Mar Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 (edytowane) FB#1 W miejsce Kobe awansuje szogo, ktory w poprzednim roku zdobyl 3 miejsce w FB#2. Jednym slowem osoba, ktora spadla z ligi w poprzednim sezonie spada nizej, pomimo roszad w lidze. Zasada byla taka sama rok temu. 1. Lorak 2. popeye 3. obi 4. ms9 5. bulek 6. Mar 7. marzec 8. Robinson 9. Buu 10. szogo Lige zalozylem, wysle PM'Y z haslem itp po poludniu. Wstepnie draft ustawilem na 14 pazdziernika, godz. 21:00. Prosze o wypowiedz czy taka data odpowiada, a takze o podawanie innych terminow, o ile to konieczne. Edytowane 11 Września 2013 przez Mar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 pasuje mi kazda niedziela pazdziernika. 21 jest ok, nie wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Wstępnie termin pasuje, generalnie powinienem się dostosować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obi Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 u mnie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 termin jak na razie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 mi rowniez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popeye Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 mar, sprawdz prosze ustawienia ligi, widnieje 66 games jako max z zeszlego sezonu. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 20 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Poprawione, mialem to nawet ustawiac, ale nie mialem czasu. Trade deadline jest na 7 marca. Jakies inne preferencje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Można w nazwach tematów dodać rocznik (tak jak w poprzednich) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Termin pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 30 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2012 Kolejność draftu będzie znana bezpośrednio przed draftem, tak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 1 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 Taki jest plan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2012 słuchajcie, a może zrobilibyśmy draft w formie aukcji? bo muszę powiedzieć, że mnie snake już trochę nudzi. mocki na yahoo pokazują, że taka aukcja online poszłaby tak samo sprawnie jak snake i wcale nie zajęłaby jakoś więcej czasu w tak małej lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 tutaj nie kombinujmy zróbmy dodatkową ligę z 10 chętnymi do wypróbowania aukcji, aby zobaczyć jak to się u nas sprawdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 przecież są ligi z aukcją i widać od lat, że sprawdza się to znakomicie. poza tym taki system draftowania jest sprawiedliwszy niż snake. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 moze byc aukcja, nigdy tak nie wybierałem wiec pierwszy raz moze byc wlasnie teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robinson Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 przecież są ligi z aukcją i widać od lat, że sprawdza się to znakomicie. poza tym taki system draftowania jest sprawiedliwszy niż snake. Spoko, a ile osób z naszej 10ki brało udział w takiej formie draftu? ile jest przekonanych, że sprawdza się to znakomicie? Niech ludzie się wypowiedzą. Jeśli większość przeważy, nie mam przeciwwskazań. Moje zdanie przedstawiłem wyżej: w fb1 w tym toku draft normalnie, natomiast jestem chętny na nową ligę testową z draftem w formie aukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 2 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ja chce zostac przy dotychczasowym drafcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms9 Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Snake. W aukcje chętnie sie pobawię w innej lidze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 2 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 (edytowane) Ja sie dostosuję, do aukcji nic nie mam, w sumie byłaby prawdziwym odzwierciedleniem "jakości" poszczególnych userów. Wygrałby faktycznie najlepszy, a spadliby rzeczywiście najsłabsi. Choc możnaby do aukcji stworzyć inna ligę, tez na podstawie awansów/spadków. Wprowadzają to w roto, moglibysmy i my to wprowadzić. Tu posiadanie lebrona nie jest żadnym wielkim plusem na starcie jak w snake'u. Edytowane 2 Października 2012 przez bulek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi