kaziu999999 Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 może ja o 15 się załapię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 teraz ktoś będzie? bo granie z botami to jakaś parodia jest..... zresztą myślałem chwilę nad tym i żadne jakieś konkretne plany nie wchodzą w grę bo z tyloma managerami to i tak wszystko wyjdzie w praniu i trzeba będzie improwizować i działać intuicyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 18:30 chętni? jestem ja i Benon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 jak coś to jestem na mocku 2 od góry - start za 8 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 podejrzewam, że przed wieczorem będzie ciężko z obsadzeniem pokoi. czekam na 21:10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 można grać dwa mocki na raz by nie tracić czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 sprawdź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 no da się, trochę tnie czasami ale tak to spoko polecam ciężko jest tylko jak licytujesz dwóch gości na raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasevic Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Jest jakiś trening teraz bo bym się przyłączył i zobaczył jak to wygląda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 (edytowane) wbijajcie na 12:12 h2h Double Dribble, już czekam ze Sławkiem w czternastoosobowym pokoju Edytowane 21 Września 2012 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 22 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2012 Z chęcią bym potrenował dzisiaj tak ok. 21, jeśli cos jest to napiszcie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 TO ALL FELLEOW DRAFTERS!!! Przypominam o dzisiajszej próbie generalnej przed draftem ( dotyczy to głównie konferencji WEST, gdyż wasz draft już czai się za rogiem ). Tak więc (z lekkim naciskiem na zachód) zapraszam oczywiście wszystkich tych którzy chcieliby się sprawdzić, w formie chyba najbardziej zbliżonej do atmosfery draftu, bo już ostatecznej... twarde licytacje miło widziane Spotykamy się dziś o 21:10 w pokoju 14 osobowym jak zwykle. Prosimy o punktualność aby jak najwięcej osób weszło naraz do pokoju i żebyśmy unikneli outsiderów. Jeśli idzie o konferencję EAST, ze wzglęgu na póżniejszą datę draftu, proponuję datę oficjanej próby ognia, za tydzień, w niedzielę o tej samej porze. Co oczywiście nie pozbawia was możliwości spróbowania też dzisiaj, co by nam boty nie zajęły połowy miejsc. powo i dozo wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 (edytowane) będę i wszystkim innym chętnym proponuje zapisać się do pokoju 5-10 minut przed draftem - żeby nie jebać się znowu z jakimiś łosiami nie zainteresowanymi grą, którzy zobaczą wcześniej że są chętni i też wbiją Edytowane 23 Września 2012 przez matek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pumeks Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Ja też zajrzę (east) ale pod warunkiem, że zastąpię bota, żeby nie zablokować kogoś z west Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gogalq Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 nie zdążyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 dzisiaj 15, będzie ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 27 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2012 ja moge ewentualnie wieczorem tak kolo 21-22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 TO ALL FELLOW DRAFTERS!!! Zapraszam dzisiaj wszystkich którzy chcieliby, po raz ostatni przed niedzielnymi zawodami (lub prawie ostatni przed październikiem ), przetestować swoje umiejętności w Mock Drafcie. Spotykamy się dziś o godzinie 21:10 w pokoju 14 osobowym, na aukcyjnych mockach Yahoo! pzdr i dozo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 bede! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 28 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2012 Jak ludzie będą, to ja też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi