marcos Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Dziembus był pierwszy z jakimiś zastrzeżeniami terminowymi, więc taki był punkt wyjścia. Ice, ten 21.10 to np. późniejsze godziny też ci nie pasują? Większości pasuje ale jak dałbyś radę może przy tym dniu zostaniemy? Najwyżej napisze Ci usprawiedliwienie do pracy :] No chyba że poniedziałek 22.10 czy wtorek 23.10 też tak ok. 21 - 22? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Ja nigdy nie byłem komiszem i teraz nie pamietam czy komisz tez patrzy na weivery itd i kontroluje? Bo0 jesli tak to nie dam rada Ustawic lige i zalozyć mogę though Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 waivery się same zmieniają, komish nic nie musi robić w tym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Okay zalozylem lige na pw wysle dane skopiowalem ustawienia z poprzedniego roku. Wiec nie wiem czy tak ma zostac czy cos sie zmienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 ID ligi 20375 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 niezłe hasło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 No w ta niedziele to moze moze ale conajmniej od 21, moze nawet 22 (na 21 mozliwe ze mi sie uda). W inne dni godzina od 16 wzwyz mi pasuje ps. rzeczywiscie czadowe hasło ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 No to proponuję zostać przy tym 21.10 ale godzinę zmieńmy na 22:00. Nie widzę sprzeciwów, więc zmień Przem w ustawieniach na taką datę i można się już nastawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 W takim razie również jestem za 21.10 i godziną 22:00. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziembus Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Popieram datę 21.10 o 22:00 hasło spoko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter05 Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Ja także jestem za 21.10 o 22.00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 (edytowane) 21 paździera na 22:00 okay - zmienione zmienilem ze mozna robic trade draft pickami trade deadline zmienilem na 21 marca- mysle ze lepiej niz 7 marca I 105 sekund bedzie na wybor zawodnika w drafcie Jak macie jakies uwagi to piszcie Edytowane 24 Września 2012 przez Przem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Komu jeszcze info nie wyslalem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter05 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Ja jeszcze nic nie dostałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 ja tez nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 info mam, jestem w lidze, termin draftu pasujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t_omko Opublikowano 25 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 Fajnie byłoby kiedyś zebrać nr gg wszystkich graczy (w razie czego mój to 2367828) bo niekiedy się przyda szybki kontakt:> Mam pytanie odnośnie ustawionych w lidze "możliwy trade draft pickami" - chodzi o to że wylosowane przed draftem pozycje są ostatecznie (nie ma możliwości wymienić z kimś innym) ale można (jeżeli tak to kiedy się to ustawia) wymienić się na zasadzie pick 2 i 3 rundy jednego gracza za wybór rundy 1 i 6 kogoś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wirakocza Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Termin pasuje, ale proszę o przypomnienie dzień wczesniej na PM'a o drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 ok wira dam Ci znaka Nigdy wczesniej opcji o trade'ach nie uzywaliśmy chyba Ja mam takie detale na ten temat. W sumie aby sie nie pieprzyc moge ów opcje wyłaczyc Increase the level of strategic competition in your league by allowing managers to trade draft picks for next year’s draft. When this setting is enabled, managers can trade draft picks in any round for players and/or other draft picks. Once a trade involving a draft pick is made, this setting cannot be disabled. Draft pick trading is not available for auction draft leagues. Czyli w sumie nie ma znaczenia. Bo jesli ktoś chce w jednorokowym fb sobie podmienic zawodników to to zrobi po zakończeniu draftu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcos Opublikowano 26 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2012 Może wyłącz lepiej tą opcję bo będzie tylko zamieszanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi