Lukacs Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 ale już na forum się nie pochwaliłeś numerem podam jeszcze raz żebyś nie szukał - 13834163 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 12 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 (edytowane) Ok... 21:15 Box out na Yahoo. zmniejszamy dziś do 12 graczy bo za dużo było bocików, chyba że jeszcze chcecie obskoczyć w 10 to zapraszam na Roto, ale wcześniej kontakt na GG. dozo! Edytowane 12 Września 2012 przez CubeBrick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 12 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2012 Panowie- jednak muszę jechać... GG macie na temacie poszczególnych konferencji, od pół godziny, Lukacs- takze mój:) Potem dopiszę Twój- powodzenia ma drafcie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 jakiś drafcik dzisiaj? jak zawsze 21:15? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Ja chętny... tak jak wczoraj, 10 min. wcześniej i bijemy na 12 albo 10 roto, zależy ile się nas zbierze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 ja może będę, muszę to w końcu obczajić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 będę o 21:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Panowie był full i aby dla nikogo miejsc nie zabrakło na GG zdecydowaliśmy przełożyć się na 15 min. póżniej na 14 osobowy pokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 sorry Chłopaki, bomba na Amen. Nie dałem radyy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 trochę z innej beczki: jak obstawiacie za ile pójdzie top3? byłem na aukcji gdzie LBJ poszedł za 99 $ - to trochę sporo nawet jak na niego, gościu resztę aukcji prawie nie licytował podobnie z cp3 który jak podchodzi pod 85-87 to już też grubsza przesada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Chłopaki dziś, wieczorem jakiś mock ? 20? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Jak już 21.15 jak zawsze Wcześniej się niestety nie wyrobię gdybyście coś organizowali ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 ja mogę maks 20:30-20:45 ... póżniej out :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 (edytowane) Już parę osób udało mi się złapać na GG i skłaniamy się ku 20:45 dzisiaj... pewnie jakiś 12 osoby pokój. Zapraszamy! EDIT: pokój Triple Double H2H 12 miejsc. Edytowane 14 Września 2012 przez CubeBrick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cisza Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Ok będę też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croolick Opublikowano 14 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 Kto to griffin? Uliell? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tyrion Opublikowano 14 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2012 oby tylko nie jakieś geje tak jak wczoraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Panowie, ktoś dziś gra? 21.15? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 (edytowane) TO ALL FELLOW DRAFTERS! Jako że mamy Dzień Pański i sporo z Was prawdopodobnie oprócz religijnych obowiązków, dysponuje dużą ilością wolnego czasu, więc napewno warto poświęcić go na doskonalenie nie tylko duszy ale i umiejętności poboru swoich 13 apostołów do drużyny?... coś chyba pokręciłem Dobra bez Jaj... jako że dziś wolne, chciałbym zaproponować dziś dwie pory draftów. Tak aby każdemu spazowało do wyboru do koloru, lub dla bardziej ambitnych pociągnąć dwie odsłony, wybrałem terminy o godzinie 18:15 i 21:15, jako że draft trwa przybliżone 2h, a każdy chciałby jeszcze pewnie pociągnąć jakoś kolacje w miedzyczasie. Także spotykamy się odpowiednie 15 min. wcześniej na 12 osobowych pokojach, i jeśli ilość miejsc jest niewystarczająca(full room) to odpowiednie 5min. przed rozpoczęciem draftu przechodzimy na 14 osobowe. pozdro i dozo Edytowane 16 Września 2012 przez CubeBrick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zodd Opublikowano 16 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 postaram się i dziś ja na mocka zawitać, najpewniej na 18:15 bo 21:15 dziś to ciutkę za późno dla mnie jak policzyć że 2h potrwałoby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi