Mar Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) FB#3 W miejsce AIR_MJ i drtoudi, ktorzy weszli do FB#2 wchodza z FB#4 buła i Jiwol (odpowiednio 4 i 6 miejsce w FB#4 11/12, bo SzczepanSzczur - miejsce 5 zrezygnowal). 1. Mazik 2. Radzio 3. DeTe 4. mythos 5. Geniuz 6. Chytruz 7. Krzemo 8. QAS 9. buła 10. Jiwol Prosze o wybranie komisarza i zalozenie ligi. Edytowane 11 Września 2013 przez Mar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Założenie ligi i komiszowanie biorę na siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 No to może napiszmy tu o naszych preferencjach co do czasu draftu. Dla mnie optymalny jest każdy wieczór, po warunkiem, że jest nie jest to wieczór piątkowy, sobotni ani wtorkowy oraz że nie jest to wieczór przed godziną 20:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mazik77 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Mi najbardziej pasowałaby jakaś niedziela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 poniedziałek, wtorek, czwartek po 21 lub niedziela po 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) http://basketball.fantasysports.yahoo.com/league/fbx3_12_13 ID 17678 hasło na pm Edytowane 20 Września 2012 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Nie ten weekend. Wieczorami po 21 w sumie obojętne kiedy. hasło na mail Kopsnij na PMa, tamtego maila mam jakiegoś ściemnionego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buła Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 u mnie odpada piatek, sobota i wtorek. reszta dni wieczorem po 20 obojętnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 no to idziemy w stronę niedzieli po 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QAS Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 czołem, mam draft 30.09 o 21. poza tym się dostosuję, ale wtorki i czwartki dopiero od 22 jestem. poz K. PS widzę tu sporo forumowych allstarów do wirtualnego sklepania, szykujcie się na bęcki od młodego (2 lata temu zacząłem w FB7...) gniewnego ; ) K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzio Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 mi pasują terminy wieczorne po 22 każdego dnia, ale jak będzie wcześniej też nie będę płakał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) No to wygląda na to, że niedziela. Ale ja od razu mówię, że u mnie 7 października odpada, jestem wyjechany. Może 14.10 zatem? Edytowane 21 Września 2012 przez Jiwol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 http://basketball.fantasysports.yahoo.com/league/fbx3_12_13 ID 17678 hasło na pm ja nie dostalem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 mythos, bo czekam na odzew w temacie, a jak z terminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mythos Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 kompocik jest, to sie nie odzywam ;-) czyli, jezeli ktos nie zna starego kawalu: skoro wszystko wskazuje na niedziele po 20 to sie nie buntuje. odpadaja mi wtorki i czwartki, z tego co widze nie wykluczonego u innych to moge jeszcze w pon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeTe Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Jestem. Co do terminów, z zasady pasuje i każdy dzień, byleby po 20, a nie później niż 21 (tak aby sensownie skończyć). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2012 Dobra to nie ma chyba tylko sygnału Mazika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRB Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Dobra, bo to się przedłuża, a ja nie będę codziennie tu wchodził, żeby zobaczyć, czy doszliśmy do jakiegoś konsensusu. Mnie nie ma w Polsce od 5 do 13 października. Mam nadzieję, że przed moim wyjazdem będzie już założona liga i ustalony termin. Sprawdzę wątek przed wyjazdem i po powrocie. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
geniuz Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 W takim wypadku proponuję 14 październik ok 20? A liga jest już założona (jest 9 osó. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi