tym razem romansu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca dlaczego rozwleczony? moim zdaniem nie było to przesadzone, nie przebiło głównego wątku, lecz sprawnie go uzupełniało. dałem 8/10 jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2 godziny temu, lorak napisał(a): dlaczego rozwleczony? moim zdaniem nie było to przesadzone, nie przebiło głównego wątku, lecz sprawnie go uzupełniało. dałem 8/10 jbc Mi się ten wątek już w filmie ciągnął, a w książce podobno jeszcze bardziej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca 10 minut temu, RappaR napisał(a): Ogólnie dobrze byłoby przestać płacić za ten Netflix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca 3 minuty temu, blackmagic napisał(a): Ogólnie dobrze byłoby przestać płacić za ten Netflix Nie płacę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca 32 minuty temu, barski napisał(a): Nie korzystasz czy masz jakiś myk, żeby to obejść? Współdzielenie konta póki co jest jeszcze możliwe Nie korzystam Jak czymś gardzę, to po co mam to oglądać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca To nie fake z tym filmem o zabójcy (a w zasadzie z aktorem i pierwowzorem)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi