R_air_G Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 tylko ten nie opisuje w aukcjach, że to OG tylko, że PRODUKT NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI hehe - choć tyle. aczkolwiek dla większości zainteresowanych jest to niestety praktycznie równoznaczne i będą myśleli, że to OG :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nas Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Dodałem. Rosną jak grzyby po deszczu. Lista juz jest na tyle długa że niektóre nazwy juz nieaktywnych sprzedawców zastępuje nowymi (aktywnymi) więc uwarznie przeglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moi_69 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Witam, czy ktoś może mi doradzić gdzie mogę kupić oryginalnego swingmana Wade'a? Czy nba jersey shop na allegro to jedyny sprzedawca godny polecenia? I czy koszulki które są tam przedstawione są warte tych pieniędzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost41 Opublikowano 15 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2015 Można na allegro, można w sklepach koszykarskie na necie. Nba jersey shop to nie jedyny sprzedawca oryginałów choć głównie oryginały można dostać od indywidualnych sprzedawców. Jak napisał kiedyś bb2, koszulka jest tyle warta ile ktoś za nią zechce zapłacić, ja uważam że 300 czy nawet więcej za swingmana to chora cena. Ja mam czarnego Wade'a kwestia tylko w jakim rozmiarze szukasz. Napisz do mnie na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi