croolick Opublikowano 10 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2012 Zachęcam Was do testowania draftu - szczególnie, że prawdopodobnie gramy aukcją Tutaj możecie deklarować chęć udziału w grze (podawajcie przybliżoną godzinę w której możecie grać - to ułatwi wszystkim zabawę). Dziś spontanicznie zrobiliśmy próbę w kilka osób. Bulek, Maciek, QAS, evitacre no i ja. A do tego 5 botów. jako ciekawostkę przedstawię Wam nasze wybory. Pamiętajcie, że dla kilku z nas to była pierwsza aukcja:P Oto listy (obok nazwiska wartość w $, każdy GM ma w puli 200$) [TABLE=width: 166] [TR] [TD]bulek[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Westbrook[/TD] [TD=align: right]63[/TD] [/TR] [TR] [TD]C.Anthony[/TD] [TD=align: right]38[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gortat[/TD] [TD=align: right]22[/TD] [/TR] [TR] [TD]Wall[/TD] [TD=align: right]14[/TD] [/TR] [TR] [TD]Griffin[/TD] [TD=align: right]13[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kidd-Gilchrist[/TD] [TD=align: right]5[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gallinari[/TD] [TD=align: right]6[/TD] [/TR] [TR] [TD]Nene[/TD] [TD=align: right]5[/TD] [/TR] [TR] [TD]M.Ellis[/TD] [TD=align: right]7[/TD] [/TR] [TR] [TD]Duncan[/TD] [TD=align: right]5[/TD] [/TR] [TR] [TD]Matthews[/TD] [TD=align: right]5[/TD] [/TR] [TR] [TD]Lin[/TD] [TD=align: right]3[/TD] [/TR] [TR] [TD]Humphries[/TD] [TD=align: right]4 [/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 144] [TR] [TD=width: 72]evitacre[/TD] [TD=width: 72][/TD] [/TR] [TR] [TD]Durant[/TD] [TD=align: right]77[/TD] [/TR] [TR] [TD]Paul[/TD] [TD=align: right]76[/TD] [/TR] [TR] [TD]R.Anderson[/TD] [TD=align: right]15[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bosh[/TD] [TD=align: right]9[/TD] [/TR] [TR] [TD]Chandler[/TD] [TD=align: right]6[/TD] [/TR] [TR] [TD]Pekovic[/TD] [TD=align: right]4[/TD] [/TR] [TR] [TD]Teague[/TD] [TD=align: right]4[/TD] [/TR] [TR] [TD]Leonard[/TD] [TD=align: right]2[/TD] [/TR] [TR] [TD]Varejao[/TD] [TD=align: right]2[/TD] [/TR] [TR] [TD]R.Allen[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]Chalmers[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]McGee[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]Hill[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD=align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] [TABLE=width: 166] [TR] [TD]Maciek[/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]Bynum[/TD] [TD=align: right]53[/TD] [/TR] [TR] [TD]Harden[/TD] [TD=align: right]41[/TD] [/TR] [TR] [TD]Ibaka[/TD] [TD=align: right]40[/TD] [/TR] [TR] [TD]Johnson[/TD] [TD=align: right]28[/TD] [/TR] [TR] [TD]Ilyasova[/TD] [TD=align: right]19[/TD] [/TR] [TR] [TD]Lilard[/TD] [TD=align: right]5[/TD] [/TR] [TR] [TD]Felton[/TD] [TD=align: right]2[/TD] [/TR] [TR] [TD]Deng[/TD] [TD=align: right]3[/TD] [/TR] [TR] [TD]B.Lopez[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]K.Thompson[/TD] [TD=align: right]3[/TD] [/TR] [TR] [TD]N.Young[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]Kirlienko[/TD] [TD=align: right]2[/TD] [/TR] [TR] [TD]J.Thompson[/TD] [TD=align: right]2[/TD] [/TR] [TR] [TD] [/TD] [TD=align: right][TABLE=width: 144] [TR] [TD=width: 72]QAS[/TD] [TD=width: 72][/TD] [/TR] [TR] [TD]Love[/TD] [TD=align: right]70[/TD] [/TR] [TR] [TD]D.Williams[/TD] [TD=align: right]52[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gordon[/TD] [TD=align: right]24[/TD] [/TR] [TR] [TD]K.Walker[/TD] [TD=align: right]6[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bargnani[/TD] [TD=align: right]11[/TD] [/TR] [TR] [TD]A.Davis[/TD] [TD=align: right]14[/TD] [/TR] [TR] [TD]Rondo[/TD] [TD=align: right]12[/TD] [/TR] [TR] [TD]Turner[/TD] [TD=align: right]4[/TD] [/TR] [TR] [TD]Bogut[/TD] [TD=align: right]2[/TD] [/TR] [TR] [TD]Beasley[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]Hayward[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]Parsons[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]T.Allen[/TD] [TD=align: right]2 [/TD] [/TR] [TR] [TD][TABLE=width: 144] [TR] [TD=width: 72]Croolick[/TD] [TD=width: 72][/TD] [/TR] [TR] [TD]James[/TD] [TD=align: right]76[/TD] [/TR] [TR] [TD]Irving[/TD] [TD=align: right]55[/TD] [/TR] [TR] [TD]Curry[/TD] [TD=align: right]17[/TD] [/TR] [TR] [TD]Biyombo[/TD] [TD=align: right]4[/TD] [/TR] [TR] [TD]Ginobili[/TD] [TD=align: right]6[/TD] [/TR] [TR] [TD]Hibbert[/TD] [TD=align: right]12[/TD] [/TR] [TR] [TD]Noah[/TD] [TD=align: right]7[/TD] [/TR] [TR] [TD]Boozer[/TD] [TD=align: right]4[/TD] [/TR] [TR] [TD]Terry[/TD] [TD=align: right]3[/TD] [/TR] [TR] [TD]Evans[/TD] [TD=align: right]4[/TD] [/TR] [TR] [TD]Scola[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]Affalo[/TD] [TD=align: right]4[/TD] [/TR] [TR] [TD]Calderon[/TD] [TD=align: right]1[/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [TD=align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD=align: right][/TD] [/TR] [/TABLE] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 W sumie codziennie po 15, z wyjątkiem tej środy i soboty. A później się zobaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masud Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Jeśli draft-aukcja miałby zacząć się między 17:00 a 22.00 to jestem gotowy codziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slawekmroz Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Czekam juz w double dribble, jakby co :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zalias Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 tez tam jestem, zobaczymy jak to pojdzie bo to moja pierwsza aukcja w zyciu, do tej pory gralem tylko z snake draftem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 spóźniłem się dwie minutki chyba ;/ Ktoś chętny na jakiś drafcik koło 20-22 ? Może się umówimy na jakiś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Panowie oto moje konto GG : nazwa: CubeBrick, numer: 44603536. Pododawajcie sobie, i podbijacie, to bedziemy się ustawiać na drafciki. Jestem dosyć często przy kompie bo piszę dyplom, więc z dostępnością nie mam problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 proponuję umieścić w pierwszym poście proste wytłumaczenie QAS'a jak trafić do mocka QAS napisał(a): Ci którzy nie bardzo się orientują, mogą wejść na profil jahu > DRAFT CENTRAL > MOCK DRAFT> i są tam dwie zakładki pod napisem MOCK DRAFT LOBBY - STANDARD MOCK DRAFT (wężyk) i AUCTION MOCK DRAFT (aukcja). gorąco polecam przetestować (bo oczywiście to tylko mocki i po drafcie kończy się zabawa). lub bezpośredniego linka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Moje GG - 13834163 i zapraszam do draftowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Mam jeszcze dwie sprawy... Pierwsza to podpowiedź aby już od początku, ustawiać się na większych roomach, powiedzmy po 14 osób, nawet jeśli miałomy to oznaczać większą ilość botów, mianowicie dla tego że przy większej ilości graczy wzrasta ilość kasy i gracze chodzą po zupełnie innych stawkach. wiąże się też to z drugą sprawą, a mianowicie odpowiednie przetestowanie głębszych draftów i ustalenie odpowiedniego poziomu $$$ dla 16 graczy. także zachęcam do próbowania i przyzwyczajania się do aukci o większej ilości zawodników gdyż są zupełnie inne, i myślę że docelowo lepiej przygotowujące. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 po co ładujesz takie same posty w obu tematach? każdy zainteresowany chyba zagląda i tak do obu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CubeBrick Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 So bo taaa zaczeło sie mieszać, a pomyślałem że ważne Sora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzana Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 to o której dzisiaj mock? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 zalezy jak się dogadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzana Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 no to ja już bym ustalił jakąś godzinę, żeby się juyż ustawiać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 ja teraz wbiłem do pierwszego z góry i zostało 5 min z kawałkiem Mateusz, jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzana Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 ja tez jestem Gorczyca jak co:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukacs Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 Dajcie swoje gg to prościej będzie się ustawiać, bo niestety na forum nie ma (chyba) żadnego powiadomienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzana Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 8171049 wiecie jak moze tam zmienic by pokazywalo staty z meczu nie z całego sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 11 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2012 to zależy od ustawień ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi